d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev17287297307317325001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Jun 27 2013 06:42am
Quote (Anarkin @ 27 Jun 2013 14:34)
az hogy gépek legyenek a döntéshozók az rohadtul nem helyes

Quote (Anarkin @ 27 Jun 2013 14:34)
eszméletlen mennyivel kedvesebbek, normálisabbak és boldogabbak mint a városban bárkik

Persze, mikrokörnyezetben van közösségnek szabályozó ereje. De ott, ahol a szembejövő emberek 99%-a soha többet nem is lesz veled egy utcában sem? Ha csinálsz valamit, akkor elhagyva azt a kis társaságot, soha sehová nem szűrődik át?
Ha egy mikrokörnyezetben fellöksz egy nénit, akkor két np múlva, mindenki tudni fogja, ha ezt egy városi helyen a buszmegállóban teszed, akkor sem fog soha senki szólni, max utánad kiabálnak.

Teljesen eltérő a két környezet ebből a szempontból.

Btw a vidéki kedves vállalkozók is elcsalják az adó jelentős részét, meg a vidéki bűnözők is lopnak. Szóval felőlem lehetnek kedvesek. Aki nem csinál semmit, annak nemn lenne miért félni. Most jelenleg a kedves vidéken, a tanyán/falu szélén élő öreglányokat vernek, rabolnak ki, és erőszakolnak meg. Nem mernek elutazni otthonról, mert kipakolják a házat. Szép és kedves vidék.

Meg nem tudom annak, hogy mindenhol van kamera, ami elemzi magától a látottakat (de minimum visszanézhető), meg az adót és egyéb dolgokat ellenőrzi (pl mennyi költ és ez összhangban van-e a keresetével stb, minden automatikusan, nem pedig ember által vesztegethető módon), nem tudom mi köze van a kedvességhez.

This post was edited by CyberPunk666 on Jun 27 2013 06:44am
Member
Gold: 355.92
Jun 27 2013 06:42am
Quote (josheide @ Jun 27 2013 02:41pm)
Ja bazdmeg, Istennek hálát mond de Viktor királyunknak nem....

akurvaanyját

btw lassan lépek fesztiválozni, hétfőn jövök KÖCSÖGÖ
Member
Gold: 69.85
Jun 27 2013 06:45am
Amúgy ez a Cp féle gépek által irányított világ azért túl sci-fi, meg szürreális, mert a gépekből az emberek nagyobb része csak a 'szívtelen fémet' látja, holott jelenleg koránt sem itt tartunk már. Bátyámnak megvettem irl könyvben Ray Kurzweiltől 'A Szingularitás Küszöbén'-t, meg magamnak megvettem Kindlere ebookban. Még csak bele-bele olvasgattam lényegében 1-2 random fejezetbe, érdekes amit ír. De ez más. A lényeg, hogy sokan nem képesek elfogadni a 'gépet' úgy, mint embert helyettesíteni képes, racionális döntéseket hozó lényt, pedig ha azt vesszük, racionalitásban erősen veri az embereket. Logikus döntésekre képes, emocionális hajlamai nincsenek, bár akár ezek is programozhatók lehetnének, hogy ne legyenek olyan 'ridegek' a döntései.

Ez olyan, mint, hogy a magány csak negatív lehet, illetve a véletlen csak szabálytalan és ez csak azért alakult így, mert a jelentésük így épült be a nyelvbe.
Member
Jun 27 2013 06:47am
Quote (Baleee @ 27 Jun 2013 14:45)
Amúgy ez a Cp féle gépek által irányított világ azért túl sci-fi, meg szürreális, mert a gépekből az emberek nagyobb része csak a 'szívtelen fémet' látja, holott jelenleg koránt sem itt tartunk már. Bátyámnak megvettem irl könyvben Ray Kurzweiltől 'A Szingularitás Küszöbén'-t, meg magamnak megvettem Kindlere ebookban. Még csak bele-bele olvasgattam lényegében 1-2 random fejezetbe, érdekes amit ír. De ez más. A lényeg, hogy sokan nem képesek elfogadni a 'gépet' úgy, mint embert helyettesíteni képes, racionális döntéseket hozó lényt, pedig ha azt vesszük, racionalitásban erősen veri az embereket. Logikus döntésekre képes, emocionális hajlamai nincsenek, bár akár ezek is programozhatók lehetnének, hogy ne legyenek olyan 'ridegek' a döntései.

Ez olyan, mint, hogy a magány csak negatív lehet, illetve a véletlen csak szabálytalan és ez csak azért alakult így, mert a jelentésük így épült be a nyelvbe.

Mondjuk megismétlem, hátha valaki nem olvassa az elejétől.

Én magam is lehetetlennek tartom ezt, és szerintem később se nagyon fog megvalósulni. Szóval értem és átlátom a lehetetlenségét a dolognak. Csak mint elméletet megosztottam.

