Quote (fahrii @ Jul 2 2014 10:25pm)
Igazad vaan, amugy ez a csajok szednek fel dolog bejön a klubbolban, ha van bennük pia(évente 1-2x ha odatevedek mindig leszolit par) Mostanaban sokat fejlődtem, nyáron ha lesz meló, sajat szobam lesz albiban es sztem elkezdem a temat. Itthon meg nem mert ittvan asszony is, kicsi a varos.
lehet hogy bejön de megint ott tartasz hogy 100 csajból 1-et kaphatsz meg így és nemis biztos hogy annyira tetszik, míg ha kifejleszted a csajozós skilljeidet akkor 100 olyanból aki gecire tetszik lehet ilyen 30-40%os siker arányod is, ami azért már elég sok kúrás. és 100at leszólítani az nem valami nagy meló, 1 hónapban ha minden nap rászánsz 20 percet és leszólítasz 3at már megvan. de ha havonta csak 3at akkoris 100x jobbak az esélyeid. és most nem úgy kell ezt elképzelni hogy fogyatékos módjára rohangálsz és minden csajnak nyomod a hülye süket dumát, lehet teljesen normálisan is csinálni úgy hogy ne csinálj magadból hülyét.
azt sem értem hogy akik csak arra támaszkodnak hogy barátnő barátnői meg hogy buliban őket szedjék fel a csajok, azok hogy terveznek olyan csajt találni akivel tényleg kurvajól kijönnek és összeillenek, ilyen 0-1% esély van rá szerintem
Quote (S4nyy @ Jul 2 2014 10:30pm)
szerintem inkább azért van mert általában leszarom a nőket, ezért nem kerülök kontaktusba egy vadideg csajjal, viszont a társaságban látják milyen vagyok és mire arra kerül a sor hogy elkezdünk beszélgetni kb már a sima ügyem van. ezt igazából azért nem értem mert nem vagyok se jókéű, sem magas mégis valamivel megfogom a nőket
született raj srác vagy
This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jul 2 2014 03:32pm