Quote (BmA_BeMyAngel @ 17 Jun 2014 22:52)
ami meg tényleg értelmes lenne esetleg, az omega 3 nincs sehol. persze erről nincs leírva a badibilder.hun meg a scitec oldalán hogy nélkülözhetetlen ahhoz hogy kurva kigyúrt legyél, szóval érthető
Multi-Pro Plus (Multi Pro Pak)
MAGAS SZINTŰ MULTI-VITAMIN ÉS ÁSVÁNYI ANYAG FORMULA
VÁLOGATOTT HATÓANYAGOK SZÉLES KÖRE
NINCS SZÜKSÉG MÁS VITAMIN-KÉSZÍTMÉNYEK FOGYASZTÁSÁRA
OMEGA-3, LECITIN ÉS KOENZIM Q10
LUTEIN-NEL ÉS SZŐLŐMAG KIVONATTAL
és a jo kurva anyád zabál mint a disznó te fasz.
Jobban oda figyelek a kajámra mint itt bárki szerintem. Mivel nem gyurok, hanem diétázom, heti 3 sulyzós edzésem van illetve heti 7 aerobik. És még szeptemberig fog tartani a diéta. Utánna fogok neki állni tömegelni és majd utánna ujból diéta.
Az a 2 szar minek? Olvass utánna.
Casein minek? Mert olcsobb mint a turó. És kurvára nem hiányzik az a 8g zsir 100grammonként a diétámba.
Zabot miért onnan rendeltem? Mert egész cserkében nem lehetett kapni azért bazdmeg. és pont telibe szarom az árát.
Lenmagolaj és a BCAA az egyetlen ami még hiányzik kb de csak hogy megnyugtassalak venni fogok egy kibaszott omega-3 at is.
Hányok tőletek komolyan mondom. Egyszerűen szánalmasak vagyok hogy állandóan csak az anyagiakon tudtok lovagolni és semmi máson.
Meg se fordul a kibaszott fejetekben, hogy ez mellett az étrendem rendben van mi? hm???????
minden egyes kibaszott nap saját magamra sütök/főzök grammra pontosan annyit amennyit kell és azt amit kell.
zabálni mint a disznó... hát tényleg elmehetsz a jó kurva anyádba.
Minden nap kapok valami faszságot az arcomba, melohelyen, itthon, hogy miért csak csirkét v tonhalat eszek meg ugyis fel fogom adni meg stb.
Tanácsért jövök ide álltalában, de tőletek csak azt lehet hallani hogy pénz pénz pénz pénz pénz. szánalmas bagázs. /persze tisztelet a kivételnek/