Quote (-joey- @ 18 Apr 2018 13:42)
Igazán nincs mit.
De hogy kicsit komolyabb is legyek, nem az a bajom az Orbán-rezsimmel, hogy személy szerint keveset keresek, de nem tudok elmenni olyan dolgok mellett, mint:
- az ország jelentős része hónapról-hónapra él, szóval igen, általánosságban alacsonyak a bérek (nem véletlenül mennek külföldre).
- ennek ellenére a kormány dőzsöl
- a kormány úgy dőzsöl, hogy le sem próbálja tagadni, pofátlanul tolják a képünkbe, már le sem tagadják
- hűbéres rendszer - aki a kormány holdudvarába tartozik, az hirtelen sikeres lesz, pályázatokat nyer stb. ezt is szemérmetlenül a pofánkkba tolják
- látszatintézkedések: a szegény régiókban munkahely-teremtés helyett egyfajta földesúr-jobbány viszony van - közmunkások seprik az utcát havi 50 ezerért. Ezt úgy adják el, hogy Magyarországon csökken a munkanélküliség.
- választási törvény, kétharmad: gyakorlatilag azt csinálnak, amit csak akarnak, az ellenzéknek be sem kell menni a parlamentbe.
- gyűlöletkeltés, uszítás: ez az ami a legjobban felbasz, amit a kampány alatt műveltek. Konkrétan egy kurva szó nem esett arról, hogy mik a tervek a következő 4 évre, csak Soros - Brüsszel - migráns - Vona buzi - Soros - kerítés - liberálisok - Soros... Rengeteg kárt okoztak ezzel az egyszerű emberek fejében, és hosszú ideig érződni fog a közhangulaton.
A gyuloletkeltes az engem is felbaszott, foleg azert mert az origo a go to portalom es az elso 10 cikk mindig arrol szol hogy, Soros, migransok, brusszel, miniszterelnok ur.
A kozmunkas dolog annyira nem lenne veszes imo, talan meg hasznos is hogy nem a nagy lofaszra kapnak penzt sokan.
Az meg hogy kinek a kicsodaja, nem kell bemutatni, van ismerosom a valasztasi irodaban pesten, ha lenne ra keretem minden fele mocskossagot lehetne csinalni, trafik meg minden ilyen szart..
A berekrol nem tudok mit mondani, lassan mar 9 eve nem elek magyarorszagon, angliabol is eljottem mar majdnem egy eve, kinat meg felesleges osszehasonlitani mo-val ilyen szempontbol mert itt van olyan aki naponta egy tal rizsert dolgozik, valaki meg egyik naprol a masikra lesz Jack Ma szintu yuan milliomos.
Amit innen tavolrol latnak magyarorszagbol az emberek az ez:
-Nem akarnak migransokat
-Orban Europa megmentoje
-A kelet az uj nyugat
-Uj selyemut kelet Europa es azsia kozott
This post was edited by Smat on Apr 18 2018 08:06am