Jó olvasgatni a sírást tbh.
Nem vagyok rá büszke hogy elkellett jönnünk, de kb most fogtam fel ésszel hogy mekkora különbség van a 2 ország között, és mekkora különbség ember és ember közt. Van egy kis eltérés a kiköltözés és a kimenekülés jelentésében, nem gondoljátok? Kimenekülés-> Semmid nincs amit tudnál magaddal vinni és értéke van.
Kiköltözés-> Van valamennyi anyagi háttered, amivel eltudsz indulni.
Btw ti szvsz még mindig abban a hitben éltek hogy felvettük a hitelt és rá fél évre leléptünk. 2000ben vettük fel a hiteleket, és 2009ben jöttünk ki. Addig meg már bőven visszafizettük az összeget, sőt talán még a többszörösét is.
Mindegy, nagyon sok itt a jogász/bankár/bölcs ember, akinek annyi tapasztalata van ilyen téren hogy HAJAJJ.
Az egyetlen egy post aminek még értelmét is látom az ez:
Quote (Makkertest @ 27 Nov 2011 10:00)
Nem értem, hogy miért erőlteted a hunsub dolgot amikor az emberek nagy többsége nem kedvel a megnyilvánulásaid miatt, vagy csak szimplán szeretik rajtad köszörülni a nyelvüket? El kéne ismerned, hogy itt max 1-2 barátod van azaz volt - vagy annyi se - és azok is inkább a nagytöbbség felé fordulnak mostmár, jogosan, hiszen ki kér a nyílvános megkövezésből? Senki. Biztos vagyok benne, hogy van benned annyi RL skill hogy Angliában szerezz barátokat. Kidobott idő minden pillanat amit itt töltessz.
Nem bántásképp mondom, de szereted ha más a családod és téged ócsárol? Semmi értelme. Lépj tovább.
Nesztek, mivel locked lett.