Quote (AngryBug @ 19 Mar 2020 23:55)
Most jött a postás, apám nyugdíját hozta, mesélte hogy valaki csak úgy vette át a pénzt, hogy letette az asztalra és lefertőtlenítette
Aláírni csak saját tollal, maszkkal a fején és gumikesztyűvel.
Én meg kezet fogtam a postással, mert 15 éve ismerem, majd bejöttem és megmostam a kezem, de már ez is felkúr mert ma 10x mostam kezet, mert kimentem a házból.
Ettől függetlenül elég esélytelennek érzem, hogy a sok kézmosás mentett meg a koronás seggtífusztól, vagy hogy egyáltalán kontaktba kerültem a vírussal.
Szerintem ez a túlzott higiénia, amit csinálnak néhányan sem egészséges. Mit gondoltok?
Ofc nem azokra az emberekre gondolok, akik autoimmun/daganatos/egyéb legyengített immunrendszerrel járó betegségben szenvednek
Quote (Cpt_Ghost @ 20 Mar 2020 00:18)
hát nem tesz annyira jót a bőrödnek napi 10x alkoholos fertőtlenítővel sikálni, de a kétoldali tüdőgyulladás se olyan fasza
Ez, inkabb legyen szaraz borom mint tudoecem.
Amugy meg a teljesen egeszseges embereket is megbassza a koronacska, "A" vercsoportos embereket jobban hazavagja mint a tobbit.
Masodik hullam mennyire eselyes szerintetek amugy? Marmint az hogy masodszor is vegigmegy azsian az egesz mert hamarabb lazabbra vettek a porazt a lezarasokkal? Engem tbh elegge aggaszt, foleg azert mert sok diakkal meg szulovel talalkozok akik jarnak kelnek mindenfele, es hat szerintem egy masodik koronacsen tenylegesen lerombolna mindent, valoszinuleg teljes anarchia lenne utana.