Quote (S4nyy @ Jul 2 2014 09:41pm)
már amelyik csajnak...
én a helyedben nem csinálnék mást, mint amit én most csinálok... fél kilo csirkemell/nap+ valami köret( nem feltétlenül rizs, de legritkább esetben tészta) és sok saláta meg zöldség. nem görcsölök a dolgokon, csak a csirkéhez ragaszkodom. edzés után tejsavó fehérje koncentrátum+ 1 kevés tömegnövelő de csak a gyors szénhidrát miatt. most 62kg vagyok 170 cm és pont olyan alkattal indultam mint te(45 kg voltam), nem nézek ki szarul csak a lábam van lemaradva képeket toltam már .... erőm kurva sok van(test tömegemhez képest) 70kg vel szériázok nyomok fekve 150kgvel lábtolózok x20at és úgy duranok ezzel az étrendel mint az állat.
mindenki vergődik itt a kaján meg hogy milyen tápkieget vegyen, ha normális alapanyagokból kajálsz és eleget eredménye lesz. ennyi.
én már nemtom mióta csak rizst vagy krumplit (sültkrumplit nem), mogyorót, zabot, húst (hal csirke sertés) eszek, kb semmi mást. ja néha még tésztát tojást + zsömlét, meg edzés után szoktam fehérjét. mielőtt megbetegedtem énis 70el szériáztam amúgy + még 1-2 hónap és felment volna 80ig is, szóval kb ugyanott tarthatunk, csak a kihagyás miatt tűnhetek csofatnak
már lassan 2ésfél éve edzek lel, mondjuk elején csináltam ilyen faszságokat hogy starting strenght meg nem csináltam túl rendszeresen se
amúgy énis azt mondom hogy tök fölösleges millio tápkieget venni meg számolgatni hogy hány mikrogram szénhidrátot eszel meg, értelmes dolgokat kell enni nem ürüléket, számolni a kalóriát, lekell járni rendesen edzeni kihagyás nélkül és akkor eléggé látható eredményeket lehet elérni még a mi korunkban ilyen 18-25 év közt
Quote (RRC @ Jul 2 2014 09:46pm)
az igazság az, hogyha minőségi húst kajálsz normális körettel és nem szemetet akkor simán lehet fejlődni, nem mr. olympiára gyúr itt szerintem senki...
amúgy meg 60 kg itt mindenki, azt hittem én vagyok a sovány itt a 82 kilómmal
jo de te 2 méter vagy bazdmeg
This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jul 2 2014 02:52pm