Quote (sunnymarcell @ Feb 7 2010 06:26pm)
példa :
http://forums.d2jsp.org/user.php?i=596996ő pl. miért banned? semmit nem csinált, nem posztolt linket, se videót, se képet, nem is quotélt, mégis banned
én quotéltam, sőt, még láthatóvá is tettem sönci képeit, és csak 10% (no meg 12 nap suspi, de az más tészta)
Valószínüleg okkal... Nem értem már bocs, de mire föl kérdőjelezik meg gyerekek, felnőtt hozzáértő emberek munkáját. Biztos lehetsz benne, hogy azért banned mert rászolgált valami olyan cselekedettel, hiszen itt a +10%ok is csak viszonylag dúrvább postok után következnek be... Én pl szigorúbb lennék!
Quote (sunnymarcell @ Feb 7 2010 06:37pm)
és van joga akárkinek a pm-jeidet megnézni? ez sztem nem szabályos, h a személyes dolgaidat megnézi, amit harmadik személy csak akkor láthatja, ha te is akarod
Egy hatósági szerv-nek is joga van megnézni a személyes dolgaid, ha gyanúba keveredsz...
Quote (sunnymarcell @ Feb 7 2010 07:15pm)
Ezt kérdezi ő lajótól, miért lett banned, mert ő szerinte nem csinált semmi szabályba ütközőt
senkinek nem küldte el a linket, a videót
ez a topic, hogy lajosnak tegyünk fel kérdéseket nem?
Ofc, azért nyílt a topic, viszont én szerettem volna elmondani a véleményem!

De hidd el, hogy hasonló választ fogsz kapni, mert nem feltétlenül fogja az orroda kötni, hogy mit miért csinálnak. ( Mégha állítólag az illető kérdezi is rajtad keresztül. )
Az ok is egyszerű: Olyan dolgot követett el ami egy ilyen komoly büntetést vont maga után. ( Hiszen a részletekhez nincs sok közünk. )
This post was edited by Fezmin on Feb 7 2010 11:38am