d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev17307317327337341257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 834.97
Jul 2 2014 03:49pm
Quote (RRC @ Jul 2 2014 10:39pm)
de nem értem, random odamész az utcán csajokhoz és néha sikerül őket megkúrni, vagy valami szórakozóhelyen próbálgatod? mert mostanába én is eljárok párszor haverom helyére, ott jött össze párszor dolog, de valszeg azért mert részegek voltak, jó lenne valami rendszeres is, mert a kurvázást fontolgatom néha...

len az utszán

https://www.youtube.com/watch?v=G7uz_KVEeoE

ennyi a különbség

amúgy nem kúrtam még meg senkit még énis geciszar vagyok ahhoz képest amit el lehet érni. most lett vége hosszu kapcsymnak és most fogom soon elkezdeni nyomni énis ezt CASK MÉG BIZONYOS OKOK MIATT AMIT NEM ÁRULHATOK EL VÁROK 1 KICSIT LOLXD. így jövőhét vagy azutáni hét tájékán elkezdek napi 5-10 csajt az utcán molesztálni aztán lesz ami lesz, ilyen napi 1 szám biztos összejön majd az elején is amikor fos vagy, aztán ha randizol onnantól már nyert ügy. gondolkoztam rajta hogy nyitok topikot ahol blogolok de valszleg senkit nem érdekelne meg ilyen holló féle "értem" spamba meg vanek vergődésbe menne át, úgyhogy sztem mégse.

pont mielőtt összejöttem ezzel a csajjal nyomtam 1 ilyen nappali odamenetelt, gecire befailoltam mert haverom elfelejtett szólni hogy a csaj ott smárolt a barátjával előtte de elég jó feel volt attól függetlenül, még megis lepődtem hogy milyen könnyű odamenni pedig előtte nem csináltam ilyet és ilyen horrorsztorinak tűnt leszólítani 1 random csajt a fejemben.

mondanám hogy csináljuk együtt mert ugy 100x könnyebb ha felspanoljuk egymást de ugyis dodge lenne
Member
Gold: 95.00
Jul 2 2014 03:49pm
Quote (S4nyy @ Jul 2 2014 11:45pm)
mondogathatnád az tcán a fehérnépnek, hogy szia szép lány sex vagy soon ded

Igen
Member
Gold: 4.20
Jul 2 2014 03:51pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 2 Jul 2014 23:49)
len az utszán

ennyi a különbség

amúgy nem kúrtam még meg senkit még énis geciszar vagyok ahhoz képest amit el lehet érni. most lett vége hosszu kapcsymnak és most fogom soon elkezdeni nyomni énis ezt CASK MÉG BIZONYOS OKOK MIATT AMIT NEM ÁRULHATOK EL VÁROK 1 KICSIT LOLXD. így jövőhét vagy azutáni hét tájékán elkezdek napi 5-10 csajt az utcán molesztálni aztán lesz ami lesz, ilyen napi 1 szám biztos összejön majd az elején is amikor fos vagy,aztán ha randizol onnantól már nyert ügy.gondolkoztam rajta hogy nyitok topikot ahol blogolok de valszleg senkit nem érdekelne meg ilyen holló féle "értem" spamba meg vanek vergődésbe menne át, úgyhogy sztem mégse.

pont mielőtt összejöttem ezzel a csajjal nyomtam 1 ilyen nappali odamenetelt, gecire befailoltam mert haverom elfelejtett szólni hogy a csaj ott smárolt a barátjával előtte de elég jó feel volt attól függetlenül, még megis lepődtem hogy milyen könnyű odamenni pedig előtte nem csináltam ilyet és ilyen horrorsztorinak tűnt leszólítani 1 random csajt a fejemben.

mondanám hogy csináljuk együtt mert ugy 100x könnyebb ha felspanoljuk egymást de ugyis dodge lenne

a faszt
eddig 4 csajjal is randiztam ebbol kettot a vonaton szedtem ossze
4 bol 3nal csak csok volt egyet leszopattam de egyiket sem kurtam meg
szoval 0/4 kk thx

/e: ezek az itthoni random felszedesek szerencsere jobban allok osszesitettben ^^

This post was edited by GoreKnight9 on Jul 2 2014 03:52pm
Member
Gold: 411.00
Jul 2 2014 03:52pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 2 Jul 2014 23:49)

engem erdekelne a topic, meg amugy is full ded a hunsub, ev legjobb contentje lenne eddig

Quote (GoreKnight9 @ 2 Jul 2014 23:51)
a faszt
eddig 4 csajjal is randiztam ebbol kettot a vonaton szedtem ossze
4 bol 3nal csak csok volt egyet leszopattam de egyiket sem kurtam meg
szoval 0/4 kk thx

kosz orban
ezert tartunk itt ahol
kibaszott nok

This post was edited by SummertimeClothes on Jul 2 2014 03:53pm
Member
Jul 2 2014 03:53pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 2 2014 11:49pm)
len az utszán

ennyi a különbség

amúgy nem kúrtam még meg senkit még énis geciszar vagyok ahhoz képest amit el lehet érni. most lett vége hosszu kapcsymnak és most fogom soon elkezdeni nyomni énis ezt CASK MÉG BIZONYOS OKOK MIATT AMIT NEM ÁRULHATOK EL VÁROK 1 KICSIT LOLXD. így jövőhét vagy azutáni hét tájékán elkezdek napi 5-10 csajt az utcán molesztálni aztán lesz ami lesz, ilyen napi 1 szám biztos összejön majd az elején is amikor fos vagy, aztán ha randizol onnantól már nyert ügy. gondolkoztam rajta hogy nyitok topikot ahol blogolok de valszleg senkit nem érdekelne meg ilyen holló féle "értem" spamba meg vanek vergődésbe menne át, úgyhogy sztem mégse.

