Quote (GoreKnight9 @ Jun 5 2012 09:15pm)
szalkasitas/tomegeles?
Jó figy, 10 évvel ezelőtt kezdtem edzeni (még akkor is ha tök hektikusan csinálom) és már elég sok mindent kiolvastam a témában. Ez inkább ilyen faszom ki van, hogy elvileg tök jól tudnék fejlődni, de világ életben szartam a kajálásra. Amikor első egyetem alatt nagyon keményen lejártunk edzeni, akkor full egy fél évig kenyeren, parizeren, sajton, tojáson, 0.1%os tejen, csokis gaponaphelyhen és alkoholon éltem. Szinte kizárólag.
Idén szintén alig voltam edzeni, múltkor majdnem belehaltam a szigetkörbe. Lementem egy hete fekve nyomni, nem ment túl jól, de ma tök fáradtan lenéztem, bemelegítés után 100-ba nyomtam két 8as kört tök simán, 2 perces pihenőkkel (de ilyen: menne a 12 is érzésem volt) úgyhogy feltettem 120-ra és toltam 2*6-ot. És tök meglepődtem, mert nem is járok, nem is eszem normálisan.
Szóval nem szálkásítás/gyúrás témakörben gondolkozom, hanem valami egyensúlyban, hogy végre sokszor egyek, normális minőségű kaját (ne péksüti szarokat) és járjak edzeni.
inb4 egy hétig tart a lelkesedés.
Quote (rapiddani @ Jun 5 2012 09:36pm)
sose voltam az a csokizabáló édességzabáló fajta, igazából az van hogy bekaptam egy olyan genetikát ,hogyha nem sportolok akkor hizok, ha megmozditom a faszomat akkormeg auto fogyok, csak már gyúrás nemjön szóba mert túl messze van a konditerem és kurvakeves az idő ezért leszoktam a cigiröl és most próbálgatom magam a futás terén, de nekem csak izomlázas lesz a lábam, nem érzem azt a kifáradásos dolgot.
fekvőtámasz programot otthon is elkezdhetsz
igazból először tök nehezen veszi rá magát az ember, de nekem egy időben rutin volt és meglepően jól lehet fejlődni
This post was edited by beni on Jun 5 2012 02:40pm