Quote (tevetava @ 10 Dec 2012 17:38)
gazdasági és jogi szakokon nem, a többin pedig elég csekély.
de érted, miért tanulja valaki szarrá magát azért, hogy utána elmehessen itthon pedagógusnak minimálbérért szarabbnál szarabb iskolákba?
ah én azt hittem hogy átsorolás mindenképpen van
én szakom pl. nem is indul ingyenesen (csak nappalin -- ugyan az a neve, de az ilyen 5%-ban más tanterv) és van átsorolás
azt hittem ezek után, hogy mindenhol van..
és ösztöndíjjal mi a helyzet? olyat kaphatnak? (nekem viszont az nem lehet például) az is kiteszi többnyire a tandíjat ha valaki közepesen teljesít, nem?
amúgy nem hinném h szarrá kéne tanulnia magát az embernek.. azok után amiket tőlem kérdeznek, ezt nem eszem meg

folyamatosan próbálom megérteni amit látok (nem megtanulni) szorgalmi időszakban, minimális belefeccölt energiával, ilyenkor meg vizsgánként 1 hétig 24/7 -- csak túl lehet élni.. most erre mondhatnám azt hogy szegény elkényeztetett bagázsnak ki kell nyitnia a füzetet, hadd ne sajnáljam már -- de elég negatívan hangzana, ezért nem teszem..
--
persze ez egy végállapotra vonatkozó nézőpont, teljesen jogos amit írtok a hirtelen változtatásokról hogy görénység sok ember szemszögéből
viszont akkor fel lehetne tenni a kérdést miszerint, ha sosem változtathatnak, akkor mikor? (furán hangzik tudom)
Quote (tevetava @ 10 Dec 2012 17:49)
híd, parlament, minisztérium, egyetemfoglalás lesz
valami akció van? link
This post was edited by Anarkin on Dec 10 2012 10:55am