egy ilyesmivel lehet jobban jár az ember hangkari helyett, mert ez tényleg csak mikrofonokhoz van. (nincs egyéb felesleg áramkör, ráadásul gépen belül mindig nagyobb a zaj mint kivül)
http://www.guitarampkeyboard.com/en/77688hát túl jól egyik modellező cucc sem fog szólni, meg késni is fognak a effektek, simek miatt. amit linkeltél az is direktbe belemegy a gitár, aztán egy analóg-digi konverzió, utána brutál effektezés (ampsim, cabsim, micpre sim, etc. amik a géped prociját dolgoztatják, itt történik a késés) azt még csak utána jön a felvétel.
igazából ami szerintem faszán gyors mert nem történik semmi extra az ilyen mikrofon-->preamp-->analog-digi konverzió-->felvétel wavba.
wavhoz meg nem kell nagy cucc, én pl. sony vegassal vettem de az komolytalan volt, ilyen skype mikrofonnal szórakoztam. itt viszont azt kapod amit felvettél, nincsen modellezés meg etc.
nekem van egy olyan rögeszmém, hogy ami digitális az szarul szól, én ilyen modellezős cuccot (line6 pod, korgok etc.) max azért fogok egyszer szerezni, hogy tudjak fejhallgatóval gitározni az albiban, az meg egy kényszerhelyzet úgy is, leszarom ha szarul szól.
This post was edited by Imdeth on Feb 19 2010 06:48am