Quote (beni @ 26 Nov 2014 22:08)
igazából ő is valami grafikus, de csomó weblapot csinált a cégnek (állítása szerint egyébként nem ért hozzá)
Pedig lenyomhattuk volna a facebookot.
itt inkább ilyen koncepcióbeli eltérések vannak
(nekem) az nem programozás amit pl Karan linkelt weblapot, el se vállalnám mint taskot (most megnéztem PC-ről is, nehogy hülyeséget írjak)
de hogy pontosítsak, annál a pár magyar cégnél ahonnan ismerek embereket, eszük ágában nem lenne programozókkal ilyeneket csináltatni (többek között azért mert neked max 2 hónap lenne megtanulni tőlem ilyeneket csinálni, HA érdekel... és ez tény -- de inkább 1, csak akkor nyaggatnálak)
mással is párhuzamot vonva: egy összetettebb 200 soros excel macro nagyobb kihívás, ha csináltál ilyet (és gondolom csináltál, ha nem is merültél el benne)
ezzel egyáltalán nem akarom leszólni a dolgokat, mert nagyon is szükség van ilyenre (x trillicsilliárd autósiskola meg stb létezik, aminek egy portal+forum kombó ami max kellhet), csak próbálom szétválasztani A-t B-től
ezért van az hogy az IT szereti említeni a drupalt (meg nem tudom mi a másik 3 ilyen nagy), mert az a határa annak ameddig átlátja a dolognak ezt az oldalát (és ezért is mondta akit említettél szerintem, hogy nem ért hozzá)
de szerintem látszik a különbség egy ilyen között meg a Facebook között azért (ahol röpke 250 gomb van egyszerre a képernyőn, minden befolyásol+frissít mindent, ...) -> a harmadik komolyabb business requirement után azt mondanák, hogy "hát ilyet itt nem tudunk, nem a mi hibánk"