Quote (Jancsipapa @ 24 Sep 2014 19:27)
Remélem ismered a Bomber Man/ Dyna Blaster nevű játékot, vele veszekedni olyan, mintha a kaput robbantgatnád egyfolytában 1 tűzerővel és 1 lerakható bombával.
Az életkort pedig átfogalmazom és most ne Vanekról beszéljünk : 2009-es vagy, magyarul 5 éve vagy itt és vagy a társaságban. Na ez a nem mindegy, hogy mióta vagy a közösségben, mióta van tapasztalatod a neted fórumozás terén. Gondolj bele azokba a negyvenesekbe, akik most elkezdtek facebookozni, na egy 13 éves értelmesebben fejezi ki magát a többségénél.
Amúgy meg persze, sok dolgot komolyan gondol, de amikor most 4 poszt egymás utánl gürgü mesélj még volt, nyilván nem lehet komolyan venni. De tényleg, rengeteg választásod van, hogy ne lásd a neked nem tetsző emberek kommentjeit...
1. nem figyelsz rá
2. blokkolod
3. nem jössz fel
Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, én azért jöttem vissza, hogy a normális emberekkel normális beszélgetést folytassak. Nem azért, hogy anyázzak all day erry day
a bold resszel megfogtal, de attol fuggetlenul kepesnek kene lennie a beilleszkedesre szerintem egy ertelmes embernek, ha uj ha nem, raadasul tenyleg nem volt egybol kurva anyazva neki, es azert jspn amugyis indokolt az uj emberek fele a bizalmatlansag, ezt bekell latnod, kegyetlen ez a korforgas.
egyebkent meg az a baj a postblockerrel, hogy latod, hogy ott a post, csak nem latod mi van benne, latod hogy quoteoljak, reagalnak, meg latod, hogy ures a fel topic, es az is elegge zavaro, a postjai meg mindenhol ott vannak, a vicces kepek topicert is kar, szerettem azt a topicot, kontentet ugyan nem adtam hozza sokat, de jo volt neha belelapozni, mar ez is teljesen kihalt. Egyebkent meg te is ugyanugy tudsz ignoralni mindent es beszelgethetsz normalis emberekkel normalis dolgokrol ))