Szerintem sokakat erdekelne a tema miatt

Szabika csinalja jol looool
Meg a regi noje a sokeves kapcsolatabol visszajar hozza dugni + kozbe minden mas csajjal is kur
Miert ilyen jo
Member
Gold: 0.00
Jul 2 2014 03:54pm
Itt az ideje topicot nyitni neki! Énis tuti blogolnek :D

This post was edited by fahrii on Jul 2 2014 03:55pm
Member
Gold: 834.97
Jul 2 2014 03:55pm
Quote (S4nyy @ Jul 2 2014 10:43pm)
szerintem a leszolitgatás nem feltétlen a legjobb modszer, főleg ha nehezen veszi rá az ember magát. elején zsinorba néhány kosár azért elég durva kudarc tud lenni, amit egy amugy sem túl szociális alkat nem biztos hogy jól visel
szerintem le kell szarni az egészet aztán majd jön valami. természetesen kell viselkedni akkor is amikor életed legszebb nője ül melleted.

hát abszolut nem lehet kudarcként megélni szerintem ha jó az ember hozzáállása, örülni lehet hogy egyáltalán meg bírtad csinálni.

emlékszek ami durva volt anno 2 éve amikor a koliban megtetszett 1 csaj és elakartam hívni, beakartam menni a szobájába de nagyon nem ment. adtam szobatársamnak 5k hufot hogy csak akkor adja vissza ha bekopogtam, de már ott toporzékoltam 5 perce, aztán nagy nehezen bekopogtam de a szívem az úgy vert hogy azthittem hogy összeesek, az volt a szerencse hogy nem volt bent a csaj szobatársa, mert ígyis ájulás kerülgetett kb amíg le nem ültem, mondjuk utána full jól sült el és fél perc után már full csilles volt az egész. megbeszéltük hogy elmegyünk randira, csak pont hazakellett menni 1 hétre, és az alatt összejöttem 1 másik csajjal, de aztán nem bántam meg.

amúgy én azért nem tudok még ilyen mesteri szinten PIMPelni mert mindig összejövök csajokkal pedig nem kéne, és akkor vannak ilyen fél éves szünetek amikor nem csinálok semmit, aztán 1 hónap szingli lyf amíg pont ráveszem magam hogy elkezdjek valamit csinálni és aztán megint jön valami csaj.

de mostmár elköteleztem magam hogy nem lesz kapcsolatom amíg gecijo nem leszek vagy pedig több csaj egyszerre, mert ez nem állapot hogy nem bírom ezt még rendesen cisnálni mindig
Member
Jul 2 2014 03:57pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 2 2014 11:55pm)
hát abszolut nem lehet kudarcként megélni szerintem ha jó az ember hozzáállása, örülni lehet hogy egyáltalán meg bírtad csinálni.

emlékszek ami durva volt anno 2 éve amikor a koliban megtetszett 1 csaj és elakartam hívni, beakartam menni a szobájába de nagyon nem ment. adtam szobatársamnak 5k hufot hogy csak akkor adja vissza ha bekopogtam, de már ott toporzékoltam 5 perce, aztán nagy nehezen bekopogtam de a szívem az úgy vert hogy azthittem hogy összeesek, az volt a szerencse hogy nem volt bent a csaj szobatársa, mert ígyis ájulás kerülgetett kb amíg le nem ültem, mondjuk utána full jól sült el és fél perc után már full csilles volt az egész. megbeszéltük hogy elmegyünk randira, csak pont hazakellett menni 1 hétre, és az alatt összejöttem 1 másik csajjal, de aztán nem bántam meg.

amúgy én azért nem tudok még ilyen mesteri szinten PIMPelni mert mindig összejövök csajokkal pedig nem kéne, és akkor vannak ilyen fél éves szünetek amikor nem csinálok semmit, aztán 1 hónap szingli lyf amíg pont ráveszem magam hogy elkezdjek valamit csinálni és aztán megint jön valami csaj.

de mostmár elköteleztem magam hogy nem lesz kapcsolatom amíg gecijo nem leszek vagy pedig több csaj egyszerre, mert ez nem állapot hogy nem bírom ezt még rendesen cisnálni mindig

Level: xgurke

Amugy ha blogolni nem is akarsz rola legalabb az ilyen pua dolgokat belinkelhetned neha amit neztel/olvastal es szerinted hasznos)
Member
Gold: 0.00
Jul 2 2014 03:59pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 2 2014 09:55pm)

noob
mondjuk a multkor amikor azon izzadtam fel orat a konyvtarban h oda adjam e a cetlit a csajnak akkor en is rohogtem magamon
btw ma lehivott magahoz egy csaj balcsira, holnap megyunk xd #yolo
Member
Gold: 0.16
Jul 2 2014 03:59pm
Quote (xGurke @ Jul 2 2014 09:59pm)
noob
mondjuk a multkor amikor azon izzadtam fel orat a konyvtarban h oda adjam e a cetlit a csajnak akkor en is rohogtem magamon
btw ma lehivott magahoz egy csaj balcsira, holnap megyunk xd #yolo

szeretnék gürke lenni
Go Back To Magyar Topic List
Prev17307317327337341257Next
Add Reply New Topic New Poll