Quote (Vismajor @ Oct 17 2011 02:15pm)
Ja, amikor álltak fent a hegyen (Taylor meg a zsaru) az ilyen wtf volt... A dinók számomra elfogadható szint, a jurrasic park nálam üti a mércét. A párbeszédekre rálehetne gyúrni, és a főszereplő-családban a fiú az első 2-3 részben elég antipatikus volt, és még nem is tett sok mindent jóvá. Meg, lehet, választ kapunk rá, de a történelemben vmitől kihaltak a dinók(meteor kk?), miből gondolják, hogy ők nem fognak?
meg azt a magyarázatot, hogy ez egy másik időrés(vagy mi), ezért ha eltaposok egy pillangót nem változik meg a jövő... És ezt kb azzal magyarázta a csaj, hogy elhadart vmit, de semmi extra nem volt, pedig én szívesen halottam volna magyarázatot, ami lehet sületlenség, de egy laikus számára legyen hihető és elég tudományos(ebben volt nagyon jó a SG). De még korai ítéletet mondani, megfogom nézni az 5. részt.
a srác nekem sem volt túl szimpatikus az elején
a dínók meg hát ugye kihaltak, de ha belegondolsz az ember mennyi idő alatt tette tönkre a földet... még beleférne egy párszor a föld benépesítése mire az a meteor eléri a bolygót : D
mondjuk én nem keresek ilyen mélyenszántó gondolatokat a filmben, időutaztak aztán kész, a többit leszarom.
azért nézem hogy ne unatkozzak, arra meg pont jó, egy ilyen sorozattól nem is várok többet