Szoval kicsit osszeszedtem a gondolataimat:
Mi legyen a vegso cel:
2.) a/b-tol fuggoen legyen egy pala vagy egy soso torchom, meg egy setupom amivel tudok torchot farmolni. Ugye ebbol a setupbol lesz easy anni is plgY-nak koszonhetoen. Ennel messzebb akkor megyek csak, ha eddigre meg nem untam meg a jatekot xd.
1.) Meddig fogok mfelni?
A sorkra item szinten mar csak egy magefist vagy egy arach kell a 117% fcrhez, es akkor at lehet allitani lighten kell.
Smiterre abban maradtam magammal hogy black es lionheart eleg lesz, tobbi cuccot meg kiutom mfbol
Szoval addig mfelek amig a checklist nincs kipipalva:
[ ] Magefist vagy Arach
[ ] Guliman
[ ] Zaka
[ ] Highlords
[ ] Ravenfrost
[ ] Draculs
Ha a draculs maradna utoljara (statisztikailag kicsi a valoszinusege), akkor azt lehuzom a listarol es veszek lifetap wandot.
2.) Utana meddig runolok LK-t?
a.) amig nem lesz infy alapanyag (2x Ber, Mal, ist mar ugye van ketto is)
b.) amig nem lesz eni alapanyag (Ber, Jah)
Ha infy jon hamarabb ossze, akkor light sorcival farmolok kulcsokat, ha eni, akkor hammerrel.
Smiterre nem akarok kulon Torchot.
Ofc semmit nem Charsizok ami relative ritka cuccos es meg nincs belole, pl kiesik egy IK sett, tuti csinalok egy Barbot funbol, kitomom lemekkel, sosot/hammer elnyomom 93-ig, aztan craftolunk magunknak valami szepet.
Es vissza is az MF-eleshez, eddig Andi 285x, Mephi 215x, Ancient Tunnels 72x lett runolva. Ancient tunnels valamiert kevesbe szorakoztat, 5 run utan megunom par napra.
Also kerdes, erre nem nagyon talaltam materialt: urnokat ancient tunnelsben megeri szetrugni? Ugye lassitja a runt nagyon, de noveli a dropratet, de nem talaltam ra guide-ot, hogy efficient-e a tradeoff, stopperezni meg nem akarok xd
Also add: nyilvan ha kozben talalok magamnak jobb mf geart, azt is postolom.
This post was edited by jarabekg on Jul 28 2020 09:39am