Quote (Psyclon @ 4 Mar 2013 18:37)
ugy értettem hogy neked 0 anyagi ráforditással lettek olyan karijaid amilyenek vannak. Másszóval mázlista f-sz vagy!
És annál résznél arrol beszélek amikor ujra kezdtem, nem volt semmim csak csomo szar cuccom.. érted remélem.
...
micsoda szerencse h előző nyáron vizsgaidőszakban amíg a tételeket tanultam 1 hónapon át, 30-asával flippelgettem a 150-300k profitos gf mf, majd később gf/pickup cuccokat több accon, amivel egy vagyont kerestem, mert vitték mint a cukrot mégis mindenki a nagy halra vadászott (miközben elég volt az armor type szűrőt cserélni fél kézzel és lehetett tanulni ezalatt)
mekkora szerencse h megvettem a 30 millás 6 prop glove plant amivel kismillió gloveot craftoltam, és nem kicsit bejött
milyen szerencse h pár ilyen kezdeményből szépen összejött a 40-45 milla / h-s melee kari amivel túlfarmoltam majdnem mindent a maga idejében és így nyílván beindult a gépezet
csak tudod ezeken nem volt mit postolgatni, míg a drop az drop.. de tényleg full random volt a dolog..
na mindegy ebbe nem akartam belemenni, csak így viccesebbek ami most jön

amúgy hi
http://ws-dev.net/_public/a/d3/drop.pngnehogy már csak TrollBácsi-nak jusson a jóból!
Quote (Psyclon @ 4 Mar 2013 18:37)
ugy értettem hogy neked 0 anyagi ráforditással lettek olyan karijaid amilyenek vannak. Másszóval mázlista f-sz vagy!
És annál résznél arrol beszélek amikor ujra kezdtem, nem volt semmim csak csomo szar cuccom.. érted remélem.
...
één?