d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo Ii Remastered
Prev17172737475473Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,302.77
Sep 1 2021 02:00am
Quote (Vismajor @ Sep 1 2021 09:50am)
De ahogy patchelték 1.10-et és 1.13-at miért ne patchelhetnék most? Akkor is itt bőgtél, hogy jaj elrontjákakisjátékomat? Amúgyis ismerős vagy 1.00-val, miért nem játszol azzal? Biztos megoldják a moddingot D2R graffal, és akkor nem kell olyan boszorkányságoktól tartani mint QoL változtatások, runewordok, infinitik. A játék kiadás óta fejlődött, csak épp az elmúlt 10 évben nem haladt sehova... Ez nem jelenti azt, hogy ne tudja fejlődni már sehova, kész, ennyi, csodálatosajáték.

Javaslom az értő olvasást.
Member
Gold: 6,352.66
Sep 1 2021 02:03am
Quote (-joey- @ 1 Sep 2021 10:00)

ez lehet tul sok visnek
Member
Gold: 4,747.73
Sep 1 2021 02:05am
Quote (-joey- @ Sep 1 2021 10:00am)

Folytatások alatt én d3-d4et értettem nem patcheket, mybad
Member
Sep 1 2021 02:11am

This post was edited by Vismajor on Sep 1 2021 02:11am
Member
Sep 1 2021 02:12am
Member
Gold: 507.00
Sep 1 2021 02:02pm

Quote (-joey- @ Sep 1 2021 08:52am)
Nem kell gratulálnod.
Ha nem tetszik, ahogy egy 20 éves játék működik, ne játsszál vele.

Semmilyen középutat nem kell találni. Főleg nem olyan fejlesztéseket, amikért a casual playerek sírnak. Volt 20 év megszokni ezt a játékot, akinek nem jó így, az keressen mást vagy modoljon.

Akkora dead game, hogy még 20 év után is stabil a player base.

Quote (-joey- @ Sep 1 2021 08:57am)
Azzal játszol, amivel akarsz, az egy dolog.
Amikor faszságokat írsz, akkor pedig kommentelek rá.

fogalmam sincs, kinek kepzeled magadat, jozsi a d2 koronazatlan kiralya, univerzalis igazsagok megmondoja?
en still remelem lesznek _ertelmes_ fejlesztesek benne, hogy tobb jatekost bevonzzon es eletben maradjon
a te sirasodat meg innentol magasrol leszarom, takarodj akkor a picsaba ha ilyen crybaby modjara viselkedsz nehany change hallatara
Member
Gold: 25,465.35
Sep 1 2021 02:33pm
Quote (ThatJustHappened @ 1 Sep 2021 22:02)
fogalmam sincs, kinek kepzeled magadat, jozsi a d2 koronazatlan kiralya, univerzalis igazsagok megmondoja?
en still remelem lesznek _ertelmes_ fejlesztesek benne, hogy tobb jatekost bevonzzon es eletben maradjon
a te sirasodat meg innentol magasrol leszarom, takarodj akkor a picsaba ha ilyen crybaby modjara viselkedsz nehany change hallatara

te is egy flegma faszkent irsz, igy tokjo hogy belealltok egymasba
Member
Sep 1 2021 10:52pm
Quote (ThatJustHappened @ Sep 1 2021 10:02pm)

Nem érdekel a vergődésed, haver. Ezt a sok szart nyugodtan írhatod ezek után egy darab papírra is.
Member
Gold: 5,390.00
Sep 2 2021 12:56am
Én amúgy nagyon nagyon szeretném, hogy sok változtatás legyen a gameben - de nem olyanok amikért casual ujfiuk sírnak, és alapvetően változtatja meg a game dinamikáját.

Legyen normális PvP support, valami ench/corruption mechanika (jobb in-game economyhoz ez fontos lenne) , és end-game pve content. Ezeket kurvajo modokban már nagyrészt megcsinálták, nem kell egy grafikus csapatnak kitalálni nulláról.

