d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev17107117127137141257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,390.00
Jun 17 2014 05:13pm
Quote (tevetava @ Jun 18 2014 12:12am)
és aztán rájössz, hogy a lol grafikája az

geci nincs spostblocker
Member
Gold: 95.00
Jun 17 2014 05:13pm
Quote (josheide @ Jun 18 2014 01:10am)
En rajtad is probaltam segiteni de ehhez en keves vagyok

Kanyad joshy, h nem tudtal
Joshy soon ded.
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jun 18 2014 01:08am)
?_?

hozzád pl egy rossz szava se volt az embereknek csak támogattak amikor leírtad hogy el akarod kezdeni meg értelmesen kértél tanácsot. abszolut nem ugyanaz mint lestat obnoxious minden második post az enyém a topicban, NÉZZÉTEKMENNYIPÉNZEMVAN, MEGSZAKÉRTEKMINDENTGECI idiotizmusa. ha valaki minimális szerénységet nem bír tanúsítani kezdőként és még neki áll feljebb folyamatosan, akkor mégis mi a faszt vár

ez a hunsub, itt sose volt az hogy kurvanagy szeretet meg béke van és mindenki elfogadja a másikat. engem is gecisokszor elküldtek az anyámba régebben, de csak a javamra vált mert magamba tudtam nézni hogy hol voltam a fasz és tudtam valamennyit változtatni normális irányba. persze egyes emberek annyira egoisták hogy 0 önkritikával képtelenek felfogni bármi külső forrásból érkező kritikát, de akkor meg nehogy mi legyünk már a faszok, hogy nem ápolgatjuk meg tápláljuk szegény gyerek hatalmas egoját mert erre szorulna rá, mégis kinek lenne erre ingerenciája? menjen el a nők lapja forumra aki kedves szavakat akar hallani akkoris amikor valaki 1 fasz

Valtoztal a normalis iranyba
Aha persze
Nekem csak ugy tunik h egyre nagyobb fasz vagy
Member
Gold: 0.00
Jun 17 2014 05:14pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 18 Jun 2014 01:13)
ricin megpróbálni segíteni olyan mintha befogadnál 1 kóbor kutyát mert tök aranyos meg cuki meg csóválja a farkát, aztán amikor beviszed a házba/udvarba akkor direkt kikaparja az összes növényt, beleszarik a cipődbe, ráadásul kiderül hogy rühes is és egy kurvanagy fekélyes kelés van egy olyan helyen amit nehezen veszel észre elsőre

röhögök

Quote (jarabekg @ 18 Jun 2014 01:13)
geci nincs spostblocker

sirjál csak :-)
Member
Gold: 19,009.07
Trader: Trusted
Quote (jarabekg @ 18 Jun 2014 00:04)
én egy szóval sem mondtam, hogy abba fogja hagyni a gyurast, vagy hogy hagyja abba
csak kurvaviccesnek tartom, ahogy az egeszet csinalja
mert igazabol mindegy hogy mit csinal, gyur gamel vagy eppen mas hobbit talal ki maganak, mindig ugyan ezt csinalja

Viccesnek tartod és ezt ki is nyílvánítod -> kiröhögöd. Segít ez neki bármiben is?

Quote (josheide @ 18 Jun 2014 00:05)
Akkor most lapozz vissza, olvasd el amit en meg mesh irtunk es probald megerteni, mi segiteni akarunk.

Elolvastam az összes hozzászólást. Tudom, hogy te azt javaslod, hogy máshogy tegye rendbe az életét. Teljes mértékben megértem az álláspontod. De, ha ő úgy gondolja, hogy nem tanul és inkább azt az energiát és pénzt arra fordítja, hogy inkább a külsejét teszi rendbe, akkor ezzel mi a baj? Pláne, ha megteheti. Mondtad, hogy már javasoltad neki inkább mit csináljon, de ha ezt szeretné csinálni, akkor csinálja ezt, el kell fogadni a döntését és ebben kell támogatni vagy ignorálni. De senkire nem lehet ráeröltetni a világnézeted...
Member
Gold: 834.97
Quote (putincykavodka @ Jun 18 2014 12:13am)
Kanyad joshy, h nem tudtal
Joshy soon ded.

