Quote (Cpt_Ghost @ Sep 24 2014 08:07pm)
Valoban engem minosit, amikor nem birom szonelkul hagyni, ha valaki felnagyit dolgokat, es egy teljesen elferditett marhasagrol predikal, igen, ird fel a szamlamra, vallalom. Seneet meg ne nekem mondd, mert nekem sosem volt vele bajom kulonosebben, rici meg sose volt normalis, de idegesiteni o se idegesitett. A regi ellentetek meg olyan szinten elnek benned, hogy idejott vanek, es az ocsedet latod benne, ahogy vele bant par ember, es ezt vetited ki ide most, es ezert zavar teged ennyire, hogy vanekot a halal faszara kivanja mindenki, de egyebkent meg teljesen mas eset a ketto, es kozodnek sem kene, hogy legyen hozza, az meg, hogy minden postom amit az elmult honapokban irtam flame lett volna egyszeruen csak hazugsag es megint csak ferdites, volt, azt nem tagadom, nem is keves, de te is csak azt latod a forumon amit keresel. A joeyes reszt meg csak trollkodasbol irtam, en spec nem gondolom, hogy joey ennyire lealacsonyodna, meg akkor is, ha sosem volt szimpatikus kulonosebben.
Na, alakul már a hangnem, ennek örülök.
Most, hogy mondod, persze, az életkor miatt van párhuzam öcsém és vanek között, ezt a mai napig így vallom, hogy 2,4,6,8 éve, én például 15 évesen, mikor netem lett, ugyancsak nem tudtam normálisan viselkedni az interneten. Mégis, mivel a többség is hasonló életkorú volt, sikerült úgymond együtt felnőni. Most meg mi van? Néznek szúrós szemmel szinte minden fiatalra, hogy bezzeg a mi időnkben! Pedig akkor sem volt másabb SEMMI.
Személy szerint mulattat Vanek, persze sokszor átcsap másba, de speciel a lestatos/kenyeres posztjain a mai napig sírok. Az meg, hogy nem bírod tolerálni postblockerrel meg minden kurvaanyámmal, tényleg nem tudok mit mondani, csak azt, hogy egyedül a te hibád, nem vaneké, nem az enyém, csak és kizárólag a tiéd.
Fogalmazd meg magadban, hogy mit jelent a troll szó és ha belegondolsz, azt jól csinálja. Jól átvág, mint ahogy egy zsebes tenné a villamoson.