Quote (S4nyy @ Jul 2 2014 10:43pm)
szerintem a leszolitgatás nem feltétlen a legjobb modszer, főleg ha nehezen veszi rá az ember magát. elején zsinorba néhány kosár azért elég durva kudarc tud lenni, amit egy amugy sem túl szociális alkat nem biztos hogy jól visel
szerintem le kell szarni az egészet aztán majd jön valami. természetesen kell viselkedni akkor is amikor életed legszebb nője ül melleted.
hát abszolut nem lehet kudarcként megélni szerintem ha jó az ember hozzáállása, örülni lehet hogy egyáltalán meg bírtad csinálni.
emlékszek ami durva volt anno 2 éve amikor a koliban megtetszett 1 csaj és elakartam hívni, beakartam menni a szobájába de nagyon nem ment. adtam szobatársamnak 5k hufot hogy csak akkor adja vissza ha bekopogtam, de már ott toporzékoltam 5 perce, aztán nagy nehezen bekopogtam de a szívem az úgy vert hogy azthittem hogy összeesek, az volt a szerencse hogy nem volt bent a csaj szobatársa, mert ígyis ájulás kerülgetett kb amíg le nem ültem, mondjuk utána full jól sült el és fél perc után már full csilles volt az egész. megbeszéltük hogy elmegyünk randira, csak pont hazakellett menni 1 hétre, és az alatt összejöttem 1 másik csajjal, de aztán nem bántam meg.
amúgy én azért nem tudok még ilyen mesteri szinten PIMPelni mert mindig összejövök csajokkal pedig nem kéne, és akkor vannak ilyen fél éves szünetek amikor nem csinálok semmit, aztán 1 hónap szingli lyf amíg pont ráveszem magam hogy elkezdjek valamit csinálni és aztán megint jön valami csaj.
de mostmár elköteleztem magam hogy nem lesz kapcsolatom amíg gecijo nem leszek vagy pedig több csaj egyszerre, mert ez nem állapot hogy nem bírom ezt még rendesen cisnálni mindig