Quote (-joey- @ Sep 1 2021 08:52am)
Nem kell gratulálnod.
Ha nem tetszik, ahogy egy 20 éves játék működik, ne játsszál vele.
Semmilyen középutat nem kell találni. Főleg nem olyan fejlesztéseket, amikért a casual playerek sírnak. Volt 20 év megszokni ezt a játékot, akinek nem jó így, az keressen mást vagy modoljon.
Akkora dead game, hogy még 20 év után is stabil a player base.
Azért ez igy szintén hülyeség. Azért mert 20 éves a játék és ez nem egy remake csak remaster azért igenis hozzányulhatnak dolgokhoz amikről egyöntetűen azt kivánja a community, pl ladder-rw single playerben? Kb 10 éve ezért sirok. Csak azért mert 20 éves gém akkor már ne lehessen? Baromság.
Persze a personal loot nem ide tartozik, sztem nem is lesz és nem is kéne.
Az egyedüli viable option sztem ha mindenképp PL-t akarunk akkor azaz, hogy a drop mindenkinek egyesével dobja az RNG, szal baal mindenkinek dob junikot csak mindenkinek mást, kb mind D3ban. Viszont a botokat és dupeokat ki kell irtani, 0-ra, 100%ra (lehetetlen), és akkor lehet tradeable a PL.
Szerintem egy walkban rohadtjó lenne a tradeable PL, és nem azért mert $$$ vagymert köcsög a team, hanem mert egyszerűen NEM ESIK ELÉG LOOT. 8-an mentek, ha nem álltok meg farmolni akkor simán, monszta gyilkolásból nem esik elég loot. Sztem egy pl8 norm-hella5 végig walkból ha nem farmoltok akkor 2 karit lehet "decent" felöltöztetni. Van aki meg simán a norm a3-as 10fcr ringgel rohangál.
Viszont ha account bound akkor semmit se ér, trade nélkül ez a játék elképzelhetetlen, dead game
Ha tradeable de vannak botok meg dupe akkor már a 2. héten 5fg lesz a JAH