Quote (rapiddani @ 17 Jun 2014 19:28)
komolyan ha nem láttam volna képet rólad, azt hinném neked ez a foglalkozásod.
lehet az lesz pár év mulva

ki tudja
Amugy jah kövér voltam/vagyok, de már lement 12 kg és ez mellett ha benyeltem a marketinget hát benyeltem de probálok maximumra törekedni.
Veszek ezt azt, kiprobálok ezt az, nem igazán értem, hogy ezzel igazából mi a gond.
A képen mit látsz? Proteint & szénhidrátot & zsirégetőt & vitamint. Igazság szerint szarságra nem költöm a pénzt szerintem akár hogy is nézzük.
Régen mire költöttem a pénzt? FG-re, D3 goldra és még tudja a faszom mennyi szarságra. Azért is lenéztetek, most pedig ezért néztek le pont egy olyan topicban ahol a testedzés a téma és a táplálék kiegészitők szerves részét képezik szerintem ennek, hogy veszek olyan dolgokat amiket rengeteg helyen látok ajánlani és haverok is mondják.
Lehet, hogy idővel és tapasztalattal rájövök, hogy tényleg pénzkidobás volt ez vagy az, de igazság szerint inkább erre szorjam el a pénzem mint monjduk FG-re, vagy szombat esti lerészegedésre.
Lehet fejet csóválni, meg mosolyogni nyugodtan, de tulzás amit ti csináltok, hogy egyenesen szánalmasnak találtok csak azért meg kipróbálok ezt azt.
Persze belátom, néha tulzásba viszem az okoskodást kezdő, semmit tapasztalattal rendelkező kis hülye ként, de ha még a "benyelt reklámot" is szajkozom vissza én higyjétek el csak jót akarok.

na mind1 ez megint egy walloftext lett.