Valtoztal a normalis iranyba
Aha persze
Nekem csak ugy tunik h egyre nagyobb fasz vagy

nevetek
rici ne vergődj pls
Member
Gold: 5,390.00
Jun 17 2014 05:16pm
Quote (RiNGiSpiLeR @ Jun 18 2014 12:14am)
Viccesnek tartod és ezt ki is nyílvánítod -> kiröhögöd. Segít ez neki bármiben is?

Elolvastam az összes hozzászólást. Tudom, hogy te azt javaslod, hogy máshogy tegye rendbe az életét. Teljes mértékben megértem az álláspontod. De, ha ő úgy gondolja, hogy nem tanul és inkább azt az energiát és pénzt arra fordítja, hogy inkább a külsejét teszi rendbe, akkor ezzel mi a baj? Pláne, ha megteheti. Mondtad, hogy már javasoltad neki inkább mit csináljon, de ha ezt szeretné csinálni, akkor csinálja ezt, el kell fogadni a döntését és ebben kell támogatni vagy ignorálni. De senkire nem lehet ráeröltetni a világnézeted...

Meg egyszer elismetlen: nem azon nevetek, hogy gyur, hanem azon ahogy itt eloadja magat a sok faszsagaval. Es igen, segit neki abban, hogy ketszer meggondolja, hogy faszsagra kolti-e a penzet.
Member
Gold: 95.00
Jun 17 2014 05:17pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jun 18 2014 01:14am)
nevetek
rici ne vergődj pls

Signem :)
Jarabek sigje ;)
Mate sigje ;)
Sunyimarci sigje
Ne bogj )))
Nevetek
)
Rohogok
Ne vergodj )
Te ne vergodj)

Bocs hogy elspoilereztem a next 20 postot sracok
Rohogok
Ne vergodj

Inkabb editelem mert megint rohamot kap

This post was edited by putincykavodka on Jun 17 2014 05:18pm
Member
Gold: 834.97
Jun 17 2014 05:19pm
Quote (putincykavodka @ Jun 18 2014 12:17am)
Signem :)
Jarabek sigje ;)
Mate sigje ;)
Sunyimarci sigje
Ne bogj )))
Nevetek
)
Rohogok
Ne vergodj )
Te ne vergodj)

Bocs hogy elspoilereztem a next 20 postot sracok
Felsz amugy nagyon hogy ded leszel? Rendorsegen voltal mar?
Rohogok
Ne vergodj

XD

nemtom miért de most este nagyon vicces ez az egész topic és folyamatosan röhögök, ilyenkor érzem úgy hogy megérte az itt töltött 8 év, de lehet csak bevagyok állva valamitől
Member
Gold: 1,630.69
Jun 17 2014 05:21pm
Quote (RiNGiSpiLeR @ Jun 18 2014 12:14am)

Ugy beszelsz mint ha valami csoportterapia lenne a sub, aminek elsödleges celja hogy circlejerkeljen mindenki. Masreszt legtöbben azert piszkaljak, hogy hatha elgondolkozik rajta, es ennek eredmenyekent lesz nemi jozan paraszti esze.
Member
Gold: 33,265.80
Jun 17 2014 05:21pm
Quote (RiNGiSpiLeR @ 18 Jun 2014 00:14)

Az opcioimat tekintve nagyon tevedsz. Ez a hunsub ahol nyugodtan kritizalhatsz embereket, es hatassal lehetsz olyanokra is akikkel amugy soha nem talalkoztal volna irl. A kondizas onmagaban nem rossz. Nekem is edzenek kene vmit. De onmagaban nem valasz a nagyobb problemakra. Nem kenyszerithetem ra hogy az en tanacsaim szerint elje az eletet de el fogom mondani tovabbra is a velemenyem mert freedom democracy 'merica fuck YeH!
Go Back To Magyar Topic List
Prev17107117127137141257Next
Add Reply New Topic New Poll