d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Egy Kalapácsvető Logav Kalandjai - Diablo 2 1.14 W
Prev167891028Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Aug 2 2020 04:05am

Erős kezdés. Erről jut eszembe, hogy ha Nightmare Baal nem dob Shakot, hellre mindenképpen csinálnom kell majd egy Lore-t.

2. run: egy szükségtelen Io rúna.

WOOOWO! Random mobból esett egy Bloodfist! THX RNGesus :D

This post was edited by ZaturekManfred on Aug 2 2020 04:08am
Member
Aug 2 2020 04:07am

Túlságosan jó ez a kesztyű, MF gloves megy stashbe egyelőre.

Erős kezdés után elég gyorsan visszaesett a rúna drop minőség. Kösz merc, te kis senki.

Shael. Ezt egyelőre elrakom. Ha nem találok nighton Ravenfrostot, akkor hellen szükség lesz egy CBF sourcera.

This post was edited by ZaturekManfred on Aug 2 2020 04:07am
Member
Aug 2 2020 04:09am

Na mégis csak alakul ez. 2 Amn és 3 Tal rúna hiányzik még.
Member
Aug 2 2020 04:10am

Cool, csináljunk Spirit kardot! ^_^

Nem rossz, egyelőre bőven megteszi.

Következő runban kiesett a második Amn is. B)

Gyakorlatilag már csak Tal rúnákra van szükség, azt viszont sokkal gyorsabban összeszedem Normal Countess-ből.
Member
Aug 2 2020 04:11am

Igen baszd meg, ilyenkor kell tökéletes mapet adni. :wallbash:

4 vagy 5 runnal később. 1 Spirit és 2 Insight pack. Ezzel elleszek egy darabig.

Mehet tovább a progress.

This post was edited by ZaturekManfred on Aug 2 2020 04:16am
Member
Aug 2 2020 04:16am

Imbue result.

Ami azt illeti, totál elégedett vagyok. 4-soros öv, life és maradt a Frost Nova is. ^_^

Member
Aug 2 2020 04:17am
Kiszabadítottam a hobót és kinyírtam a gonosz, élőholt kovácsot (aki IRL amúgy jó fej, csak itt játssza meg magát).

Griswold-dal kapcsolatban egy kis extra infó:

Nekem egyszer dobott már rare Shakot, aminek 3x durability-je volt, tehát failed unique, és egyszer találtam nála Mal rúnát is.

De ezen a dropon is feltűnik például egy Rage Mask, ami normál esetben itt még nem eshetne.

A magyarázat egyszerű. A TreasureClassEx nevű fájlban (ebben van meghatározva, hogy melyik szörny milyen tárgyakat dobhat) Nightmare és Hell Griswold mellett véletlenül ugyanazok az értékek szerepelnek (copy-paste fail). Tehát Griswold ugyanabból az item és rúna pool-ból dob mindkét nehézségi fokozaton. A Shako azért lett failed unique, mert Nightmare fokozaton Tristram area lvl-je alacsonyabb, mint a unique item quality lvl-je. Rúnából viszont, ha jól emlékszem egészen Vexig dobhat. :D
Ugyanez a helyzet amúgy Smithie-vel is. Az ő TC-je is el lett baszva.

Na megvolt a napi érdekesség, mehetünk tovább.
Member
Aug 2 2020 04:20am
Btw: rohadtul irritál már a merc viselkedése.
A rouge táborban már mindenki undorodik tőle, mert ilyen full autista stílusban tolja egész nap. Amikor nem kalandozunk, csak ül magának, hintázik előre-hátra és ilyeneket morog az orra alatt, hogy „le akarom…” meg „mikor…”.

Útban Andariel felé kiesett az első 4 socos polearm. Sry srácok, de nekem ez nem ér meg egy Insight-ot. Várok inkább egy jobb basere.

Bevallom őszintén, nem terveztem túl sokat farmolni nighton, de egy ilyen jó map láttán lehet, hogy később meggondolom magam. :thumbsup:

This post was edited by ZaturekManfred on Aug 2 2020 04:21am
Member
Aug 2 2020 04:22am

Andariel fight. A büdös gyökér merc természetesen most is csak útban volt. Szánalmas ez az ember. Inkább hagytam, hogy gyorsan lecsapják, csak takarodjon már el innen.

Keeper. Jobb, mint a jelenlegi polearm.

Irány Lut Gholein.
Member
Aug 2 2020 04:28am

Viszlát régi merc, üdv új merc.

Röviden annyi történt, hogy megérkeztünk Lut Gholein-be, és szokás szerint Atma fogadójában szálltunk meg, mert nagyon jók a kraft sörök és még tündérkék is vannak (akik amúgy egyetemisták, és a tandíjra gyűjtenek). Szóval megérkeztünk, lecuccoltunk a lakosztályban, aztán dél körül valami hirtelen felindulásból vicces hangulatom lett, és 1 késsel elkezdtem a merc felé szurkálni (de a közelébe se volt), meg elvettem valami pénzét, és bezártam a szobájába, de mindezt csak viccből egyébként és nem komolyan. Erre elkezdett kiabálni, hogy azonnal engedjem ki. Mondom wtf mi baja van ennek. Aztán elkezdett fenyegetőzni, hogy hívja a palotaőrséget, meg hogy neki Jehrin nagy haverja, úgyhogy 20 mp komoly bezártság után inkább kiengedtem. Teljesen kikészült lelkileg a gyerek ettől, ezért úgy döntöttem, hogy keresek inkább egy hozzám jobban illő embert.

Alhizeer-rel egyből jó haverok lettünk. Szereti a vonatokat, és első este poénból lehugyoztunk pár csövest. Ráadásul olyan aurája van, hogy megfagy körülötte a levegő.

Na mehet tovább a progress.

This post was edited by ZaturekManfred on Aug 2 2020 04:42am
Go Back To Magyar Topic List
Prev167891028Next
Add Reply New Topic New Poll