A magány nem negatív dolog, nekem például magányra van szükségem a feltöltődéshez. Én a társaságot élvezem egy ideig, de lemerülök, és magány kell a feltöltődéshez. Ilyen emberek is vannak. Introvertált vagy minek nevezik.

Amúgy, amikor egy 8 éves afgán kisfiú rohan valamivel az amerikai katona felé, akkor inkább egy gép hozza meg a döntést, hogy le kell-e lőni, mert bomba, vagy nem, mert csak a játéka. Ugyanez igaz lehet sok rendőri helyzetre is.

This post was edited by CyberPunk666 on Jun 27 2013 06:48am
Member
Jun 27 2013 06:48am
Quote (CyberPunk666 @ 27 Jun 2013 14:42)
Meg nem tudom annak, hogy mindenhol van kamera, ami elemzi magától a látottakat (de minimum visszanézhető), meg az adót és egyéb dolgokat ellenőrzi (pl mennyi költ és ez összhangban van-e a keresetével stb, minden automatikusan, nem pedig ember által vesztegethető módon), nem tudom mi köze van a kedvességhez.

Ezzel tudod mi a gond, hogy túlbecsült a magánélet. Látod milyen hiszti van amcsiba amiatt, hogy a nemzetbiztonsági szervek belelátnak az fb, google, stb. dolgokba. Holott fel sem tűnt azelőtt évekig ez, mert nem hiszem, hogy azóta működött ez a dolog, amióta a szerződés megszületett.

Ezek az oldalak tökéletes felületet adtak a bűnözők lefüleléséhez, nem élni ezzel ostobaság. A másik oldalról viszont, amit most cp beszél, hogy a nemzetbiztonsági szerveket ember irányítják, ahol viszont megvan a korrupció, stb...
Member
Jun 27 2013 06:56am
Quote (Baleee @ 27 Jun 2013 14:48)
Ezzel tudod mi a gond, hogy túlbecsült a magánélet. Látod milyen hiszti van amcsiba amiatt, hogy a nemzetbiztonsági szervek belelátnak az fb, google, stb. dolgokba. Holott fel sem tűnt azelőtt évekig ez, mert nem hiszem, hogy azóta működött ez a dolog, amióta a szerződés megszületett.

Ezek az oldalak tökéletes felületet adtak a bűnözők lefüleléséhez, nem élni ezzel ostobaság. A másik oldalról viszont, amit most cp beszél, hogy a nemzetbiztonsági szerveket ember irányítják, ahol viszont megvan a korrupció, stb...

Szerintem már 8 évesen tudtam, hogy már az akkori technika szabta határok között ezt rég megteszik.

A 2 nap alatt minden egyéb nyom nélkül elfogott bűnözők 90%-a ilyen forrásokból lett meg. Van ahol már üzemelnek olyan kamerák, amik hangot is vesznek és a hang bizonyos harómnikusai alapján állítólag meg tudják jósolni, hogy az illető milyen állapotban van, és ez alapján adja be az operátornak a képet. Ha hall sikítani egy nőt, vagy valakinek a hanghordozása fenyegető, akkor azonnal annak a kamerának a képét teszi az operátor elé. Ez élesben üzemel a világban!
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jun 27 2013 07:02am
a lehallgatással nincs baj amíg nincs egy drone és egy software a háttérben ami saját döntés alapján lelövi a "terrorista kisfiúkat"...
Member
Jun 27 2013 07:18am
Quote (Anarkin @ 27 Jun 2013 15:02)
a lehallgatással nincs baj amíg nincs egy drone és egy software a háttérben ami saját döntés alapján lelövi a "terrorista kisfiúkat"...

pedig az a drone gyorsabban és biztosabban el tudja dönteni, még arra is képes tudatosan, hogy ne halálos sebet ejtsen.
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Jun 27 2013 07:27am
Member
Jun 27 2013 08:08am
Quote (CyberPunk666 @ 27 Jun 2013 15:18)
pedig az a drone gyorsabban és biztosabban el tudja dönteni, még arra is képes tudatosan, hogy ne halálos sebet ejtsen.

Plane, hogy sok helyen a 'katonak' es rendorok alig tudjak kezelni a fegyvert, ezt ugy ertem, hogy nem kepesek merlegelni a ballisztikai hatasokat 'reflexbol'. Felreertes ne essek, ez egyaltalan nem az o hibajuk, alig 'edzhetnek' erre, mert nincs loszerre/cellovesre keret a szervezetuknek es akkor igy varjak el, hogy eles helyzetben ne halalos sebet ejtsenek a fegyverukkel. Meg alapjaban nem is merik hasznalni, mert ha hasznaljak, meg ha egy 234324x-os gyilkost lonek gyomorba 123123x, akkor is a rendort kuldik bortonbe, mert hat o egy mocskos onbiraskodo pszichopata!
Go Back To Magyar Topic List
Prev17287297307317325001Next
Closed New Topic New Poll