Quote (fahrii @ Jul 2 2014 10:11pm)
Nekem meg megvan az összes lapom heartstoneban, na erre mit lepsz.
amúgy nem értelek annyira, ha arra van motivációd hogy lejárj gyúrni, azt elbírtad kezdeni anno etc, akkor a csajozást miért nem kezded el megtanulni meg kifejleszteni a skillt? nincs ilyen hogy megbélyegzed magad autistának, nincs olyan ember aki "autista", csak olyan akinek kevés az önbizalma a téren mert nincs benne még gyakorlata. ugyanolyan hogyha nembírsz emberek előtt beszélni, először nehéz lesz, utána belejössz és könnyű.
nálam nagyobb autista sztem nem volt itt a fórumon, az egész tinédzser koromat azzal töltöttem hogy reménytelenül szerelmes voltam mindig másba és sose bírtam/mertem csinálni semmit, szóval ha én megbírtam tanulni akkor neked se kéne hogy gond legyen. ha angolul tudsz akkor meg egyszerűen nevetségesen könnyű, annyi fasza videó van ami motivál meg megtanít etc
ha feljössz pestre akkor segítek átesni a nehezén, utána már ezerszer könnyebb lesz bárhol bármikor. mondjuk sztem teis ilyen rici/senee szindrómában szenvedsz, hogy csak panaszkodsz te igazából tenni nemakarsz semmit, szóval valszleg hiába írok bármit is lel
https://www.youtube.com/watch?v=j4PJ2nCcI6ginb4 pua shit etc, régenben oli is szidta hogy mekkora szar, aztán rá 2 évre nyílt a topig hogy meshnek igaza volt és mekkora jó
This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jul 2 2014 03:18pm