d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev17437447457467471257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jul 9 2014 05:55am
Quote (Senee @ Jul 9 2014 11:51am)
értem, folytasd
minek ide gyúrós topic

gurkehatalmasabbmindenkinél meg faszagyerekebb topic lesz ebböl

ossz májsztro, ne hagyd amba

nem tudom amúgy miért élvezem a veled való "beszélgetés" ... a csövesekhez se szólok hozzá irl
meg ha odajönnek valamit magyarázni, akkor még a fülest se veszem ki
nem tudom te miért vagy más
lehet valami epic master tier csöves vagy, akinek még én is adnék pénzt :3
Member
Jul 9 2014 05:58am
Quote (xGurke @ Jul 9 2014 10:53am)
Szia kedves olvasó! Az alábbi guide segítségedre lesz, ha izmosodni vagy fogyni akarsz :

Izmosodáshoz :
  • Napi 4x GigaMegaBulk 3000X fehérje turmix (2575 gr fehérje, 5 kiló C-vitamin, etc, csak a napi szükségletek kielégítésére)
  • Heti 2-3 edzés (csak hogy mondhasd, hogy jársz kondiba)
Röviden ennyi. Kajára nem kell odafigyelni, egyél amit akarsz, de internetes fórumokon mindenképp okoskodj, hogy lássák mennyire értesz hozzá.
Ja és mivel a  GigaMegaBulk 3000X-on kívül más értelmeset nem eszel, ezért valami táplálék kiegészítőt is szedj (lehetőleg a legdrágábbat, mert azokban több vitamin van [napi kb  ~3000%os túladagolást ajánlok minden vitaminból és ásványi anyagból])

Fogyáshoz :
  • Napi 3x SlimAssJuice 1500 turmix (fingom sincs mi van benne, de más se tudja, úgyhogy nem fog beszólni érte)
  • Edzeni azért itt is kell heti 1-2x
Az edzést és az kajálást nem kell komolyan venni, csak a SlimAssJuice 1500-at igyad rendesen (természetesen ha valaki rákérdez, hogy mit edzel, akkor mondd, hogy kardio, úgy se fog kiderülni, hogy szart se csinálsz)

Ha bármi kérdésed van, nyugodtan tedd fel ebben a topicban, sokan alkalmazzuk ezt a guidet, úgyhogy biztos lesz épp egy ügyeletes hozzá értő ember, aki majd segít! :)

Quote (xGurke @ Jul 9 2014 10:58am)
Azt kifelejtettem, hogy természetesen a kettőt egyszerre is lehet, ilyenkor nem kell figyelembe venni, hogy esetleg valamelyik vitaminból vagy ásványi anyagból annyit viszel be egy nap, ami 20 másik embernek is elég lenne, hiszen majd úgyis kipisiled (a zöld vizelet csak azt mutatja, hogy mennyire bio egészséges vagy) :)

ezt még egyszer bumpolom, valaki berakhatná stickybe is btw
most mennem kell széna, folytathatnánk pm-ben is, ha levennéd rólam a blockot, meg valamelyik másik topicban,
csak hogy érezd mennyire nem vagy felesleges számunkra
de most mennem kell találkozni egy csajjal :3
Member
Gold: 0.05
Jul 9 2014 06:06am
szerintem ez a gürke nő

férfiember nem sír ennyit
Member
Gold: 343.00
Jul 9 2014 06:06am
Quote (xGurke @ Jul 9 2014 11:58am)
ezt még egyszer bumpolom, valaki berakhatná stickybe is btw
most mennem kell széna, folytathatnánk pm-ben is, ha levennéd rólam a blockot, meg valamelyik másik topicban,
csak hogy érezd mennyire nem vagy felesleges számunkra
de most mennem kell találkozni egy csajjal :3

semmi értelme kommunikálnunk mert se én téged- se te engem nem fogsz meggyőzni
így a kommunikációnk csak topicszétbaszásra alkalmas
pm-ben nem érdekelsz; csak a világ felé kell mutatnom, hogy nem hunyászkodom meg előtted
minél erősebben akarsz elnyomni annál jobban vinnyogok majd
és minél jobban vinnyogok te meg annál hevesebben ugatsz

:XD

még amig élt a kis tacsink ő csinálta ezt btw a szomszéd kutyával eleinte mikor idekerült
mondjuk nekik több eszük volt mert ambahagyták pár nap után

dehát a te faszod nagyobb annál mintsemhogy elhallgass egy kistacsi előtt aki olyan apro es buta mint én
mutasd meg itt és mindenhol ki az ur a jspn

