Quote (ToldiSenior @ 25 Mar 2015 18:13)
Nekem személy szerint gyökeresen megváltozott a véleményem a vasárnapi zárva tartással kapcsolatban.
Először nem igazán értettem, hogy mért kell erőből kényszeríteni egy ilyen nyilvánvalóan a többség számára kényelmetlen és népszerűtlen intézkedést, és mért utáltatja meg magát a KDNP a magyarokkal.
Aztán megnéztem jó pár vitaműsort a tv-kben, és pont az ATV-n (vicces) egy a szalagon futó sms mondta ki a legfontosabbat: ha a nyugathoz akarunk felzárkózni, akkor ideje nálunk is bevezetni a vasárnapi szabadnapot - egy bolti eladó...
És itt jön be a legfontosabb érv: ANNAK A PÁRTÍZEZER RABSZOLGÁNAK, AKI MINIMÁLBÉRÉRT ÁRUFELTÖLTŐ A TESCOBAN, MEG MINIMÁLBÉRÉRT PÉNZTÁROS, ANNAK IS LEGYEN MÁR VASÁRNAPJA!
És emellett az összes többi érv súlytalanná válik, mert bocsánat, én igenis hajlandó vagyok meghozni azt az "áldozatot" (túlzás ez a szó), hogy lemondok a vasárnapi plázázásról meg tescózásról, azért, hogy azokat a szerencsétleneket ne lehessen vasárnapi melóra kényszeríteni. Akármelyik este vagy szombat egész nap meg tudom ejteni azt a bizonyos "nagybevásárlást", ez az igazság. A nyugati országokban a szakszervezetek és a baloldali pártok már rég kiharcolták a bolti dolgozóik számára, hogy senkit ne lehessen vasárnapi munkára kényszeríteni...
fasza lesz, csak a vasárnapok duplán fizettek
és kurva sokan akarnának dolgozni vasárnap emiatt