d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev17297307317327331257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 834.97
Jul 2 2014 03:31pm
Quote (fahrii @ Jul 2 2014 10:25pm)
Igazad vaan, amugy ez a csajok szednek fel dolog bejön a klubbolban, ha van bennük pia(évente 1-2x ha odatevedek mindig leszolit par) Mostanaban sokat fejlődtem, nyáron ha lesz meló, sajat szobam lesz albiban es sztem elkezdem a temat. Itthon meg nem mert ittvan asszony is, kicsi a varos.

lehet hogy bejön de megint ott tartasz hogy 100 csajból 1-et kaphatsz meg így és nemis biztos hogy annyira tetszik, míg ha kifejleszted a csajozós skilljeidet akkor 100 olyanból aki gecire tetszik lehet ilyen 30-40%os siker arányod is, ami azért már elég sok kúrás. és 100at leszólítani az nem valami nagy meló, 1 hónapban ha minden nap rászánsz 20 percet és leszólítasz 3at már megvan. de ha havonta csak 3at akkoris 100x jobbak az esélyeid. és most nem úgy kell ezt elképzelni hogy fogyatékos módjára rohangálsz és minden csajnak nyomod a hülye süket dumát, lehet teljesen normálisan is csinálni úgy hogy ne csinálj magadból hülyét.

azt sem értem hogy akik csak arra támaszkodnak hogy barátnő barátnői meg hogy buliban őket szedjék fel a csajok, azok hogy terveznek olyan csajt találni akivel tényleg kurvajól kijönnek és összeillenek, ilyen 0-1% esély van rá szerintem

Quote (S4nyy @ Jul 2 2014 10:30pm)
szerintem inkább azért van mert általában leszarom a nőket, ezért nem kerülök kontaktusba egy vadideg csajjal, viszont a társaságban látják milyen vagyok és mire arra kerül a sor hogy elkezdünk beszélgetni kb már a sima ügyem van. ezt igazából azért nem értem mert nem vagyok se jókéű, sem magas mégis valamivel megfogom a nőket

született raj srác vagy

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jul 2 2014 03:32pm
Member
Gold: 0.00
Jul 2 2014 03:32pm
Quote (S4nyy @ 2 Jul 2014 22:30)
szerintem inkább azért van mert általában leszarom a nőket, ezért nem kerülök kontaktusba egy vadideg csajjal, viszont a társaságban látják milyen vagyok és mire arra kerül a sor hogy elkezdünk beszélgetni kb már a sima ügyem van. ezt igazából azért nem értem mert nem vagyok se jókéű, sem magas mégis valamivel megfogom a nőket

En ha társaságban vagyok ismeretlenek mellett kb meg se szólalok :( foleg ha jo csaj van a kozelben
Member
Gold: 0.16
Jul 2 2014 03:33pm
Quote (fahrii @ Jul 2 2014 09:32pm)
En ha társaságban vagyok ismeretlenek mellett kb meg se szólalok :( foleg ha jo csaj van a kozelben

de bro, miért érdekel más véleménye? annyira telibe kell szarni ki mit gondol, nemtök mindegy? nem vagy retard, baj nem lehet : )
Member
Gold: 834.97
Jul 2 2014 03:36pm
Quote (putincykavodka @ Jul 2 2014 10:29pm)
Aha
Te mindent megprobaltal de en lehetetlen eset vagyok
Igen))

miért próbálnék meg mindent? nem fizettél érte, nem vagyok a life coachod, szeretek segíteni az embereknek abban amiben tudok, de nemfogom az időm nagy részét + a boldogságomat arra áldozni hogy téged rendbehozzalak lel. főleg ha te saját magadért semmit se bírsz tenni
Member
Jul 2 2014 03:36pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 2 Jul 2014 22:31)
lehet hogy bejön de megint ott tartasz hogy 100 csajból 1-et kaphatsz meg így és nemis biztos hogy annyira tetszik, míg ha kifejleszted a csajozós skilljeidet akkor 100 olyanból aki gecire tetszik lehet ilyen 30-40%os siker arányod is, ami azért már elég sok kúrás. és 100at leszólítani az nem valami nagy meló, 1 hónapban ha minden nap rászánsz 20 percet és leszólítasz 3at már megvan. de ha havonta csak 3at akkoris 100x jobbak az esélyeid. és most nem úgy kell ezt elképzelni hogy fogyatékos módjára rohangálsz és minden csajnak nyomod a hülye süket dumát, lehet teljesen normálisan is csinálni úgy hogy ne csinálj magadból hülyét.

