d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Hölgyeim és Uraim > Politika
Prev17172737475129Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 80.00
Feb 8 2017 01:45am
Quote (anyd @ 8 Feb 2017 09:29)
Én még azt is el tudom képzelni, hogy azokban a kerületekben az együttnek van befolyása a rendőrségre, és csinálják a műbalhét.

Én sose folyamodnék ilyen eszközökhöz de működik lol

>együtt
>befolyás
Háááááááát
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Feb 8 2017 05:15am
Quote (Cpt_Ghost @ 8 Feb 2017 11:57)

érdekelne h mi alapján szavaznak

"végülis nem akarnak olimpiát, meg fiatalok is, a fotós is jó képeket csinál a két elnökről -- rájuk szavazok!"
Member
Feb 8 2017 05:17am
Quote (Anarkin @ 8 Feb 2017 13:15)
érdekelne h mi alapján szavaznak

"végülis nem akarnak olimpiát, meg fiatalok is, a fotós is jó képeket csinál a két elnökről -- rájuk szavazok!"

mert a fideszre mi alapján szavaznak? 8 éve nincs egy normális programpontjuk.
Member
Gold: 2,496.00
Feb 8 2017 05:20am
Quote (Cpt_Ghost @ Feb 8 2017 12:17pm)
mert a fideszre mi alapján szavaznak? 8 éve nincs egy normális programpontjuk.

es nektek mitek van jelen pillanatban?

marmint ertem en, hogy mit mondasz - de azert szomoru hogy ennyi alapjan mar lenne aki ratok szavazna
Member
Feb 8 2017 05:28am
Quote (TresholdOfUniverse @ 8 Feb 2017 13:20)
es nektek mitek van jelen pillanatban?

marmint ertem en, hogy mit mondasz - de azert szomoru hogy ennyi alapjan mar lenne aki ratok szavazna

amugy van es fogalmam sincs, h mikor akarjak ezt lekommunikalni

a szavazat szerzes mar reg nem igy mukodik amugy, az emberek tobbsege el se olvassa ezeket, arra szavaz akibe erot lat, tud vele azonosulni, meg megfogja benne valami, megtudja vedeni, kepviselni az erdekeit etc
Member
Gold: 0.00
Feb 8 2017 05:33am
még az elején mondtátok, hogy posztoljátok a programotokat, kíváncsi lennék már rá, mert anélkül elég meh a dolog, mint ahogy mások is írták
Member
Gold: 2,496.00
Feb 8 2017 05:49am
Quote (Cpt_Ghost @ Feb 8 2017 12:28pm)
amugy van es fogalmam sincs, h mikor akarjak ezt lekommunikalni

a szavazat szerzes mar reg nem igy mukodik amugy, az emberek tobbsege el se olvassa ezeket, arra szavaz akibe erot lat, tud vele azonosulni, meg megfogja benne valami, megtudja vedeni, kepviselni az erdekeit etc

najo, de eppen ez a szomoru

valamelyik topicban sz volt rola hogy milyen reformokra lenne szukseg. az en hozza nem erto szemszogembol valahogy igy kezdodne a lista:

1. Part/frakciorendszer eltorlese - ezt nyilvan nem tudom hogyan lehetne ertelmesen szabalyozni, mert valahogy egyutt kell mukodniuk, a lenyeg hogy a donteseik a sajatjaik legyenek, tenylegesen a valasztok erdekeit kepviselve
2. Minden kepviselo legyen visszahivhato - ne kelljen mar elturni ha egy politikus bohockodik, hazudik, visszael a hatalmaval
3. A valasztojog szigorubb feltetelekhez kotese(megintcsak nem tudom hogyan lehetne ertelmesen csinalni)
4. A media legyen szigorubban felelossegre vonva - ertem en, hogy szolasszabadsag meg minden, de a szolasszabadsagnak legyen ara. Legyenek kotelesek teljes tajekoztatast adni, a ferditeseket helyrehozni etc.
Member
Gold: 280.00
Feb 8 2017 05:56am
Quote (Atranaxia @ Feb 8 2017 12:33pm)
még az elején mondtátok, hogy posztoljátok a programotokat, kíváncsi lennék már rá, mert anélkül elég meh a dolog, mint ahogy mások is írták

Jaja gondolom a fideszre is azért szavazol mert 14ben meggyőztek a programukkal

Member
Feb 8 2017 05:56am
Quote (Atranaxia @ 8 Feb 2017 13:33)

sztem igy a közgyűlés (március) után lesz amúgy publikus, de csak tipp, elég nagy az agyfasz most a gyűjtés közben
Quote (TresholdOfUniverse @ 8 Feb 2017 13:49)
najo, de eppen ez a szomoru

valamelyik topicban sz volt rola hogy milyen reformokra lenne szukseg. az en hozza nem erto szemszogembol valahogy igy kezdodne a lista:

1. Part/frakciorendszer eltorlese - ezt nyilvan nem tudom hogyan lehetne ertelmesen szabalyozni, mert valahogy egyutt kell mukodniuk, a lenyeg hogy a donteseik a sajatjaik legyenek, tenylegesen a valasztok erdekeit kepviselve
2. Minden kepviselo legyen visszahivhato - ne kelljen mar elturni ha egy politikus bohockodik, hazudik, visszael a hatalmaval
3. A valasztojog szigorubb feltetelekhez kotese(megintcsak nem tudom hogyan lehetne ertelmesen csinalni)
4. A media legyen szigorubban felelossegre vonva - ertem en, hogy szolasszabadsag meg minden, de a szolasszabadsagnak legyen ara. Legyenek kotelesek teljes tajekoztatast adni, a ferditeseket helyrehozni etc.

1. A frakciorendszer eltorlese ezt nem oldja meg, inkabb csak rontana a dolgokon
2. Egy kepviselotol ne lehessen elvenni a mandatumat, mert visszaelesekre ad lehetoseget es pont az elso pontban felhozott aggalyaidat erositi, ha egy leadott szavazat miatt felelossegre vonhatjak, holott az o lelkiismerete (igen ennek az eremnek van masik oldala is) azt diktalta
3. Ezt meg nem lehet megcsinalni, eotvos jozsefnek meg szechenyi istvannak volt errol egy vitaja, ahol szechenyi ugy gondolta, hogy mindenkinek valaszto meg mindenfele jogokat most azonnal minden feltetel nelkul, eotvos jozsef meg ugy gondolta, hogy ez hibas gondolatmenet, eloszor meg kell tanitani az embereket elni a jogaikkal, mert egyebkent zsarnokok fogjak oket felhasznalni a sajat celjaikra, es itt en is eotvossel ertek egyet, de utolag mar nem lehet elvenni senkinek a valasztojogat, ugyhogy marad a tanitas resz, iso normalis oktatas, de ez persze nem egy par eves folyamat lesz.
4. a mediaval szerintem is kellene valamit csinalni, az allami mediaval legalabbis, kemeny osszeferhetetlensegnek kellene lennie, sokan emlegetik is a mediat 4. hatalmi agkent, es ehhez merten kellene kezelni szerintem.
Go Back To Magyar Topic List
Prev17172737475129Next
Add Reply New Topic New Poll