d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev17077087097107111257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 33,265.80
Jun 17 2014 04:35pm
Quote (Namechange @ 17 Jun 2014 23:22)
De amúgy komolyan befejezhetnétek a haterkedést, nem tudom mi van veletek de már nem is tudom mióta csak Lestatot szidja mindenki ebben a topikban..
Szerintem annak akinek semmi köze az egészhez eleve nem is kellene ide postolnia, én sem járok be a LoL topicba..

lestat neked meg csak annyit mondok hogy kitartás, kurva jó úton haladsz
és gondolkozz el a postblocker használatán

Nekem kozom nincs a testepiteshez, de Lestat elete comedy gold, egy top tier magyar tragikomedia amit eloszeretettel kovetek.

En megannyiszor probaltam elmagyarazni neki, hogy szerintem mashogy kene az elete rendbetetelehez hozzalatnia, mintsem a diablos karik $$-bol felpumpalasa...

Most a kondival kompenzal eppen, ami (lsd. fahri) nem megoldas mas maganeletbeli problemakra.
Meg ha sikerul is neki egy egeszsegesebb eletet elnie, ugyanott fog tartani: otthon fog elni a szuleivel, oktatas / kepzes hianyaban pedig csak az o szeretetuk es kozbenjarasuknak hala lesz valaha munkaja.

Gyertek ram testvereim, de szerintem ezt fontosabb lenne orvosolni, mint bevasarolni kismilliofajta etrendkiegeszitot.
Member
Gold: 834.97
Jun 17 2014 04:35pm
Quote (Senee @ Jun 17 2014 11:31pm)
azt mégse néző ki sehogy :XD

LOL

valaki linkelje be senee képét amit postolt amin bamba pofával néz a kamerába
Member
Gold: 343.00
Jun 17 2014 04:36pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jun 17 2014 10:35pm)
LOL

valaki linkelje be senee képét amit postolt amin bamba pofával néz a kamerába

attól, hogy én szarul nézek ki te nem leszel jó :XD
bírom ezeket mikor így tereltek
Member
Gold: 0.00
Jun 17 2014 04:39pm
Quote (Psyclon @ 17 Jun 2014 23:20)
Multi-Pro Plus (Multi Pro Pak)
MAGAS SZINTŰ MULTI-VITAMIN ÉS ÁSVÁNYI ANYAG FORMULA

VÁLOGATOTT HATÓANYAGOK SZÉLES KÖRE
    NINCS SZÜKSÉG MÁS VITAMIN-KÉSZÍTMÉNYEK FOGYASZTÁSÁRA
    OMEGA-3, LECITIN ÉS KOENZIM Q10
    LUTEIN-NEL ÉS SZŐLŐMAG KIVONATTAL

és a jo kurva anyád zabál mint a disznó te fasz.
Jobban oda figyelek a kajámra mint itt bárki szerintem. Mivel nem gyurok, hanem diétázom, heti 3 sulyzós edzésem van illetve heti 7 aerobik. És még szeptemberig fog tartani a diéta. Utánna fogok neki állni tömegelni és majd utánna ujból diéta.
Az a 2 szar minek? Olvass utánna.
Casein minek? Mert olcsobb mint a turó. És kurvára nem hiányzik az a 8g zsir 100grammonként a diétámba.
Zabot miért onnan rendeltem? Mert egész cserkében nem lehetett kapni azért bazdmeg. és pont telibe szarom az árát.
Lenmagolaj és a BCAA az egyetlen ami még hiányzik kb de csak hogy megnyugtassalak venni fogok egy kibaszott omega-3 at is.

Hányok tőletek komolyan mondom. Egyszerűen szánalmasak vagyok hogy állandóan csak az anyagiakon tudtok lovagolni és semmi máson.
Meg se fordul a kibaszott fejetekben, hogy ez mellett az étrendem rendben van mi? hm???????
minden egyes kibaszott nap saját magamra sütök/főzök grammra pontosan annyit amennyit kell és azt amit kell.

zabálni mint a disznó... hát tényleg elmehetsz a jó kurva anyádba.

Minden nap kapok valami faszságot az arcomba, melohelyen, itthon, hogy miért csak csirkét v tonhalat eszek meg ugyis fel fogom adni meg stb.
Tanácsért jövök ide álltalában, de tőletek csak azt lehet hallani hogy pénz pénz pénz pénz pénz. szánalmas bagázs. /persze tisztelet a kivételnek/

Quote (Psyclon @ 17 Jun 2014 17:45)
http://kepfeltoltes.hu/140617/10481801_719921434731648_1542877945_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

B) a kis kuckóm a konyhában.

ok
amugy más forumra is jársz tanácsért vagy csak egy gamer forumon tied minden másodk post a gyúros topicban?
Member
Jun 17 2014 04:40pm
pénz pénz pénz pénz pénz
Member
Jun 17 2014 04:40pm
Quote (josheide @ Jun 17 2014 11:35pm)
Nekem kozom nincs a testepiteshez, de Lestat elete comedy gold, egy top tier magyar tragikomedia amit eloszeretettel kovetek.

