d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Dota2 Topic
Prev173747576774683Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 279.00
Jan 25 2012 04:32pm
Quote (Rawen @ 26 Jan 2012 00:29)
Akkor hogy legyen valami bizonyíték is,nézd meg mennyit denyoltak.

azert azon mondjuk szakadni szoktam, aki egy sf-fel 1-2-t denyol, neadjisten 0-t.
Member
Jan 25 2012 04:39pm
Quote (sylke @ 26 Jan 2012 00:32)
igy meg föleg nem gémelnek ilyenekkel, akik bármikor tudnak nevet változtatni, mégis azt irják be hogy bulba1995

mondjuk az ilyenekkel en is eleg szkeptikus vagyok, de volt mar h pozitivan csalodtam. (talan egyszer) viszont a ket haver kifejezetten jol kuldi.

ma toltam egy epikus meccset. tinyt randomoltam, de atengedtem midet, leven, hogy qop-t is randomoltak. lane-n is eleg jol szoktam teljesiteni tinyvel, ha normalisan tudok farmolni, itemmekkel tudom legalabb kompenzalni a kieso solo xp-t. leshrac jott volna velem, ezek utan kihozott valaki egy slardot, mondom legalabb stun van. pink mit hozott? AM, ofc ruszki volt. vele kellett lanelnem. elso percben tudtam volna csinalni egy double killt ha am jon helpelni 1-1 attackra, helyett probalt pullolni. utana csinaltam egyedul egy double-t silelncer meg bh ellen. kozben pink mar meghalt ketszer np. vegig farmolta a gamet, de nem lanen, hanem neutralokkal, de meg a low campeket is elonyben reszesitette, a mid-hard campek helyett. 40 perces bf-t sikerult osszehoznia. a vicc az egeszben az volt, hogy mar az enemyvel egyutt rohogtunk azon, hogy mekkora isten noobja a gyerek, s kozben mindenki irogatta a in soviet russias vicceket. :DD legalabb ezert megerte vegigtolni a gamet..
Member
Gold: 23,221.48
Jan 25 2012 04:50pm
Quote (ecneB @ 25 Jan 2012 23:39)
mondjuk az ilyenekkel en is eleg szkeptikus vagyok, de volt mar h pozitivan csalodtam. (talan egyszer) viszont a ket haver kifejezetten jol kuldi.

ma toltam egy epikus meccset. tinyt randomoltam, de atengedtem midet, leven, hogy qop-t is randomoltak. lane-n is eleg jol szoktam teljesiteni tinyvel, ha normalisan tudok farmolni, itemmekkel tudom legalabb kompenzalni a kieso solo xp-t. leshrac jott volna velem, ezek utan kihozott valaki egy slardot, mondom legalabb stun van. pink mit hozott? AM, ofc ruszki volt. vele kellett lanelnem. elso percben tudtam volna csinalni egy double killt ha am jon helpelni 1-1 attackra, helyett probalt pullolni. utana csinaltam egyedul egy double-t silelncer meg bh ellen. kozben pink mar meghalt ketszer np. vegig farmolta a gamet, de nem lanen, hanem neutralokkal, de meg a low campeket is elonyben reszesitette, a mid-hard campek helyett. 40 perces bf-t sikerult osszehoznia. a vicc az egeszben az volt, hogy mar az enemyvel egyutt rohogtunk azon, hogy mekkora isten noobja a gyerek, s kozben mindenki irogatta a in soviet russias vicceket. :DD legalabb ezert megerte vegigtolni a gamet..

ahh baszdki sok rus nyomorult
tegnap enemy teamben lina,lion, bs , am
radomoltam lucit mondom fvck yea, haver pudge meg volt egy slardarunk meg egy dazzle
mondjuk a homoknak hozz vmi jo cc herot es win a game
erre mit hoz a rus nyomorult?
enchantress

6. perc 0-9 es kilep
de azert lehoztuk
Member
Jan 25 2012 04:55pm
Quote (InfamousMythos @ 26 Jan 2012 00:50)
radomoltam lucit mondom fvck yea, haver pudge meg volt egy slardarunk meg egy dazzle
enchantress

6. perc 0-9 es kilep
de azert lehoztuk

6 min alatt 0-4 alchemist mid sem rossz. :DD multkor toltam viszont gecijo gamet, ugyancsak oroszokkal. harman voltak meg egy random meg en. solo herot hoztak, meg ket roamert, gankeltek midet, botot, topot. egybol upg chick + ward. ritka az ilyen..
Member
Gold: 710.00
Jan 25 2012 04:55pm
Quote (ecneB @ Jan 25 2012 10:39pm)

Quote (InfamousMythos @ Jan 25 2012 10:50pm)
enchantress

6. perc 0-9 es kilep
de azert lehoztuk

én az ilyeneknél a gépet szoktam csapkodni
Member
Jan 25 2012 04:57pm
Quote (ecneB @ 25 Jan 2012 23:55)
6 min alatt 0-4 alchemist mid sem rossz. :DD multkor toltam viszont gecijo gamet, ugyancsak oroszokkal. harman voltak meg egy random meg en. solo herot hoztak, meg ket roamert, gankeltek midet, botot, topot. egybol upg chick + ward. ritka az ilyen..

sajnos jah
olyanok ezek mint d2ben a ger meg a pol bagazs
Member
Gold: 0.00
Jan 25 2012 05:01pm
http://pc.ign.com/articles/121/1217171p1.html
Why I Prefer League of Legends Over Dota 2
Editorial: When depth gets in the way of fun.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDD:::D::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Member
Jan 25 2012 05:07pm
Quote (Rawen @ 26 Jan 2012 00:01)

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDD:::D::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ugy lelonem az ilyen casual geciket
kene nekik csinalni egy programot
annyi lenne az egesz h a kepernyo kozepen egy nagy piros gomb es ha rakattint kiirja h nyertel
legyen nekik sikerelmeny
a fejlesztok meg csinaljanak vegre olyan jatekot ami tele van kihivassal
Member
Gold: 47.25
Jan 26 2012 03:28am
Quote (ecneB @ 25 Jan 2012 23:32)
azert azon mondjuk szakadni szoktam, aki egy sf-fel 1-2-t denyol, neadjisten 0-t.

Hi, Haki Viktor.
Member
Jan 26 2012 06:22am
Quote (Rawen @ 26 Jan 2012 01:01)

:DDDD

The denial mechanic – being able to kill your own low-health units and structures to prevent or reduce the gold your enemies obtain – is equally punishing, letting players prevent other players from reaping rewards. But not only does the person getting denied not get anything, the denier's only reward is the act itself. It certainly adds an extra bit of depth to the laning phase, but it also shifts the focus away from harassment, which is personally much more enjoyable.

Egyertelmu, hogy elvonja a figyelmet a harasstol annak, aki nem kepes egyszerre parhuzamosan a ket feladatot vegrehajtani..

That said, Dota 2 also suffers from the occasional must-have item, as in Aghanim's Scepter, which specifically modifies the ultimate abilities of many heroes.

????!

Annak jo a lol, aki meg nem jatszott moba-val, szamomra nagyon egyszeru a jatekmenet, semmilyen fun faktort nem latok benne.
Go Back To Magyar Topic List
Prev173747576774683Next
Add Reply New Topic New Poll