d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Hölgyeim és Uraim > Politika
Prev17273747576129Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
Feb 8 2017 06:06am
Quote (anyd @ Feb 8 2017 11:56am)
Jaja gondolom a fideszre is azért szavazol mert 14ben meggyőztek a programukkal

istenem, miért akarsz összehasonlítani egy x évtizede működő pártot egy nemrég létrejött mozgalommal? :D

evidens, hogy mivel újak vagytok, tenni kell valamit az asztalra
Quote (Cpt_Ghost @ Feb 8 2017 11:56am)
sztem igy a közgyűlés (március) után lesz amúgy publikus, de csak tipp, elég nagy az agyfasz most a gyűjtés közben

csak ne halogassátok nagyon, mert az nem tenne jót a dolognak
Member
Gold: 0.00
Feb 8 2017 06:10am
én már olvastam a 25 pontos szakmai programunkat, a napokban közzé lesz téve ^_^
Member
Gold: 280.00
Feb 8 2017 06:31am
Quote (Atranaxia @ Feb 8 2017 01:06pm)
istenem, miért akarsz összehasonlítani egy x évtizede működő pártot egy nemrég létrejött mozgalommal? :D

evidens, hogy mivel újak vagytok, tenni kell valamit az asztalra

csak ne halogassátok nagyon, mert az nem tenne jót a dolognak

igen, akkor hasonlítsd össze azt amivel a fidesz választásokat nyert, és azt amit most csinálnak :) kurvanagy ellentétben van az egész

Member
Gold: 710.00
Feb 8 2017 06:39am
Quote (anyd @ 8 Feb 2017 13:56)
Jaja gondolom a fideszre is azért szavazol mert 14ben meggyőztek a programukkal

ez a post olyan, mint amikor vitatkozol egy fideszessel hogy milyen korrupt az egész rendszer, ö meg rávágja hogy dehát az mszp is ezt csinálta !!!!
Member
Gold: 280.00
Feb 8 2017 06:41am
Quote (sylke @ Feb 8 2017 01:39pm)
ez a post olyan, mint amikor vitatkozol egy fideszessel hogy milyen korrupt az egész rendszer, ö meg rávágja hogy dehát az mszp is ezt csinálta !!!!

Most arról van szó, hogy kampányolunk egy népszavazásért. Szóba esett hogy párttá szeretnénk alakulni, a fideszes agymosott meg már most követeli rajtunk a többszáz oldalas programunk.
Majd ha ott tartunk és azt szeretnénk hogy az emberekhez eljusson majd eljuttatjuk. Most a kampánnyal foglalkozunk.
Member
Gold: 710.00
Feb 8 2017 06:44am
Quote (Atranaxia @ 8 Feb 2017 13:33)
még az elején mondtátok, hogy posztoljátok a programotokat, kíváncsi lennék már rá, mert anélkül elég meh a dolog, mint ahogy mások is írták

Quote (anyd @ 8 Feb 2017 14:41)
Most arról van szó, hogy kampányolunk egy népszavazásért. Szóba esett hogy párttá szeretnénk alakulni, a fideszes agymosott meg már most követeli rajtunk a többszáz oldalas programunk.
Majd ha ott tartunk és azt szeretnénk hogy az emberekhez eljusson majd eljuttatjuk. Most a kampánnyal foglalkozunk.

hu de gecire követelte
szinte érzem rajta ahogy verejtékezve meg a dühtöl remegve irta meg ezt a postját is
Member
Gold: 80.00
Feb 8 2017 06:44am
Quote (anyd @ 8 Feb 2017 14:41)

csill bruh
Member
Gold: 33,265.80
Feb 8 2017 06:45am
Quote (Atranaxia @ 8 Feb 2017 12:33)
még az elején mondtátok, hogy posztoljátok a programotokat, kíváncsi lennék már rá, mert anélkül elég meh a dolog, mint ahogy mások is írták

Ha visszalapozol, akkor láthatod, hogy mondtam, a program még darabokban van, de ha bármilyen kérdésed van, igyekszem előásni a vonatkozó kész állásfoglalást.