En megannyiszor probaltam elmagyarazni neki, hogy szerintem mashogy kene az elete rendbetetelehez hozzalatnia, mintsem a diablos karik $$-bol felpumpalasa...

Most a kondival kompenzal eppen, ami (lsd. fahri) nem megoldas mas maganeletbeli problemakra.
Meg ha sikerul is neki egy egeszsegesebb eletet elnie, ugyanott fog tartani: otthon fog elni a szuleivel, oktatas / kepzes hianyaban pedig csak az o szeretetuk es kozbenjarasuknak hala lesz valaha munkaja.

Gyertek ram testvereim, de szerintem ezt fontosabb lenne orvosolni, mint bevasarolni kismilliofajta etrendkiegeszitot.

egyébként meg ezeknek a baszogatásoknak pont az a funkciója, hogy az embereket normális életútra/gondolkozásmód irányába tereljék. ez egy teljesen normális és jól működő szociális emberi nevelési/terelési forma, amit mindenki használ már évezredek óta. persze lehet hogy belegázol valakinek az érzelmeibe, de még mindig jobb mintha gondolkodás nélkül a diszfunkcionáló életvitelét követi, legalábbis társadalmi szempontból. ez megint olyan dolog hogy valaki amiatt panaszkodik hogy kék az ég, vagy hogy miért nem ad neki 10milliárd forintot az állam, ilyen az élet és kész.

balu szerintem el se olvasta lestat postjait, csak látja hogy baszogatnak valakit aztán jön megvédeni, csak azt nem értem hogy minek. az élet olyan hogy aki hülyén viselkedik azt baszogatni fogják, akár tetszik akár nem
Member
Gold: 95.00
Jun 17 2014 04:42pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jun 18 2014 12:40am)
egyébként meg ezeknek a baszogatásoknak pont az a funkciója, hogy az embereket normális életútra/gondolkozásmód irányába tereljék. ez egy teljesen normális és jól működő szociális emberi nevelési/terelési forma, amit mindenki használ már évezredek óta. persze lehet hogy belegázol valakinek az érzelmeibe, de még mindig jobb mintha gondolkodás nélkül a diszfunkcionáló életvitelét követi, legalábbis társadalmi szempontból. ez megint olyan dolog hogy valaki amiatt panaszkodik hogy kék az ég, vagy hogy miért nem ad neki 10milliárd forintot az állam, ilyen az élet és kész.

balu szerintem el se olvasta lestat postjait, csak látja hogy baszogatnak valakit aztán jön megvédeni, csak azt nem értem hogy minek. az élet olyan hogy aki hülyén viselkedik azt baszogatni fogják, akár tetszik akár nem

Akkor ne viselkedj hulyen xd
Member
Jun 17 2014 04:43pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jun 17 2014 10:40pm)

nem mindenre jó egyfajta megoldás
soha semmiben

van akit a baszogatás csak még mélyebbre taszít
Member
Jun 17 2014 04:44pm
Quote (Senee @ Jun 17 2014 11:36pm)
attól, hogy én szarul nézek ki te nem leszel jó :XD
bírom ezeket mikor így tereltek

terel a fasz, mit szeretnél, postoljak képet? lol hát azt benézted hülyegyerek, biztos egy ilyen 27 éves csődtömeg pedofil beszólogatása fogja felkelteni a bizonyítási vágyam egy netes forumon

kinőtt már az egom abból rég hogy félmeztelen képeket csináljak magamról :~)

Quote (Senee @ Jun 17 2014 11:43pm)
nem mindenre jó egyfajta megoldás
soha semmiben

van akit a baszogatás csak még mélyebbre taszít

az így járt és megérdemli, azon más se fog segíteni. rajtad se segít már semmi pl

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jun 17 2014 04:44pm
Member
Gold: 33,265.80
Jun 17 2014 04:44pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 17 Jun 2014 23:40)

Pontosan, en is mindig kerdore vonom az ertekrendem ha *khm* valaki *khm* belemkot akar itt, vagy mashol.
Go Back To Magyar Topic List
Prev17077087097107111257Next
Add Reply New Topic New Poll