d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev17447457467477481468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,496.00
Jul 21 2015 02:16am
Quote (Senee @ Jul 21 2015 09:04am)
http://3.1m.yt/ZoOi8my2_.jpg

meg ahol van turorudi

btw a reményedet a hazaszeretetedre értettem, meg h jobb lesz bármi is itt
nyilván jól megy de azért mert nem függsz ettől a csicskamaffiától ami az ország javarészének a vérét szívja

ja elég nagyvonalakban történik ugyanez mindenhol
csak van ahol kicsivel több teret engednek az embereknek az élésre és nem akarják ellopni még az apjuk faszát is

a szegeny embernek(ertsd nincs orokseg, gazdag rokonok, maffia vagy politikusok a csaladban) mindenutt dolgoznia kell es mindenutt kihasznaljak

ha megdolgozol erte meglehet elni magyarorszagon. mashol kereshetsz tobbet ugyanazzala munkaval, de attol ez meg nem egy piocegodor

Member
Gold: 343.00
Jul 21 2015 02:22am
Quote (TresholdOfUniverse @ Jul 21 2015 08:16am)
a szegeny embernek(ertsd nincs orokseg, gazdag rokonok, maffia vagy politikusok a csaladban) mindenutt dolgoznia kell es mindenutt kihasznaljak

ha megdolgozol erte meglehet elni magyarorszagon. mashol kereshetsz tobbet ugyanazzala munkaval, de attol ez meg nem egy piocegodor

"maffia vagy politikusok"
ezt a kettőt mondjuk nem értem miért szeded külön

ja, pöcegödör vagy nem; hát mindenkinek máshol van a tűréshatára.. de ahogy ezeknek a cigányoknak a munkáját nézzük egyre tovább és tovább fognak menni
a sok fasztard meg még tapsol is nekik hozzá
Member
Jul 21 2015 02:41am
Quote (Senee @ Jul 21 2015 09:22am)
"maffia vagy politikusok"
ezt a kettőt mondjuk nem értem miért szeded külön

ja, pöcegödör vagy nem; hát mindenkinek máshol van a tűréshatára.. de ahogy ezeknek a cigányoknak a munkáját nézzük egyre tovább és tovább fognak menni
a sok fasztard meg még tapsol is nekik hozzá

es miert a "ciganyokat" hibaztatod? jol megmondtad az itnerneten hogy mi lesz es ezzel le is van tudva az ugy

azert tortenik ami tortenik mert az emberek es a rendszer hagyja. mas rendszerre, mas hozzaallasra van szukseg a valtozashoz - es nem arra hogy a kovetkezo parttol varjuk a megvaltast, mert az lehet kicsit kevesbe leszrossz

a masik megoldas ha elfogadod ezt a rendszert, es nem akarod megvaltoztatni a jatekszabalyokat: akkor viszont dolgozni kell es nem az orszagot szidni

This post was edited by TresholdOfUniverse on Jul 21 2015 02:41am
Member
Jul 21 2015 02:47am
Quote (TresholdOfUniverse @ Jul 21 2015 08:41am)
es miert a "ciganyokat" hibaztatod? jol megmondtad az itnerneten hogy mi lesz es ezzel le is van tudva az ugy

azert tortenik ami tortenik mert az emberek es a rendszer hagyja. mas rendszerre, mas hozzaallasra van szukseg a valtozashoz - es nem arra hogy a kovetkezo parttol varjuk a megvaltast, mert az lehet kicsit kevesbe leszrossz

a masik megoldas ha elfogadod ezt a rendszert, es nem akarod megvaltoztatni a jatekszabalyokat: akkor viszont dolgozni kell es nem az orszagot szidni

- na vajon miért, nem is tudom

- "mas rendszer, mas hozzaallas" -> na ez az ami nem fog megtörténni soha és így megint visszajutottunk oda, hogy kár reménykedni meg hazaszeretni

