d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev17067077087097101257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 316,730.65
Trader: Trusted
Jun 17 2014 04:22pm
De amúgy komolyan befejezhetnétek a haterkedést, nem tudom mi van veletek de már nem is tudom mióta csak Lestatot szidja mindenki ebben a topikban..
Szerintem annak akinek semmi köze az egészhez eleve nem is kellene ide postolnia, én sem járok be a LoL topicba..

lestat neked meg csak annyit mondok hogy kitartás, kurva jó úton haladsz
és gondolkozz el a postblocker használatán

This post was edited by Namechange on Jun 17 2014 04:23pm
Member
Gold: 5,390.00
Jun 17 2014 04:22pm
Quote (tevetava @ Jun 17 2014 11:20pm)
gazdasági elit

gecire blokkolva lennel
Quote (Namechange @ Jun 17 2014 11:22pm)
De amúgy komolyan befejezhetnétek a haterkedést, nem tudom mi van veletek de már nem is tudom mióta csak Lestatot szidja mindenki ebben a topikban..
Szerintem annak akinek semmi köze az egészhez eleve nem is kellene ide postolnia, én sem járok be a LoL topicba..

eskuszom pont telibaszrtam ezt a topikot, de amiota lestat idejar, azota ez lett a kedvenc szorakozasi formam

This post was edited by jarabekg on Jun 17 2014 04:23pm
Member
Gold: 0.00
Jun 17 2014 04:23pm
Quote (jarabekg @ 18 Jun 2014 00:22)
gecire blokkolva lennel

eskuszom pont telibaszrtam ezt a topikot, de amiota lestat idejar, azota ez lett a kedvenc szorakozasi formam

bögsz?
Member
Gold: 4.20
Jun 17 2014 04:23pm
Quote (Psyclon @ 18 Jun 2014 00:20)
Multi-Pro Plus (Multi Pro Pak)
MAGAS SZINTŰ MULTI-VITAMIN ÉS ÁSVÁNYI ANYAG FORMULA

VÁLOGATOTT HATÓANYAGOK SZÉLES KÖRE
    NINCS SZÜKSÉG MÁS VITAMIN-KÉSZÍTMÉNYEK FOGYASZTÁSÁRA
    OMEGA-3, LECITIN ÉS KOENZIM Q10
    LUTEIN-NEL ÉS SZŐLŐMAG KIVONATTAL

és a jo kurva anyád zabál mint a disznó te fasz.
Jobban oda figyelek a kajámra mint itt bárki szerintem. Mivel nem gyurok, hanem diétázom, heti 3 sulyzós edzésem van illetve heti 7 aerobik. És még szeptemberig fog tartani a diéta. Utánna fogok neki állni tömegelni és majd utánna ujból diéta.
Az a 2 szar minek? Olvass utánna.
Casein minek? Mert olcsobb mint a turó. És kurvára nem hiányzik az a 8g zsir 100grammonként a diétámba.
Zabot miért onnan rendeltem? Mert egész cserkében nem lehetett kapni azért bazdmeg. és pont telibe szarom az árát.
Lenmagolaj és a BCAA az egyetlen ami még hiányzik kb de csak hogy megnyugtassalak venni fogok egy kibaszott omega-3 at is.

Hányok tőletek komolyan mondom. Egyszerűen szánalmasak vagyok hogy állandóan csak az anyagiakon tudtok lovagolni és semmi máson.
Meg se fordul a kibaszott fejetekben, hogy ez mellett az étrendem rendben van mi? hm???????
minden egyes kibaszott nap saját magamra sütök/főzök grammra pontosan annyit amennyit kell és azt amit kell.

zabálni mint a disznó... hát tényleg elmehetsz a jó kurva anyádba.

Minden nap kapok valami faszságot az arcomba, melohelyen, itthon, hogy miért csak csirkét v tonhalat eszek meg ugyis fel fogom adni meg stb.
Tanácsért jövök ide álltalában, de tőletek csak azt lehet hallani hogy pénz pénz pénz pénz pénz. szánalmas bagázs. /persze tisztelet a kivételnek/

mad kid
Member
Gold: 343.00
Jun 17 2014 04:24pm
Quote (Namechange @ Jun 17 2014 10:22pm)

??
ezeknek lételemük a haterkedés
nem is bírnának meglenni anélkül, hogy ne bántsanak vkit

ha épp nincs senki akkor maguk közül válogatnak és egymást ölik
remek emberek mind
a kékvérűség elvette az eszüket
Member
Gold: 0.16
Jun 17 2014 04:25pm
Quote (jarabekg @ Jun 17 2014 10:19pm)
engem azert azavr ha a gazdasagi elit a kukaba bassza ki a penzet, nem leszunk tole elorebb

wat, nem milliókat ölt bele : D
akkor teljesen érthető lenne a felháborodásod, de ha nincs más hobbija és már nem költ játékokra, hanem csak magára, hadd tegye meg...akkor ha már megvan a lehetősége, és ez adja neki az erőt, lelkesedést a diétához
mert mindenki leszólja, akkor teljesen megértem.

btw te mire költötted a 600ezret a milliomosból?

