Quote (bajcli @ Apr 29 2010 10:34am)
úristen, szeretlek

nemtom, mit sír mindenkinek a szája amúgy
azt akartam írni, hogy valszeg a Barca se támadni utazott volna az idegenbeli meccsre, ha az otthonit megnyeri rendesen...
de aztán eszembe jutott, hogy a Barcát kb még soha nem láttam az ellenfélhez meg a játékhoz igazodni.
kurvajó játékosok alkotják, tényleg, de _mindig_ tökugyanazt játsszák.
Internek meg van egy edzője, aki igenjó abban, hogy az ellenfélhez idomuló taktikával küldje ki a csapatát.
lehet sírni, hogy nem látványos, meg bunker, de könyörgöm, 10 ember ellen kb egész meccsen nem tudott egy szabályos gólt rúgni a Barcelona? még amit megadtak, az is pontrúgásból született.
less qq plz.
Milyen pont rúgásról beszélsz? Xavi ugratta ki Piquet, aki egyvonalban állt a védőkkel. Nézd meg a vissza lassításon a fű nyírását, abból fog jól látszódni.
Quote (bajcli @ Apr 29 2010 10:49am)
ja, meg gondolom, Touré se kezezett...
meg a kiállítás is jogos volt!
na, tényleg quit qq plz.
Nem Touré volt, hanem Keita, szerintem nem volt kéz, le volt szorítva a karja, rárúgták, 50-50%, befújta a bíró,e z van, emiatt nem hiszem h bárki reklamálhat
Quote (Inakwo @ Apr 29 2010 11:51am)
én sajnálom a barcát annak ellenére hogy szerintem Guardiola jobban is taktikázhatott volna imo :s
és még arra leszek kíváncsi hogy pár év mulva ha a barca nem lesz ennyire eredményes akkor a minden 3. gyerekből mennyi lesz még barcás mert fogadni merek hogy a fele sem negem csak ez idegel.
amugy meg ez a meccs félelmetesen hasonlított a tavalyi Chelsea elleni párharcra csak itt nem adták meg a gólt.
Guardiolának ez az első edzősködése, egész jól sikerült, kell ilyen is, hogy tapasztalatokat szerezzen, és akkor lesz olyan jó edző mint Mourinho.
Quote (Inakwo @ Apr 29 2010 02:07pm)
ha minden szurkolo igy tudna vélekedni a saját csapatáról az lenne normális
szerintem kritizálni is tudni kell a saját csapatodat
és simán meg lehet beszélni a pozitivumokat és a negatívumokat is
Ahogy mondtam, bunkerfocit játszottak, de elérték vele a céljukat, tehát eredményesen csinálták. Ez van, másképp nem lehet védekezni a gránátvörös-kék támadószekció ellen, ezt kell szeretnünk.
Egyébként amióta focit nézek, és az eszemet tudom, barcelona drukker vagyok(akkor is amikor 6. lettek a bajnokságban^^)
Szóval, nem jártunk rosszul, innen megint könnyebb felérni a csúcsra, mint ott maradni.
Ja, és a hűsgéről csak annyit, hogy ma barcelona sálban mentem be a suliba. Ha nyer a csapat, akkor örülni kell, ha veszít, mellettük állni.
Egyébként az külön pikantériája lesz enneka bl döntőnek, hogy a birkenauban robben vs sneijder lesz, holott tavaly még mind a ketten ott játszottak.

Remélem bayern fog nyerni.
This post was edited by Vismajor on Apr 29 2010 07:20am