azt sem értem hogy akik csak arra támaszkodnak hogy barátnő barátnői meg hogy buliban őket szedjék fel a csajok, azok hogy terveznek olyan csajt találni akivel tényleg kurvajól kijönnek és összeillenek, ilyen 0-1% esély van rá szerintem

született raj srác vagy

Majd lehet csinálok neki egy topicot, es folyamatosan naplozom a történéseket. :D
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jul 2 2014 03:39pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 2 Jul 2014 23:36)
miért próbálnék meg mindent? nem fizettél érte, nem vagyok a life coachod, szeretek segíteni az embereknek abban amiben tudok, de nemfogom az időm nagy részét + a boldogságomat arra áldozni hogy téged rendbehozzalak lel. főleg ha te saját magadért semmit se bírsz tenni

de nem értem, random odamész az utcán csajokhoz és néha sikerül őket megkúrni, vagy valami szórakozóhelyen próbálgatod? mert mostanába én is eljárok párszor haverom helyére, ott jött össze párszor dolog, de valszeg azért mert részegek voltak, jó lenne valami rendszeres is, mert a kurvázást fontolgatom néha...
Member
Jul 2 2014 03:40pm
Quote (RRC @ 2 Jul 2014 22:39)
de nem értem, random odamész az utcán csajokhoz és néha sikerül őket megkúrni, vagy valami szórakozóhelyen próbálgatod? mert mostanába én is eljárok párszor haverom helyére, ott jött össze párszor dolog, de valszeg azért mert részegek voltak, jó lenne valami rendszeres is, mert a kurvázást fontolgatom néha...

Gyere le Miskolcra, neked ugyis sok a pénzed azt elmegyünk csajozni egyutt minden nap gyúrás utan.
Member
Jul 2 2014 03:43pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 2 Jul 2014 22:31)

született raj srác vagy

szerintem a leszolitgatás nem feltétlen a legjobb modszer, főleg ha nehezen veszi rá az ember magát. elején zsinorba néhány kosár azért elég durva kudarc tud lenni, amit egy amugy sem túl szociális alkat nem biztos hogy jól visel
szerintem le kell szarni az egészet aztán majd jön valami. természetesen kell viselkedni akkor is amikor életed legszebb nője ül melleted.

This post was edited by S4nyy on Jul 2 2014 03:44pm
Member
Gold: 95.00
Jul 2 2014 03:43pm
Quote (fahrii @ Jul 2 2014 11:40pm)
Gyere le Miskolcra, neked ugyis sok a pénzed azt elmegyünk csajozni egyutt minden nap gyúrás utan.

Te gyere pestre lol
Quote (RRC @ Jul 2 2014 11:39pm)

Ez a gond lel
En se vagyok egy tarsasagban sehol lanyokkal
Ahhoz meg nem vagyok eleg bator h random emberekhez odamenjek, pedig azt kene
De igazabol ez is csak mes hibaja mer nem segit ofc
Member
Jul 2 2014 03:45pm
Quote (putincykavodka @ 2 Jul 2014 22:43)
Te gyere pestre lol
Ez a gond lel
En se vagyok egy tarsasagban sehol lanyokkal
Ahhoz meg nem vagyok eleg bator h random emberekhez odamenjek, pedig azt kene
De igazabol ez is csak mes hibaja mer nem segit ofc

mondogathatnád az tcán a fehérnépnek, hogy szia szép lány sex vagy soon ded
Go Back To Magyar Topic List
Prev17297307317327331257Next
Add Reply New Topic New Poll