This post was edited by Senee on Jul 9 2014 06:07am
Member
Jul 9 2014 06:09am
Quote (Senee @ Jul 9 2014 12:06pm)
semmi értelme kommunikálnunk mert se én téged- se te engem nem fogsz meggyőzni
így a kommunikációnk csak topicszétbaszásra alkalmas
pm-ben nem érdekelsz; csak a világ felé kell mutatnom, hogy nem hunyászkodom meg előtted
minél erősebben akarsz elnyomni annál jobban vinnyogok majd
és minél jobban vinnyogok te meg annál hevesebben ugatsz

:XD

még amig élt a kis tacsink ő csinálta ezt btw a szomszéd kutyával eleinte mikor idekerült
mondjuk nekik több eszük volt mert ambahagyták pár nap után

dehát a te faszod nagyobb annál mintsemhogy elhallgass egy kistacsi előtt aki olyan apro es buta mint én
mutasd meg itt és mindenhol ki az ur a jspn

nem fogom elolvasni
de azért bepostolom, hogy lásd hogy nem olvasom el
:zzz:
nem tanul a kutya
Member
Gold: 0.05
Jul 9 2014 06:10am
omg mennyit sír ez xD
Member
Gold: 343.00
Jul 9 2014 06:10am
Quote (xGurke @ Jul 9 2014 12:09pm)
nem fogom elolvasni
de azért bepostolom, hogy lásd hogy nem olvasom el
:zzz:
nem tanul a kutya

csináljuk ezt még pár 10 oldalon keresztül
vajon ki adja fel

aki előbb feladja az gyengébb :)
Member
Gold: 5,390.00
Jul 9 2014 08:14am
a lestat szintu tudatlanok kimeljenek a megszakertesukkel pls
vagyis inkabb ne, mert nagyon jot nevetek xd

mondjatok mmeg, egyek szart joghurt helyett, meg szedjek tab,lettat gyumolcs helyet pls pls meg
Member
Gold: 316,730.65
Trader: Trusted
Jul 9 2014 08:14am
Quote (jarabekg @ 9 Jul 2014 16:14)
a lestat szintu tudatlanok kimeljenek a megszakertesukkel pls
vagyis inkabb ne, mert nagyon jot nevetek xd

mondjatok mmeg, egyek szart joghurt helyett, meg szedjek tab,lettat gyumolcs helyet pls pls meg

zab -viz vagy tej ha nem vagy elég férfi
gyümölcsöt felejtsd el de ha már eszel akkor kora reggel
Member
Gold: 3,747.73
Jul 9 2014 08:19am
Quote (jarabekg @ Jul 9 2014 09:36am)
Mától én is kezdek egy kis progresst.

Elkezdek diétázni, illetve konidbérletet is fogok venni. Cél, hogy jobb legyen az állóképességem, esetleg javuljon a közérzetem. Izomtömeg növelést nem tervezek, próbálom majd súlyvesztésben mérni a dolgot (ha nem megy le sok kiló se zavar, ha jobban nézek ki - érzem magam)

Mozgás: Elliptikus tréneren fogok ugrálni mint a buzik. Futni sajnos nem igen tudok, mivel csípőtől lefele inden ízületem szar, a biciklizésnél pedig úgy gondolom hogy hatékonyabb, mivel az egész testet mozgatja gyakorlatilag. Egyelőre úgy gondolom, hogy 2x20 percet fogom csinálni, 20 perc bemelegítés, 20 perc cardio. Meglátjuk milyen mérő kütyük vannak rajta, ahhoz talán könnyebb lesz igazodni.

Kaja: Reggelire gyümölcs, zab, natúrjoghúrt. Ebédre csirke/hal/máj/gomba barnarizzsel. Vacsorára zöldségeket fogok enni, hol saláta formájában, hol nem, még nem tudom mit fogok kívánni, ma például a tegnapi erőlevesben főtt répát meg gyökeret fogom enni. 3,5 liter folyadék, próbálom majd vízben bevinni (:s)

Cél: Mivel ~180 centi vagyok és ~80 kiló, a súlyom akár lehetne ideális is (ha izomtömeg lenne : D), de így legalább 5 kilót szeretnék fogyni 3 hét alatt. Ha a teremben le tudom mérni magam, akkor megteszem. képpel inkább senki retináját nem égetném ki.

Étrend kiegészítők: LEL. amúgy cinket magnéziumot meg kálciumot fogok szedni, de ezt csak az amúgy is könnyen görcsölő izmaimra, illetve az öreg csontjaimra fogom tenni.

Ami szar lesz: Ice tea, és alkohol megvonás. Előbbit próbálom majd leküzdeni, utóbbiból sajnos be fog csúszni pici a haverokkal, de majd másnap megostorozom magamat.

akármilyen jellegű gondolat hozzáfűznivaló jöhet.

Biciklizes tobb izmot mozgat meg mint a futas, ketszeresen ajanlott
Go Back To Magyar Topic List
Prev17437447457467471257Next
Add Reply New Topic New Poll