Quote (Rayen @ Mar 4 2013 08:47am)
Amúgy most tudatosul bennem, hogy egy rakás szerencsétlenség vagyok ebben a játékban. 30-40 milla egy tárgyért? Nekem eddig a legtöbb goldom 6 milla volt.
Ilyen Vile Ward-ok hol potyognak mert én Act3, mp3-on tolom jó ideje de eddig egy szerencsétlen Legendary esett valami kétkezes undorító kalapács 650 dps-el.
Van egy olyan érzésem, hogy valamit nem jól csinálok. Lehet, hogy egy bankkártya kéne 5 havi fizetésemmel?
Folyamatosan pusztul a piac, egyre több mindent találnak nagyobb mennyiségben a játékosok. Az ah annyira személytelen és független minden marketingtol, hogy csak úgy biztosithatod az eladást, ha
a, te ajanlatod a legolcsóbb
b, a te ajánlott terméked a legjobb a piacon
c, ár/érték arányod a legalacsonyabb
Ha ezek közül valami teljesül, nagy valószínűséggel eladod az adott felszerelést.
Ezen kívül olyan faktorok is belenyulnak a piacba, mint a nemrég behozott craftok.
Bár az ah piacban nincs jelen a sok account bound cucc, mégis nagy hatással van rá.
Senki nem fog sokszazmillióért venni vile wardot, amikor craftolni olcsóbban lehet jobbat.
Amit ajánlok, hogy vegyél olyan felszerelést, amivel gyorsan -és itt a hangsúly a gyorsan szavon van- tudsz farmolni mp0n a3-ban. Ha megvan, szedj fel minden magicet raret és legendaryt, ha csak egy kicsit is úgy érzed, hogy valami jó lehet, keress rá az ah-ban. 100k alatti dolgokat csak akkor tegyél fel eladásra, ha épp van üres slotod. Minden más menjen az npchez. Idővel találni fogsz valamit, illetve esik annyi demonic essence, hogy valami normalisat craftolj. Kitartás kérdése az egész.
This post was edited by Makkertest on Mar 4 2013 04:06am