Quote (BOSCH_CEO @ Feb 8 2017 03:38pm)
amugy nem kotelezik oket, hanem ez egy ilyen gentlemen's agreement, hogy aki melleszavaz az fizet penzt
megint a gugelhez fordultam, es amit talaltam nem egeszen erre utal
"Egyszerűen mindenki számára világos, hogy ha nem akarja veszélyeztetni egzisztenciáját, akkor hogyan kell szavaznia."
"A plenáris (és bizottsági) vitában a képviselőcsoportok általában politikailag egységesen lépnek fel. A törvényjavaslatok és más indítványok támogatásáról vagy elutasításáról a frakciók állást foglalnak és tagjaiktól
többnyire ennek megfelelő szavazást várnak el."
Ez a gentlemans agreement egy idnexes cikkben is szerepel(ahonnan a felso idezet is szarmazik:
http://index.hu/belfold/2015/01/20/szabad_mandatum/) de ott eleg nyakatekerten jutottak erre a kovetkeztetesre. Lehet hogy egy idealis vilagban/egeszsegesen mukodo frakcioban tenyleg az, de azert a conteos kisordog furja az oldalamat hogy ez nem igy van.
Quote (Cpt_Ghost @ Feb 8 2017 03:48pm)
???
majdnem minden szavazas titkos pont azert, hogy ne lehessen utasitani a kepviseloket.
NEM EN VOTAM NEM EN VOTAM
"akkor most mindenki leterdal a sarokba es csondben varunk amig nem jelentkezik a tettes"
Quote (rapiddani @ Feb 8 2017 02:13pm)
szerintem enm fog összejönni a szavazat sem, aztán pár hónap és az egész mozgalmatok eltűnik a semmiben mint általában az összes ilyen
amennyire emlekszem a Jobbik is hasonlokeppen indult, csak egy kicsit szelsosegesebben
This post was edited by TresholdOfUniverse on Feb 8 2017 09:11am