- én most ráálltam/ráállok, hogy normális életem lehessen nekem is, gyűjtök pénzt, tanulok amig normálisan kereső állásom nem lehet azt kész
ha esetleg sikerülne valóban lefogom én is fosni, de azért hadd szidjam már ezt a szart meg a dőzsőlő senkiháziakat vele együtt akik az én befizetett adóforintjaimon verik a faszukat + még pofán is röhögik az embert
felakasztanám mindet a büdös kurvaannyába; a telhetetlen kurvaúristenit

hadd legyen már meg ez a jogom, kösz
Member
Jul 21 2015 02:49am
Quote (Senee @ Jul 21 2015 09:47am)
- na vajon miért, nem is tudom

- "mas rendszer, mas hozzaallas" -> na ez az ami nem fog megtörténni soha és így megint visszajutottunk oda, hogy kár reménykedni meg hazaszeretni

- én most ráálltam/ráállok, hogy normális életem lehessen nekem is, gyűjtök pénzt, tanulok amig normálisan kereső állásom nem lehet azt kész
ha esetleg sikerülne valóban lefogom én is fosni, de azért hadd szidjam már ezt a szart meg a dőzsőlő senkiháziakat vele együtt akik az én befizetett adóforintjaimon verik a faszukat + még pofán is röhögik az embert
felakasztanám mindet a büdös kurvaannyába; a telhetetlen kurvaúristenit

hadd legyen már meg ez a jogom, kösz

azert ne legyen meg ez a jogod mert ezzel a hozzaallassal pont azt a motivaciot olod ki magadbol amire szukseged van ahhoz hogy elorelepj. masokat hibaztatsz ahelyett hogy azon valtoztatnal amin tudsz is valtoztatni.
Member
Jul 21 2015 02:56am
Quote (TresholdOfUniverse @ Jul 21 2015 08:49am)
azert ne legyen meg ez a jogod mert ezzel a hozzaallassal pont azt a motivaciot olod ki magadbol amire szukseged van ahhoz hogy elorelepj. masokat hibaztatsz ahelyett hogy azon valtoztatnal amin tudsz is valtoztatni.

kétlem
azon már túlléptem, hogy nem csinálok semmit csak lottózom

nem lottózom, nem a csodára várok -> nem baszom el a pénzem, hanem gyűjtöm, hogy arra használhassam később, h előrébb léphessek majd

de az, hogy tolvajbanda ül a nyakunkon az nem az én hallucinációm amit azért találtam ki, hogy ne kelljen csinljak semmit.. ez egy valós dolog
és amellett, hogy teszek most már magamért amellett hadd küldjem el ezeket a szarháziakat a jó kurva anyjukba ahova valóak

vagy úgy véled, ennyit mindenhol lopnak, ez teljesen oké, nem kell vele foglalkozni, így jó ahogy van
hadd utáljam őket pls. őket is meg ezt az egész csicska népet
de meg ezt az országot is

nem nagyon értem miből fakad a hazaszereteted és miért ragaszkodsz ennyire foggal-körömmel hozzá
ez ad valami erőt?! jó valamiben hinni?! idk

This post was edited by Senee on Jul 21 2015 03:00am
Member
Jul 21 2015 03:05am
Quote (Senee @ Jul 21 2015 09:56am)
kétlem
azon már túlléptem, hogy nem csinálok semmit csak lottózom

nem lottózom, nem a csodára várok -> nem baszom el a pénzem, hanem gyűjtöm, hogy arra használhassam később, h előrébb léphessek majd

de az, hogy tolvajbanda ül a nyakunkon az nem az én hallucinációm amit azért találtam ki, hogy ne kelljen csinljak semmit.. ez egy valós dolog
és amellett, hogy teszek most már magamért amellett hadd küldjem el ezeket a szarháziakat a jó kurva anyjukba ahova valóak

vagy úgy véled, ennyit mindenhol lopnak, ez teljesen oké, nem kell vele foglalkozni, így jó ahogy van
hadd utáljam őket pls. őket is meg ezt az egész csicska népet
de meg ezt az országot is

