Quote (championmath @ 2 Jul 2014 20:28)
További szálkásodáshoz vedd vissza szénhidrátot napi 50 g alá, és az is alacsony kalóriás magas rost tartalmú zöldségekből, és váltsd fel a chból származó kalóriákat zsírral, heti 1x tölts vissza fehér rizzsel
Magyarázd már el mi értelme, hogy leadsz kibaszott sok zsírt rövid idő alatt, ami tönkrebassza a bőröd +kibaszott megterhelő a szervezetednek, hogy utánna visszahízd? Kifejtenéd miért csak csirkerizst fogsz enni?
"csirkerizs" most örülsz?
Rövid idő... istenem.
Elhatároztam hogy ha törik ha szakad kigyúrom magam. Nem, nem fél év alatt, tisztában vagyok vele, hogy minimum 2 év kell hozzá hogy elérjek valamit.
Nos... kezdésnek úgy döntöttem jöjjön a nehezebb út és diétával kezdek. Leégetem magamról a rohadték zsirpánákat amik rajtam vannak mióta az eszem tudom.
Ez 5 hónap. Amiből már 3 letelt. 21kg-ot tervezek leadni. 96ról 75re.
Ezután szépen rovatosan ch fokozatos növelésével rámegyek az izomépítésre.
6-7 hónap tömegelés után ismét diétázni fogok, de az is lehet hogy majd csak egy év után. Reményeim szerint akkor már mondhatom azt, hogy szálkásítok. De ezt fogom felváltva csinálni.
Szóval nem értelek. Nem azt akarom csinálni, hogy lefogyok aztán meg folytatom az eddigi életem, hanem teljesen életmódot váltok/váltottam.
Miért csak csirkét? Mert alacsony kalora tartama mellett magas a fehérje tartalma. De valószínű hogy tömegelés alatt egy hét csirkemell egy hét sovány marha hus felváltva lesz.
A rizst meg értsd úgy hogy pl kuszkusz, rizs, köles, zab és stb.
A csirkerizst így értettem, hogy normális "gyúrós" kaja.
És már mondtam, meg van a tervem sok-sok utána olvasás után, hogy hogyan is kezdjek neki a tömegelésnek. Remélem működni fog. Ha nem, akkor váltok.
Nincs tapasztalatom. DE LESZ!
This post was edited by Psyclon on Jul 2 2014 02:30pm