Quote (xGurke @ Feb 23 2010 09:46pm)
Ha jól tudom, most már budapesten laksz. Jászai Mari tér közelében van egy jó hely ( én oda vittem az előző gitáromat is beállíttatni) nagyon korrektek a srácok (mondjuk meg is kell fizetni) és megcsinálnak mindent a gitáron.
Nyakat, húrmagasságot, mindent beállítanak (ha szükséges) és ha jól tudom vállalnak ilyen fajta sérülések javítását is... Nem tudom mennyiért, azt meg kell majd kérdezni tőlük, de ha gondolod elkísérlek oda valamikor.
Akusztikusokon nem tudom, hogy kell ezt korrigálni, de elektromoson van a húrlábnál valami pöcök, amivel lehet állítani a magasságot (gondolom nem mondok újdonságot)
De ha még nem hangoltad be rendesen, akkor az is lehet, hogy a nyak nem áll úgy ahogy kéne?
Jaja, elektromoson azt vágom, de ott nem érdemes a húrlábbal szórakozni, ha az ember nem ért hozzá, márpedig én nem értek, ugyhogy hozzá nem nyúlnék
Nem értem, hogy mire gondolsz azzal, hogy a nyak nem állt be, de mindenesetre nem valószínű, az 100, hogy nincs köze a nyakhoz, de azért köszi szépen a segítséget.