Quote (Fej @ 27 Nov 2011 16:39)
most streamet nézek + kajálok, utána meg nekem is tanulnom kéne ^^ (bár fasz tudja h fogok-e)
holnap ghost, vagy késő este
késő este talán tudunk játszani
Quote (mikroman @ 27 Nov 2011 16:38)
MI történt? Mass marinet küldtél ultraliskre vagy bansheeval mentél mutára vadászni? Ha már annyira counterkedsz akkor taposd el amíg jobb vagy! Lődd ki a fejlesztett épületeit aztán nyersz némi időt. Amit leírsz az a derítéstől számított 1-2 percen belül lehet meg (épület ledobás + egységszarás persze csak ha szarásig van anyaggal). Ha ennyi idő alatt nem nyomorítod meg eléggé akkor nem is voltál olyan kemény arc mint írod. Amúgy az a gondod, hogy nem tudsz mindent lenyomni egy egységgel/combóval, vagy az, hogy nincs kedved váltani még akkor se ha hasznos? Szar játék ez az sc 2

hát az volt hogy mechelésre vetemedtem daybreaken.
mass muta meg zergling volt a főmenű, eléggé thor/hellion heavy volt a unit comp, elég kevés tankom volt, mivel jóformán csak a saját egységeimet lőttem volna szarrá a speedlingek miatt
kinyírtam mindenét, aztán ahogy a bázisához érek mass roach fogad, 7 factoryból már jó dolog switchelni marauderre. (ha nekiállok tankozni 5 tank[ennyi jött volna ki mire hozzámér] annyi roachot egyrészt nem fog meg + az expandjaimat megkúrja)
de végülis ígyis megbaszott, csodálatos meccs volt
8 thorom, meg vagy 30 hellionom volt amikor megjelentek a roachok (3/2)
(persze volt még vagy 10 mutaliskje is, hogy legyen mit lőnie a thoroknak)
btw ez hsl-en volt.
This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 27 2011 09:47am