nem nagyon értem miből fakad a hazaszereteted és miért ragaszkodsz ennyire foggal-körömmel hozzá
ez ad valami erőt?! jó valamiben hinni?! idk

a "hazaszeretetnek" ehhez semmi koze

megint csak ugyanazt tudom leirni, azzal hogy utalod ezeket az embereket, a rendszert, az orszagot a sajat motivaciodat eled fel. lehet ezt nem latod be, es lehet enelkul is elorelepni de sokat segitene ha maskent gondolkodnal

a vilag nem mukodik jol, de a vilagot nem tudod megvaltoztatni csak magadat es a kozvetlen kornyezetedet. a tobbivel nem szabad erzelmi szinten foglalkozni
Member
Jul 21 2015 03:16am
Quote (TresholdOfUniverse @ Jul 21 2015 09:05am)
a "hazaszeretetnek" ehhez semmi koze

megint csak ugyanazt tudom leirni, azzal hogy utalod ezeket az embereket, a rendszert, az orszagot a sajat motivaciodat eled fel. lehet ezt nem latod be, es lehet enelkul is elorelepni de sokat segitene ha maskent gondolkodnal

a vilag nem mukodik jol, de a vilagot nem tudod megvaltoztatni csak magadat es a kozvetlen kornyezetedet. a tobbivel nem szabad erzelmi szinten foglalkozni

ja mondjuk az igaz, hogy mivel úgyse változtathatunk rajta ezért kár stresszelnem magam, mert az meg csak az egészségemnek árt

(de azért a kurvaannyának vonja le a fizetése felét, hogy stadiont építsen belőle meg a gázszerelő haverjának adja :XD:XD)
na jo, tenyleg kár vele foglalkozni; le is szarom innentől a politikát.. hasznom úgysem lesz belőle a vérem meg ígyis-úgyis szívják ha háborgok ha nem
Member
Gold: 5,302.77
Jul 21 2015 03:25am
Ne haragudj Senee, de ez a hozzáállás kb olyan, mintha reggeltől-estig óbégatnék, hogy faszom az életbe, nem lettem űrhajós. A helyzetemen nem változtat, a környezetem meg már unja.

Lehet, hogy nem veszed észre, de az átlagembertől bizonyos esetekben jobb életed van, tekintve, hogy mosnak-főznek rád, nem kell saját lakást fenntartanod, nem azért dolgozol, hogy egy családot eltartsál, szóval: egyedül saját magaddal kell foglalkoznod. Ha te ebből az állapotból nem akarsz tovább lépni (értsd: saját egzisztencia, család stb), akkor igazán nincs mire panaszkodnod, szerintem több pénzt költhetsz magadra, mint egy nálad 2-3x annyit kereső, de családos ember.

Ha pedig esetleg ki akarnár törni az átlagból, akkor kb. két lehetőséged van: A - vársz egy következő életre, amiben talán beleszületsz a milliókba, B - törvényes úton vagy törvénytelenül de megküzdesz érte, törtetsz, átgázolsz az embereken meg a többi. A C lehetőség, hogy majd valaki pénzt ad neked, sajnos nem opció.

/e: Ja ez a post nem fenti vitára reagál, inkább csak úgy kiírtam magamból.

This post was edited by -joey- on Jul 21 2015 03:29am
Member
Jul 21 2015 03:34am
igazatok van

viszont ja most azért küzdök majd h annyi egzisztenciam legyen, h magam is megtudom teremteni ezeket a feltételeket az életemhez és nem kell hozzá anya :XD ő is biztos örülne neki
a másik része (család) viszont szóba sem jöhet, az 100%.. nincs az az isten h mégegyszer ördögi mókuskerékbe forgassam bele az életem. ebből is nehéz volt kiverekedni magam... ráadásul abból tényleg nem lehetne kiszállni, visszacsinálni etc ha mégsem tetszik

This post was edited by Senee on Jul 21 2015 03:39am
Go Back To Magyar Topic List
Prev17447457467477481468Next
Add Reply New Topic New Poll