This post was edited by AngryBug on Jun 17 2014 04:26pm
Member
Gold: 5,390.00
Jun 17 2014 04:27pm
Quote (AngryBug @ Jun 17 2014 11:25pm)
wat, nem milliókat ölt bele : D
akkor teljesen érthető lenne a felháborodásod, de ha nincs más hobbija és már nem költ játékokra, hanem csak magára, hagy tegye meg...akkor ha már megvan a lehetősége, és ez adja neki az erőt, lelkesedést a diétához
mert mindenki leszólja, akkor teljesen megértem.

btw te mire költötted a 600ezret a milliomosból?

kifizettem egy felevet a kozgazon
Member
Gold: 834.97
Jun 17 2014 04:29pm
Quote (Psyclon @ Jun 17 2014 11:20pm)
Multi-Pro Plus (Multi Pro Pak)
MAGAS SZINTŰ MULTI-VITAMIN ÉS ÁSVÁNYI ANYAG FORMULA

VÁLOGATOTT HATÓANYAGOK SZÉLES KÖRE
    NINCS SZÜKSÉG MÁS VITAMIN-KÉSZÍTMÉNYEK FOGYASZTÁSÁRA
    OMEGA-3, LECITIN ÉS KOENZIM Q10
    LUTEIN-NEL ÉS SZŐLŐMAG KIVONATTAL

és a jo kurva anyád zabál mint a disznó te fasz.
Jobban oda figyelek a kajámra mint itt bárki szerintem. Mivel nem gyurok, hanem diétázom, heti 3 sulyzós edzésem van illetve heti 7 aerobik. És még szeptemberig fog tartani a diéta. Utánna fogok neki állni tömegelni és majd utánna ujból diéta.
Az a 2 szar minek? Olvass utánna.
Casein minek? Mert olcsobb mint a turó. És kurvára nem hiányzik az a 8g zsir 100grammonként a diétámba.
Zabot miért onnan rendeltem? Mert egész cserkében nem lehetett kapni azért bazdmeg. és pont telibe szarom az árát.
Lenmagolaj és a BCAA az egyetlen ami még hiányzik kb de csak hogy megnyugtassalak venni fogok egy kibaszott omega-3 at is.

Hányok tőletek komolyan mondom. Egyszerűen szánalmasak vagyok hogy állandóan csak az anyagiakon tudtok lovagolni és semmi máson.
Meg se fordul a kibaszott fejetekben, hogy ez mellett az étrendem rendben van mi? hm???????
minden egyes kibaszott nap saját magamra sütök/főzök grammra pontosan annyit amennyit kell és azt amit kell.

zabálni mint a disznó... hát tényleg elmehetsz a jó kurva anyádba.

Minden nap kapok valami faszságot az arcomba, melohelyen, itthon, hogy miért csak csirkét v tonhalat eszek meg ugyis fel fogom adni meg stb.
Tanácsért jövök ide álltalában, de tőletek csak azt lehet hallani hogy pénz pénz pénz pénz pénz. szánalmas bagázs. /persze tisztelet a kivételnek/

nem semmi

implying hallgatsz az értelmes tanácsra, és nem csak az észt osztod. belinkeltem azt a szart is, annál több nem kell senkinek ahhoz hogy elérje a natural potenciálját, de nyilván el se olvastad inkább a marketing katalógust lapozgatod.

a 8g zsíron meg gecire röhögtem, mintha a kajában levő 8 gram zsírtól híznának el az emberek, imádom az ilyen full clueless embereket.

Quote (Namechange @ Jun 17 2014 11:22pm)

lestat neked meg csak annyit mondok hogy kitartás, kurva jó úton haladsz
és gondolkozz el a postblocker használatán

jó úton halad persze, csak közben nem kéne úgy viselkedni mint 1 fasz, hanem lehetne szerény is és senki se bántaná. én se postolgatom ide naponta a képeimet meg a fehérjémet meg a szarjaimat meg osztom az észt, pedig jóval régebb óta csinálom/többet foglalkoztam a témával mint ő
Member
Jun 17 2014 04:29pm
Quote (jarabekg @ Jun 17 2014 10:27pm)
kifizettem egy felevet a kozgazon

jo huje vagy
fél évig kényelmesen verhetted volna a faszod belőle otthon
Member
Jun 17 2014 04:31pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jun 17 2014 10:29pm)
jó úton halad persze, csak közben nem kéne úgy viselkedni mint 1 fasz, hanem lehetne szerény is és senki se bántaná. én se postolgatom ide naponta a képeimet meg a fehérjémet meg a szarjaimat meg osztom az észt, pedig jóval régebb óta csinálom/többet foglalkoztam a témával mint ő

azt mégse néző ki sehogy :XD
Go Back To Magyar Topic List
Prev17067077087097101257Next
Add Reply New Topic New Poll