d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo Ii Remastered
Prev17071727374473Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 507.00
Sep 1 2021 12:31am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

Quote (cowding @ Sep 1 2021 08:24am)
én vettem fel sur-t pub ball gameben program nélkül ugyh get gud, és kurva nagy öröm amikor sikerül vs ott hokizhatnál fölötte mert a többieknek ugyis szürke
az összes ilyen causual spoonfeedinggel az a baj hogy a játék szelleméhez hozzá tartoznak ezek a nehézségek meg bugok és nem realizálja a sok ujfiu hogy a remek ötleteivel csinál megint egy d3 at amivel aztán a kutya nem játszik

nagyon sok a siras a sok begyoposodott oldfagtol, tobbet sirnak mint egy 16 eves szerelmes kis ribanc
meg kell talalni az arany kozeputat, 1-2 ertelmes valtoztatastol nem lenne belole D3, csak elvezhetobb/jatszhatobb
mindenki D3 tier szart vizional par otlet utan
Member
Gold: 122.92
Sep 1 2021 12:37am
Quote (ThatJustHappened @ Sep 1 2021 08:31am)
nagyon sok a siras a sok begyoposodott oldfagtol, tobbet sirnak mint egy 16 eves szerelmes kis ribanc
meg kell talalni az arany kozeputat, 1-2 ertelmes valtoztatastol nem lenne belole D3, csak elvezhetobb/jatszhatobb

arra hogy a d2 egy jó játék arra van garancia, mivel ottvan a d2
arra, hogy értelmes apro változtatásokat tudjon csinálni a blizzard nem nagyon van példa/garancia, mert ottvan a wc reforged, a d3, meg ugy enblock minden miota az activisionnal együtt basszák az annyukat, ugyh sztem érthető hogy amikor "szóbakerülnek" ilyen baromságok egy d2 meetingen mindenki fejvesztve rohan a fáklyákért mert az eddigi tapasztalatok alapján eléggé egyenes az út a lejtőn lefele
Member
Gold: 5,302.77
Sep 1 2021 12:52am
Quote (ThatJustHappened @ Sep 1 2021 08:25am)
gratulalok

Nem kell gratulálnod.
Ha nem tetszik, ahogy egy 20 éves játék működik, ne játsszál vele.

Quote (ThatJustHappened @ Sep 1 2021 08:31am)

Semmilyen középutat nem kell találni. Főleg nem olyan fejlesztéseket, amikért a casual playerek sírnak. Volt 20 év megszokni ezt a játékot, akinek nem jó így, az keressen mást vagy modoljon.

Quote (ThatJustHappened @ Sep 1 2021 08:54am)
akkor ugyan olyan dead game lesz x honapon belul mint eddig volt, 15 eve tudott utoljara ujat mutatni az embereknek kb
en remelem lesznek uj esszeru/jo change-dzsek ha eletben akarjak tartani

Akkora dead game, hogy még 20 év után is stabil a player base.

This post was edited by -joey- on Sep 1 2021 12:56am
Member
Sep 1 2021 12:54am
Quote (cowding @ Sep 1 2021 08:37am)
arra hogy a d2 egy jó játék arra van garancia, mivel ottvan a d2
arra, hogy értelmes apro változtatásokat tudjon csinálni a blizzard nem nagyon van példa/garancia, mert ottvan a wc reforged, a d3, meg ugy enblock minden miota az activisionnal együtt basszák az annyukat, ugyh sztem érthető hogy amikor "szóbakerülnek" ilyen baromságok egy d2 meetingen mindenki fejvesztve rohan a fáklyákért mert az eddigi tapasztalatok alapján eléggé egyenes az út a lejtőn lefele

akkor ugyan olyan dead game lesz x honapon belul mint eddig volt, 15 eve tudott utoljara ujat mutatni az embereknek kb
en remelem lesznek uj esszeru/jo change-dzsek ha eletben akarjak tartani
Member
Sep 1 2021 12:55am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

Quote (-joey- @ Sep 1 2021 08:52am)
Nem kell gratulálnod.

gratulalok a flegma, lekezelo, arrogans valaszodhoz, ismet
majd en eldontom mivel jatszom, a kurva anyadat
Member
Sep 1 2021 12:57am
Quote (ThatJustHappened @ Sep 1 2021 08:55am)
gratulalok a flegma, lekezelo, arrogans valaszodhoz, ismet
majd en eldontom mivel jatszom, a kurva anyadat

Azzal játszol, amivel akarsz, az egy dolog.
Amikor faszságokat írsz, akkor pedig kommentelek rá.

Member
Gold: 6,352.66
Sep 1 2021 01:12am
azert azt tisztaba kell tenni, hogy blizzard penzt akar csinalni
ha elveszit 100k regi playert, de nyer 500k ujat, akkor azt fogja csinalni, kesz.
Member
Gold: 4,747.73
Sep 1 2021 01:34am
Quote (-joey- @ Sep 1 2021 08:52am)
Nem kell gratulálnod.

Semmilyen középutat nem kell találni. Főleg nem olyan fejlesztéseket, amikért a casual playerek sírnak. Volt 20 év megszokni ezt a játékot, akinek nem jó így, az keressen mást vagy modoljon.

Akkora dead game, hogy még 20 év után is stabil a player base.

