Mától én is kezdek egy kis progresst.
Elkezdek diétázni, illetve konidbérletet is fogok venni. Cél, hogy jobb legyen az állóképességem, esetleg javuljon a közérzetem. Izomtömeg növelést nem tervezek, próbálom majd súlyvesztésben mérni a dolgot (ha nem megy le sok kiló se zavar, ha jobban nézek ki - érzem magam)
Mozgás: Elliptikus tréneren fogok ugrálni mint a buzik. Futni sajnos nem igen tudok, mivel csípőtől lefele inden ízületem szar, a biciklizésnél pedig úgy gondolom hogy hatékonyabb, mivel az egész testet mozgatja gyakorlatilag. Egyelőre úgy gondolom, hogy 2x20 percet fogom csinálni, 20 perc bemelegítés, 20 perc cardio. Meglátjuk milyen mérő kütyük vannak rajta, ahhoz talán könnyebb lesz igazodni.
Kaja: Reggelire gyümölcs, zab, natúrjoghúrt. Ebédre csirke/hal/máj/gomba barnarizzsel. Vacsorára zöldségeket fogok enni, hol saláta formájában, hol nem, még nem tudom mit fogok kívánni, ma például a tegnapi erőlevesben főtt répát meg gyökeret fogom enni. 3,5 liter folyadék, próbálom majd vízben bevinni (:s)
Cél: Mivel ~180 centi vagyok és ~80 kiló, a súlyom akár lehetne ideális is (ha izomtömeg lenne : D), de így legalább 5 kilót szeretnék fogyni 3 hét alatt. Ha a teremben le tudom mérni magam, akkor megteszem. képpel inkább senki retináját nem égetném ki.
Étrend kiegészítők: LEL. amúgy cinket magnéziumot meg kálciumot fogok szedni, de ezt csak az amúgy is könnyen görcsölő izmaimra, illetve az öreg csontjaimra fogom tenni.
Ami szar lesz: Ice tea, és alkohol megvonás. Előbbit próbálom majd leküzdeni, utóbbiból sajnos be fog csúszni pici a haverokkal, de majd másnap megostorozom magamat.
akármilyen jellegű gondolat hozzáfűznivaló jöhet.