Quote (perfect_maf @ Wed, Jun 20 2007, 08:47am)
a Tényen nem változtat. Aki hónapok/évek óta ezen győtri csucsy-t, az elég szánalmas.
Ez 1 J-Á-T-É-K! És néhányan úgy veszitek mintha ez lenen az életetek . Kiváncsi lennék ki mit sportol...
És inkább hiszek 1 24 éves felnőttnek , h aznap 1 kicsit elcsuszott mint 1 16 éves gyereknek.
Szerintem csucsy minden téren tapasztaltabb ,bár nem ismerem.
Ja és megkérdezném , h ti tudjátok-e egyáltalán h az owned milyen szóbol ered -.-, meg h a pro mit jelent mert szerintem a Forumozok 75% nem , csak ha másik mondta mondom én is.
MLD duelbe én elvertem már Csucsy-t és szerintem ezt nem tagadja h a psn necrom az ő babája ellen, az eredményre pontosan nem emlékszem, de miután bejött a mld foherjével 5-0ra kaptam ki.
Én nem jöttem fel 1ből arcoskodni mert kb 4 hónapja volt.
És szerintem Csucsy nagyobb dueles mint Rici mert csucsynak azt hiszem több duel kariját láttam mint az ővét.
Ricinek 1edül a fire sosoját láttam ( bár 3 hónapja már nem voltam , bocs h tudatLAN vagyok. )
Na byby
:A_D:ASF_ASD:AS_F:ASD
Dehát Rici nem gyötri magát(abszolut nem mutatja ki), Csu meg igen(teljesen kimutatja).
Azt tudom, hogy Csunak fasza lld karijai vannak, Rici az d2be csak a noobfajta runner pvphez ért, de sztem pvpeun ricit többen fogják ismerni mint Csut. Pvpeun lennének a juróp rílm nagy arcai.. /Szerintem/