Balance changekre is szükség van, de sztem a modokban ezt nem jól csinálják, ezt ongoing módon tiszta adat alapon kellene csinálni (pd2-ben vannak elég wtf dolgok, nem tudom miért jó pl. ha cold nova sorc jobb, mint a blizz/orb és ha a hammernel jobb a holy bolt)

Jo lenne ha nem kellene privát szerveren játszani ilyen dolgokért, pvpven és tradeben is érződik a low playerbase minden jatekban
Member
Sep 2 2021 01:32am
Quote (jarabekg @ Sep 2 2021 08:56am)
Én amúgy nagyon nagyon szeretném, hogy sok változtatás legyen a gameben - de nem olyanok amikért casual ujfiuk sírnak, és alapvetően változtatja meg a game dinamikáját.

Legyen normális PvP support, valami ench/corruption mechanika (jobb in-game economyhoz ez fontos lenne) , és end-game pve content. Ezeket kurvajo modokban már nagyrészt megcsinálták, nem kell egy grafikus csapatnak kitalálni nulláról.

Balance changekre is szükség van, de sztem a modokban ezt nem jól csinálják, ezt ongoing módon tiszta adat alapon kellene csinálni (pd2-ben vannak elég wtf dolgok, nem tudom miért jó pl. ha cold nova sorc jobb, mint a blizz/orb és ha a hammernel jobb a holy bolt)

Jo lenne ha nem kellene privát szerveren játszani ilyen dolgokért, pvpven és tradeben is érződik a low playerbase minden jatekban

DClone spawn method biztosan változni fog, ami teljesen érthető, mert egyrészt SP-ben is bevezetik, másrészt nulláról indul minden, és már az utóbbi években is láttuk ladderen, hogy nem igazán van kedvük az embereknek selffound SoJ-t eladogatni. Ha marad a SoJ system, az csak a dupereket biztatná.
Én a Llama survey-ben azt javasoltam, hogy lehetne egy counter, ami a szerveren eladott tárgyakat számolja, persze quality és rarity szerinti súlyozással, és egy bizonyos threshold után indítja el az eventet.

Amit a PvP-ről írsz, az teljesen érthető, már az alap játékba is terveztek arénát, csak végül valamilyen okból nem került bele. Azt mondjuk hozzátenném, hogy a jelenlegi hostile rendszer szerintem úgy jó, ahogy van. Én kifejezetten szeretem ezt az early 2000's non-PC "vadnyugati" rendszert, hogy bárki bármikor letámadhatja a másikat. HC pub játékoknak is ad egy izgalmat.
Viszont a szervezett PvP-t jobban is lehetne támogatni. Bár a community általában megoldja, de azért igényesebb lenne erre egy hivatalos rendszer.

A balance változásokkal szerintem nagyon vigyázni kell, nem véletlenül nem nyúltak hozzá érdemben 1.10 óta. Én a D2 modok többségénél azt látom, hogy inkább buffolnak, mint nerfelnek, plusz valamiért a mai játékok nagyon abba az irányba mennek el, hogy minden karakter ugyanolyan erős legyen, és minden skill end game skill legyen. Ezzel gyakorlatilag azt éred el, hogy kiveszed a nehézségi fokozatokat a játékból. A D2-ben kihívás, ha pl. casterről melee karakterre váltasz, mert egy caster cucc nélkül is végig tolja a játékot, egy melee karakternél viszont baromi sokat számít az, hogy mit tudsz összeszedni, és akkor még ott az attack - defense rate, meg a level difference, ami a találat esélyét befolyásolja. Ha erre a rendszerre pl. ráteszed a default splash damage-t azzal eléggé lecsökkented a kihívást. Mondjuk nem rossz ötlet a splash, de lehetne scalezni, mondjuk alacsony szinten max 2 mobot tudsz egyszerre ütni, high levelen meg már te vagy a kibaszott Sauron. Vagy lehetne erre egy passzív skill, és akkor a player dönti el, hogy könnyíteni vagy nehezíteni akarja a játékát. Vagy lehetne ez egy speciális feature unique és set fegyverekre limitálva - mondjuk olyan fegyveren, ami nem sebez nagyot, de helyette splashel.

Nyilván lehetne még ötletelni, de TBH, ha egyáltalán nem nyúlnak hozzá, akkor is szeretni fogják a játékot. És ezt a Blizz is tudja, ezért nem fog kockáztatni olyan változásokat, amelyek alapvetően tönkrebasszák a klasszikus D2 feelinget.

This post was edited by -joey- on Sep 2 2021 01:34am
Go Back To Magyar Topic List
Prev17172737475473Next
Add Reply New Topic New Poll