Quote (Jancsipapa @ 24 Sep 2014 19:00)
Gondold így, lelked rajta. Te sem adsz az én véleményemre, én sem a tiédre. Más kérdés, hogy nem fröcsögök oldalakon át azért, hogy adj a véleményemre.
Ó istenem, szövegértés hogy ment az érettségin?
Nem állítom én, hogy nincsenek meg a régi ellentétek bennem, de mivel nem beszéltem kb egyikőtökkel sem az utóbbi 250+ napban (továbbmegyek, mielőtt leléptem volna, semmi rosszra nem emlékeztem veled kapcsolatban), ezért joggal várhattam el pl tőled, hogy nem esel nekem a 3. posztomnál. De nem így lett, téged minősít és a fórumozásodat. A részrehajlásra meg egy ragyogó ellenpélda, hogy senee egész normálisan viselkedik mostanában, sőt, rici is, egyikőjük sem volt a szívem csücske. Na hát van ilyen is.
A joeys témára meg írtam pár poszttal ezelőtt, nem kell nekem védeni minden 2. posztban, én tudom, mi a helyzet, az, hogy te nem hiszed el, ez is te dolgod.
Valoban engem minosit, amikor nem birom szonelkul hagyni, ha valaki felnagyit dolgokat, es egy teljesen elferditett marhasagrol predikal, igen, ird fel a szamlamra, vallalom. Seneet meg ne nekem mondd, mert nekem sosem volt vele bajom kulonosebben, rici meg sose volt normalis, de idegesiteni o se idegesitett. A regi ellentetek meg olyan szinten elnek benned, hogy idejott vanek, es az ocsedet latod benne, ahogy vele bant par ember, es ezt vetited ki ide most, es ezert zavar teged ennyire, hogy vanekot a halal faszara kivanja mindenki, de egyebkent meg teljesen mas eset a ketto, es kozodnek sem kene, hogy legyen hozza, az meg, hogy minden postom amit az elmult honapokban irtam flame lett volna egyszeruen csak hazugsag es megint csak ferdites, volt, azt nem tagadom, nem is keves, de te is csak azt latod a forumon amit keresel. A joeyes reszt meg csak trollkodasbol irtam, en spec nem gondolom, hogy joey ennyire lealacsonyodna, meg akkor is, ha sosem volt szimpatikus kulonosebben.