Quote (Vismajor @ 3 Jul 2014 09:25)
en nem szolok hozza a topikhoz mert en nem is emlekszem mar mikor voltam szingli lol, kb 7 eve :((( csak 1 dolgot nem ertek
Mind megertem hogy vannak akik felnek, vannak akik csunyak, buzik etc
de azt a problemat nem ertem, hogy nem talalkoztok csajokkal meg baratno baratnojenek a baratnojere hajtotok, kurvaztok etc;
En ha szingli lennek... Igyis alig birom ki neha. Olyan sokszor kerulsz interakcioba egz csajjal csak nem veszed eszre; Leszolit a kostoltatos hostess a tescoban, radmosolyog a sexi diakmunkas a mekiben, elore engeded az ajtoban ezert radmosolyog, rendezvenyeken etc etc
ezek most nem olyan szituk, hogy rogton radveti magat hanem mind megteremti a pillanatot, hogy lepj ; hogy rakoszonj es parbeszedet kezdemenyezz
En ezekert a pillanatokert elek, en ugyan nem lepek sehova mert varnak otthon es fahrival ellentetben elegedett vagyok, de mint minden ferfi megerzem ezeket a pillanatokat es ugye a farkam vinne elore
Szoval azt nem ertem h ti ezeket a pillanatokat nem latjatok vagy nem erzitek vagz mi
feltetelezve hogy kijottok a pincebol persze
ha szingli leszel ezeket mind próbáld ki azt javaslom, ha csinálsz róla topicot figyelemmel fogom követni...a hosteses a legjobb, nem azért mosolyog mert meg van mondva neki, hogy ha levágják a lábát is vigyorognia kell mint a vadalma, nem...
én a haverom barátnője barátnője alatt nem konkrétan a haverom barátnője barátnőjét értettem hanem egy olyan lányt aki valamilyen módon a közelembe kerül/ a társaságba, idegen, de nem full random az utcáról. ezeket pedig nem modszeresen vadászom, hanem úgy alakulnak a dolgok hogy általában ezekből lesz valami.
egyetlen egy nő volt az életemben akit becserkésztem, ő belőle lett az első és egyetlen párkapcsolatom 1,5 évig, de belé szerelmes voltam. azóta nem volt nő akihez úgy álltam volna hozzá, hogy bazki ő kell, csak ha meg tetszett egy lány felmértem a terepet és ha nem éreztem esélytelennek akkor megtettem a szükséges lépéseket
Quote (xGurke @ 3 Jul 2014 09:53)
lehettél volna a csaj meleg barátja, akivel ruhát próbálgat etc
ha nem dugtad meg a mozgólépcsőn akkor már késő
Quote (S4nyy @ 2 Jul 2014 23:57)
most nézem, te honna ismered dalmát?
bump
ODAÉGETT A MÉZES MUSTÁROS CSIRKÉM KURVÁK VÉRE
This post was edited by S4nyy on Jul 3 2014 03:08am