Quote (Akizk @ 6 Sep 2016 22:12)
Azt hallottam, hogy ha céges buli van szokott inni mindenkivel. Azt, hogy dícsérget-e nem tudom. Viszont a projekt kurvafontos és egyik napról a másikra elment egy key memberr, akinek a hirtelen történt elvesztése ellenére is zavartalanul ment a projekt, hála nekem és a csapatnak.
csak epito jellegel mondom, hogy ezt a mondatot probald meg kulso szemlelokent elolvasni es erteket talalni benne
tehat pl csapatot epitesz es valaki ugyanezt elmondja neked egy interjun, mennyi informacio tartalma lehet?
egy projectet egy ceg nem viccbol csinal, hanem mert penzt hoz => "kurva fontos" minden project
elmegy egy ember a csapatbol? uristen, ott a tobbi / felvesznek masikat
alapbol nem szabad hagyni hogy valaki key legyen, mert az single point of failure
hala neked meg a csapatnak? ezert fizetnek, a hála kicsit eros, nem onkentes tuzolto vagy
dohanybolt is kurva fontos project, es zavartalanul mukodik "hála" az elado csapatnak - a fontossag nem valtozik attol hogy mekkoraban gondolkozol, ez csak ilyen common faszsag, hogy a multinal (neadjistenkulfoldon) fontosabbak a dolgok
na most probald meg ujra leirni amit akartal, maskent