Quote (Megas_heroes @ 18 Dec 2009 04:21)
Quote (ZOMBY @ Dec 18 2009 03:17am)
Quote (Megas_heroes @ 18 Dec 2009 04:15)
Quote (ZOMBY @ Dec 18 2009 03:14am)
Quote (Megas_heroes @ 18 Dec 2009 04:10)
Quote (ZOMBY @ Dec 18 2009 03:08am)
mit használnál első számú ringnek amúgy?
ravent természetesen
mert én lehet olyan buildre gondoltam ahol az alap elsőszámú ring lenne egy ilyesmi rare
15dex 20str 9min / adds
és a többit lehetne cserélgetni amikor mondtad
ezzel mi is lenne a gond?
cannot
be
frozen
na ja de ezt feltennéd arra az esetre ha kell, mert amikor nem kell pvpben ez a mod akkor jobbnak tűnik nekem egy ilyen rare
cbf főleg cold sorc ellen kell
aki holy freezzel jön az ellen mind1
melee meg ha cold dammal bír akkor azt vagy kibekkeled valahogy vagy ha nagyon idegesítő akkor felteszed megint a ravent 2. számúnak
őőőőőőőő
nem
ama cbf nélkül olyan mint ele druid enigma nélkül
hogy jut egyáltalán ilyen eszedbe?
nos én nem mondom hogy nincs arra is szükség de sok duelben tényleg felesleges
és jobb ha ott a stat ami lifeként ketyeg és még persze damként is
amik ellen nem kell cbf
eledru / hammer / bonernec / foher / trapper / stb szóval minden olyan kari ellen aminek nincs cold sebzése, ez gondolom eddig tiszta
amik ellen kell: cold sorc
amik ellen jó lenne, de nem működik: holy freezes karakterek
amik ellen szóba jöhet, de csak akkor ha szükséges: minden ami melee ha van rajtuk cold damage vmi cuccból
sztem annyira nem kell hogy alap legyen a cbf GA amanak, ezért az én buildemben inkább lenne a fix ring egy rare vagy esetleg egy mégjobb craft ami vmi ilyesmi lenne, 20str 20dex 9min 20life 30cr vagy lr
nekem fontos a 9mindam a ringen másnak nem
ami miatt meg rageltem az pedig az volt hogy rare cuccoknál azt se tudják hogy mi az hogy affixe/prefix/suffix meg hogy mennyi és milyen eloszlásba jöhet be egy itemen, és ezen felül még meg akarja mondani a tutit ..... NE TEGYE