Azért ez igy szintén hülyeség. Azért mert 20 éves a játék és ez nem egy remake csak remaster azért igenis hozzányulhatnak dolgokhoz amikről egyöntetűen azt kivánja a community, pl ladder-rw single playerben? Kb 10 éve ezért sirok. Csak azért mert 20 éves gém akkor már ne lehessen? Baromság.

Persze a personal loot nem ide tartozik, sztem nem is lesz és nem is kéne.

Az egyedüli viable option sztem ha mindenképp PL-t akarunk akkor azaz, hogy a drop mindenkinek egyesével dobja az RNG, szal baal mindenkinek dob junikot csak mindenkinek mást, kb mind D3ban. Viszont a botokat és dupeokat ki kell irtani, 0-ra, 100%ra (lehetetlen), és akkor lehet tradeable a PL.

Szerintem egy walkban rohadtjó lenne a tradeable PL, és nem azért mert $$$ vagymert köcsög a team, hanem mert egyszerűen NEM ESIK ELÉG LOOT. 8-an mentek, ha nem álltok meg farmolni akkor simán, monszta gyilkolásból nem esik elég loot. Sztem egy pl8 norm-hella5 végig walkból ha nem farmoltok akkor 2 karit lehet "decent" felöltöztetni. Van aki meg simán a norm a3-as 10fcr ringgel rohangál.

Viszont ha account bound akkor semmit se ér, trade nélkül ez a játék elképzelhetetlen, dead game

Ha tradeable de vannak botok meg dupe akkor már a 2. héten 5fg lesz a JAH
Member
Sep 1 2021 01:46am
Quote (Vismajor @ Sep 1 2021 09:34am)
Azért ez igy szintén hülyeség. Azért mert 20 éves a játék és ez nem egy remake csak remaster azért igenis hozzányulhatnak dolgokhoz amikről egyöntetűen azt kivánja a community, pl ladder-rw single playerben? Kb 10 éve ezért sirok. Csak azért mert 20 éves gém akkor már ne lehessen? Baromság.

Persze a personal loot nem ide tartozik, sztem nem is lesz és nem is kéne.

Az egyedüli viable option sztem ha mindenképp PL-t akarunk akkor azaz, hogy a drop mindenkinek egyesével dobja az RNG, szal baal mindenkinek dob junikot csak mindenkinek mást, kb mind D3ban. Viszont a botokat és dupeokat ki kell irtani, 0-ra, 100%ra (lehetetlen), és akkor lehet tradeable a PL.

Szerintem egy walkban rohadtjó lenne a tradeable PL, és nem azért mert $$$ vagymert köcsög a team, hanem mert egyszerűen NEM ESIK ELÉG LOOT. 8-an mentek, ha nem álltok meg farmolni akkor simán, monszta gyilkolásból nem esik elég loot. Sztem egy pl8 norm-hella5 végig walkból ha nem farmoltok akkor 2 karit lehet "decent" felöltöztetni. Van aki meg simán a norm a3-as 10fcr ringgel rohangál.

Viszont ha account bound akkor semmit se ér, trade nélkül ez a játék elképzelhetetlen, dead game

Ha tradeable de vannak botok meg dupe akkor már a 2. héten 5fg lesz a JAH

Ezeket a dolgokat nyugodtan csinálják meg a folytatásokban.

Ladder RW single playerben kb. 10 másodperc alatt megoldható, ráadásul a metódust a Blizzard is támogatta (...\data\global\excel\runes.txt).
Hogy miért nem patchelték akkor? Azért, mert megosztotta a játékosokat. Egyfelől elfogadható érv, hogy több RW színesebbé teszi a játékot. Másrészről viszont teljesen valid érv az is, hogy SP-ben nincs ladder, akkor minek oda ladder only RW. Az meg már csak az én személyes véleményem, hogy a Spirit amúgy is túlságosan OP, az Insight csak QoL, az Infinity pedig helyettesíthető LR charge wanddal.

This post was edited by -joey- on Sep 1 2021 01:46am
Member
Gold: 4,747.73
Sep 1 2021 01:50am
Quote (-joey- @ Sep 1 2021 09:46am)
Ezeket a dolgokat nyugodtan csinálják meg a folytatásokban.

Ladder RW single playerben kb. 10 másodperc alatt megoldható, ráadásul a metódust a Blizzard is támogatta (...\data\global\excel\runes.txt).
Hogy miért nem patchelték akkor? Azért, mert megosztotta a játékosokat. Egyfelől elfogadható érv, hogy több RW színesebbé teszi a játékot. Másrészről viszont teljesen valid érv az is, hogy SP-ben nincs ladder, akkor minek oda ladder only RW. Az meg már csak az én személyes véleményem, hogy a Spirit amúgy is túlságosan OP, az Insight csak QoL, az Infinity pedig helyettesíthető LR charge wanddal.

De ahogy patchelték 1.10-et és 1.13-at miért ne patchelhetnék most? Akkor is itt bőgtél, hogy jaj elrontjákakisjátékomat? Amúgyis ismerős vagy 1.00-val, miért nem játszol azzal? Biztos megoldják a moddingot D2R graffal, és akkor nem kell olyan boszorkányságoktól tartani mint QoL változtatások, runewordok, infinitik. A játék kiadás óta fejlődött, csak épp az elmúlt 10 évben nem haladt sehova... Ez nem jelenti azt, hogy ne tudja fejlődni már sehova, kész, ennyi, csodálatosajáték.
Go Back To Magyar Topic List
Prev17071727374473Next
Add Reply New Topic New Poll