Quote (TresholdOfUniverse @ Nov 13 2015 11:02am)
az ilyen targyak szerintem olyanok kb mint pl a boole algebra
van egy hulye rendszer amit nehany autista kitalalt, de ha azon atverekszed magad kulonosebb szenvedes nelkul eljutsz a kettesig es utana valoszinuleg soha tobbe nem kell vele foglalkoznod - de tudni fogod nagyjabol mirol van szo, mire jo etc.
az elejen ugy tunik hogy a modell bonyolultabb mint amit modellez(es ezen a szinten valoszinuleg igy is van), de ezen tul kell tenned magad
A prof egy nö aki csak arrol beszel hogy milyen butuska igy terhesen es elnezest ker miatta. Feladatok megoldasa közben meg mindenki dumal, nem tudok koncentralni semennyire se. Munkahelyen is az zavart hogy open office volt es mindig volt par csaj akik csacsogtak, viszont ott tudtam zenet hallgatni hogy elnyomjam a zajt.
Egyebkent iden lett egyseges az orarend, tehat nulla beleszolasom van hogy en mit szeretnek tanulni. Ha egy evvel elöbb kezdtem volna akkor nem kene hülye elmeleti infora jarnom.
Bar ez mind csak kifogas, nem nekem valo egyaltalan ez az szak, anno spontan felindulasbol kezdtem el informatikat tanulni. Az egyeves gyakorlat vege fele megmondta a felettesem is hogy felejtsem el es keressek mast amig meg fiatal vagyok.
Quote (Anarkin @ Nov 13 2015 11:18am)
hát azért a turing gépről nem mondanám ezt
állapotról állapotra ugrálás minden létező dolog alapja, csak máshogy hívják más témákban
ami fent van, csak nehéz kiolvasni, de ha megérti, röhögni fog rajta
minden tárgy erre épül
Elkezdtem valaszolni erre, megneztem megegyszer az abrat, es megertettem. tiptoplel
This post was edited by Karan2_Returned on Nov 13 2015 04:28am