De őszintén szólva kezdek elbizonytalanodni, hogy megéri-e rád összetett mondatokat pazarolnom, mert eddig egyik hosszabb postomra se reagáltál csak szidod össze vissza a kezdeményezésünket.
Member
Gold: 2,496.00
Feb 8 2017 06:53am
Quote (Cpt_Ghost @ Feb 8 2017 12:56pm)
sztem igy a közgyűlés (március) után lesz amúgy publikus, de csak tipp, elég nagy az agyfasz most a gyűjtés közben

1. A frakciorendszer eltorlese ezt nem oldja meg, inkabb csak rontana a dolgokon
2. Egy kepviselotol ne lehessen elvenni a mandatumat, mert visszaelesekre ad lehetoseget es pont az elso pontban felhozott aggalyaidat erositi, ha egy leadott szavazat miatt felelossegre vonhatjak, holott az o lelkiismerete (igen ennek az eremnek van masik oldala is) azt diktalta
3. Ezt meg nem lehet megcsinalni, eotvos jozsefnek meg szechenyi istvannak volt errol egy vitaja, ahol szechenyi ugy gondolta, hogy mindenkinek valaszto meg mindenfele jogokat most azonnal minden feltetel nelkul, eotvos jozsef meg ugy gondolta, hogy ez hibas gondolatmenet, eloszor meg kell tanitani az embereket elni a jogaikkal, mert egyebkent zsarnokok fogjak oket felhasznalni a sajat celjaikra, es itt en is eotvossel ertek egyet, de utolag mar nem lehet elvenni senkinek a valasztojogat, ugyhogy marad a tanitas resz, iso normalis oktatas, de ez persze nem egy par eves folyamat lesz.
4. a mediaval szerintem is kellene valamit csinalni, az allami mediaval legalabbis, kemeny osszeferhetetlensegnek kellene lennie, sokan emlegetik is a mediat 4. hatalmi agkent, es ehhez merten kellene kezelni szerintem.

az elso ket pontra: nyilvan azt en nem tudom megszakerteni hogy ebbol hogyan legyen egy jo rendszer

de ami jelenleg van, az egeszen biztosan a satan muve. effektive a parlamentnek es az ott lefolytatott diskurzusnak nincs is ertelme, csak parasztvakitas meg content a medianak - nehany gazdasagi erdekszfera utkozteti hogy az altaluk tamogatott part hany szeket kapott es ennyi

az sem allapot, hogy "lopunk csalunk hazudunk". ha en rossz fat teszek a tuzre elvesztem az allasom/mehetek a birosagra/elvisznek a jewbotok. valamilyen formaban felelossegre vonhatonak es visszahivhatonak kell lenniuk.
Member
Gold: 80.00
Feb 8 2017 07:00am
Quote (TresholdOfUniverse @ 8 Feb 2017 14:53)
az elso ket pontra: nyilvan azt en nem tudom megszakerteni hogy ebbol hogyan legyen egy jo rendszer

de ami jelenleg van, az egeszen biztosan a satan muve. effektive a parlamentnek es az ott lefolytatott diskurzusnak nincs is ertelme, csak parasztvakitas meg content a medianak - nehany gazdasagi erdekszfera utkozteti hogy az altaluk tamogatott part hany szeket kapott es ennyi

az sem allapot, hogy "lopunk csalunk hazudunk". ha en rossz fat teszek a tuzre elvesztem az allasom/mehetek a birosagra/elvisznek a jewbotok. valamilyen formaban felelossegre vonhatonak es visszahivhatonak kell lenniuk.

hat, ha buncselekmenyt kovet el a kepviselo, akkor most is megszavazhatja az orszaggyules egyebkent a mandatum felfuggeszteset es az eljaras lefolytatasat
az egesz problema a tobbseg tulhatalmabol ered
erre az lehetne szerintem a megoldas, ha mondjuk legalabb a ketharmadot igenylo szavazasoknal szabaly szerint szukseg lenne ellenzeki szavazatokra is, vagy limitalni egy part mandatumainak szamat, hogy ne tudjon egyedul atvinni ketharmados szavazasokat
csak ennek meg nyilvan az lenne a feltetele, hogy valoban fek es egyensulykent mukodjon az ellenzek es hajlando legyen a mindenkori kormannyal egyuttmukodni, ne csak szabotalni akarja azt (vica versa)
Go Back To Magyar Topic List
Prev17273747576129Next
Add Reply New Topic New Poll