Nekem a legjobban az Alkotmány, bocsánat, Alaptörvény tetszik. Bevállalom, hogy nevetség tárgya leszek újra, de én a preambulumát majdnem mindennap el szoktam olvasni, mintegy imádságként (ki van téve kinyitva az asztalomra), egy apró módosítással: amikor azt mondja, hogy tagadjuk a náci és kommunista bűnök elévülését, ott magamban hozzáteszem, hogy azért minden ellenségnek megbocsátok (mert ez így keresztény).
Ezenkívül a családok támogatására hozott számtalan intézkedés is tetszik. Az is, hogy kikerültünk a túlzottdeficit-eljárás alól, fegyelmezett költségvetéssel. Azt nagyon támogatom, hogy bevezették a műveleti tartalékos rendszert, és újra katonaként szolgálhattam a hazámat + az árvíznél is segíthettem, s ez a lehetőség a fiatalok számára is nyitott. Én örülök a sport támogatásának, az új Fradi-stadionnak is. Asszem túl sokat írtam eddig arról, hogy mit kritizálok a Fideszben...
Ezenkívül, a paksi bővítést is támogatom. Voltunk ott osztálykiránduláson gimiben, nekem tetszett. Mondjuk nem vagyok atomtudós