Quote (ecneB @ 25 Jan 2012 23:39)
mondjuk az ilyenekkel en is eleg szkeptikus vagyok, de volt mar h pozitivan csalodtam. (talan egyszer) viszont a ket haver kifejezetten jol kuldi.
ma toltam egy epikus meccset. tinyt randomoltam, de atengedtem midet, leven, hogy qop-t is randomoltak. lane-n is eleg jol szoktam teljesiteni tinyvel, ha normalisan tudok farmolni, itemmekkel tudom legalabb kompenzalni a kieso solo xp-t. leshrac jott volna velem, ezek utan kihozott valaki egy slardot, mondom legalabb stun van. pink mit hozott? AM, ofc ruszki volt. vele kellett lanelnem. elso percben tudtam volna csinalni egy double killt ha am jon helpelni 1-1 attackra, helyett probalt pullolni. utana csinaltam egyedul egy double-t silelncer meg bh ellen. kozben pink mar meghalt ketszer np. vegig farmolta a gamet, de nem lanen, hanem neutralokkal, de meg a low campeket is elonyben reszesitette, a mid-hard campek helyett. 40 perces bf-t sikerult osszehoznia. a vicc az egeszben az volt, hogy mar az enemyvel egyutt rohogtunk azon, hogy mekkora isten noobja a gyerek, s kozben mindenki irogatta a in soviet russias vicceket. :DD legalabb ezert megerte vegigtolni a gamet..
ahh baszdki sok rus nyomorult
tegnap enemy teamben lina,lion, bs , am
radomoltam lucit mondom fvck yea, haver pudge meg volt egy slardarunk meg egy dazzle
mondjuk a homoknak hozz vmi jo cc herot es win a game
erre mit hoz a rus nyomorult?
enchantress
6. perc 0-9 es kilep
de azert lehoztuk