Quote (Baleee @ 2 Jun 2015 15:49)
Szerintem a kontextusbol boven kiderul, hogy melyik kategoriaba sorolt focistakrol van szo. Nem azokrol, akik ingyen 'oromfociznak', vagy meg eppen sajat maguk invesztalnak bele, hogy jol erezzek magukat a palyan.
Azert ezeknek a csapatoknak a jatekosai, akikrol a tablazat szol, kurvara kiesnek az 'oromfoci' kategoriabol.
nyilván a kurva anyját a józsikának amiért kimegy focizni a falu határába.
lehettem volna pontosabb is, de igazából kevésbé nem is érdekelhetne, megyek is inkább
Quote (Baleee @ 2 Jun 2015 14:59)
En azon haborodtam fol de kurvara (most nem fogom elokeresni a linket, mert telorol vagyok mar csak), amikor meg az oktatasi torvenycsomag ellen, debrecenbe tuntettek ugye a diakok, es az ottani sok nyomorult hulye focidrukker, bement egy random egyetemi nagyeloadoba, ahol ora folyt talan, meg csak nem is tuntetes es elkezdtek ugatni, hogy "a mi adonkbol, hagy legyen mar stadion, ahova ki tudom vinni a gyerekeimet hetvegente, meg tudunk szorakozni" vagy valami hasonlot magyaraztak, meg orditoztak. Tenyleg kurvajo pelda a gyerekenek, hogy "XY TAKARODJ!" meg "KUR-VA ANYAD!" es hasonlo nepi rigmusokat ordibalnak orakon keresztul, mikozben tokmag/szotyihejat kopdosnek a lelaton. Legalabb az is akkora agyhalott lesz tizeneves korara, mint az apjuk es remelhetoleg belekeveredik egy keseleses balheba, ahol leszurjak.
Arrol nem is beszelve, hogy ugyan kinek az adoja tobb? A minimalber kozeli jomunkasembere, vagy egy egyetemett vegzett ertelmisege, aki mondjuk a minimalber 3x-osat keresi...?
Jah meg nemreg beszelgettem tuzoltokkal, mentosokkel, meg rendorokkel, marmint olyanokkal, akik nap mint nap kijarnak helyszinre.
Rendorautokon nem volt teligumi elozo telen. Rohad jopar jarmujuk.
Tuzoltoautoknal hasonlo helyzetek, meg pl olyanok, hogy gumipokkal kikotozott ajto, hogy menet kozbe ne nyiljon ki, vagy a "menetkozben leszakado alkatreszek", amire a szerviz valasza, hogy "az ugy is plusz teher a tuzoltoauton".
Mentoautok felszereletlenek, rohadnak szinten.
De azert a tetves stadion kell.
A meno fovarosi elit tuzoltosagon, mentoallomason, rendorsegen megvannak a zsiruj autok, mindenhol mashol meg rohadjanak meg azzal ami van.
+ egy tuzoltosagon kint voltunk ellenorizni/oktatason es mely/magas mentesnel olyan ov van a tuzoltokon, ami csak a derekat fogja korbe, se beulo, se mell/vallpantok. Kenyelmes meg stabil lehet, hogy nincs elosztva a terheles... Amikor rakerdeztem: ez a rendszeresitett, ez van.
az agyam meg ezen a részen baszódott fel határtalanul
This post was edited by Cpt_Ghost on Jun 2 2015 07:52am