d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Április 8 - Országgyűlési Választások > Menjetek Szavazni!
Prev167891024Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Feb 22 2018 07:59am
Quote (-joey- @ Feb 22 2018 03:47pm)
És ők nem azért beszélnek így, mert segghülyék, hanem nagyon is tudatosan mozgatják a könnyen befolyásolható tömeget.
Most ezek mellé megalakul x darab fiatal értelmiségi párt, akik a Gozsduban 2-3 VBK mellett megszakértik, hogy lehet eljutni az asztrális financial independence állapotba, és olyan stílusban adják elő, amiből az egyszerű paraszt semmit nem ért, ezért jól elkönyveli magában, hogy ezek a pesti úri népek úgyis szarnak a fejére, és visszafordul Viktor urunkat hallgatni, aki tisztán és egyértelműen tudja megmagyarázni, hogy most éppen Soros miatt nem lehetnek szép dolgaink.
Röviden ennyit a magyar politikáról.

de akkor mi a megoldás? mert az egyértelmű, hogy ha a fideszhez hasonló zsigerien undorító populizmust dobunk be,
-akkor nem lesz a pártnak szellemi bázisa
-a fidesznek több forrása van ugyan erre

Az a helyzet, hogy ebben nem lehet felvenni a fidesszel a versenyt, és valószínűleg indirekt kommunikációval nem lehet a fidesz fölé kerekedni, amíg ennyire primitív a társadalom. Valószínűleg csak nagyon hosszútávú erős terepmunkával lehetne felvenni a versenyt, de közben meg a médiában folyton megy az összefogás, a többi párt folytonos támadása. Bojár Gáborral is sikerütl tárgyalnom egyszer, én teljes mértékben csalódtam a magyar elitben is. Arra várok, hogy mikor tudunk végre kényelmesen lelépni az országból úgy, hogy nagyjából azt csináljuk már amit akarunk, és tudunk külföldön gyereket vállalni.
Member
Gold: 343.00
Feb 22 2018 08:04am
vagy csatlakozol a bulihoz vagy mással foglalkozol vagy elmész
itt már másmilyen buli nem lesz
xD
Member
Gold: 17,767.00
Feb 22 2018 08:05am
Quote (BOSCH_CEO @ 22 Feb 2018 15:59)
de akkor mi a megoldás? mert az egyértelmű, hogy ha a fideszhez hasonló zsigerien undorító populizmust dobunk be,

Az a helyzet, hogy ebben nem lehet felvenni a fidesszel a versenyt, és valószínűleg indirekt kommunikációval nem lehet a fidesz fölé kerekedni, amíg ennyire primitív a társadalom. Valószínűleg csak nagyon hosszútávú erős terepmunkával lehetne felvenni a versenyt, de közben meg a médiában folyton megy az összefogás, a többi párt folytonos támadása. Bojár Gáborral is sikerütl tárgyalnom egyszer, én teljes mértékben csalódtam a magyar elitben is. Arra várok, hogy mikor tudunk végre kényelmesen lelépni az országból úgy, hogy nagyjából azt csináljuk már amit akarunk, és tudunk külföldön gyereket vállalni.

Mongóliát tudom ajánlani

még telket sem kell venni, csak elkerítesz egy kis területet a város szélén és felvered a sátrad/építesz egy kalyibát
Member
Gold: 0.00
Feb 22 2018 08:07am
Quote (SteelMeetsSteel @ Feb 22 2018 04:05pm)
Mongóliát tudom ajánlani

még telket sem kell venni, csak elkerítesz egy kis területet a város szélén és felvered a sátrad/építesz egy kalyibát

szarul fogalmaztam: azzal foglalkozunk amivel foglalkozni szeretnénk
Member
Gold: 280.00
Feb 22 2018 08:17am
Quote (BOSCH_CEO @ Feb 22 2018 03:07pm)
szarul fogalmaztam: azzal foglalkozunk amivel foglalkozni szeretnénk

Ha szerzel internetet onnan is tudsz shitpostolni
Member
Gold: 80.00
Feb 22 2018 08:19am
Quote (BOSCH_CEO @ 22 Feb 2018 15:21)
Ez teljesen egyértelmű, de ezeknek az emebreknek el sem tudod juttatni az üzenetedet. Mostanra ennek egyetlen módja maradt: személyesen bekopogtatni, és elmondani. Ez egyrészt nem túl hatékony, tekintve hogy 10 házból 7-nél csak simán rádvágják az ajtót, másrészt kibaszottul erőforrásigényes dolog.

Erős értelmiségi bázis építésével azonban szerintem lehetett volna operálni, aztán ha van erőforrás, kapacitás, akkor megtalálni azt a kommunikációs formátumot, amivel ezt el lehet adni a nagyobb tömegeknek is. A gyors néppártosodás láthatóan nem jött be, most meg visszalövünk a fiatalos generációs vonalra, hogy meglegyen egyáltalán az a pár százalék, amit egyébként csak azzal megszerezhettünk volna, hogy nem rontunk el semmit a nolimpia után.

ezt hajtogatod már egy ideje, de szerintem még mindig bődületes faszság, mert csak beteszed vele magad a semmire se jó mikró párt skatulyába és soha a büdös életbe nem fog senkit érdekelni a mondanivalód azon a 20 db értelmiségin kívül akit eddig is elértél.
Member
Feb 22 2018 08:21am
Quote (-joey- @ 22 Feb 2018 15:47)
És ők nem azért beszélnek így, mert segghülyék, hanem nagyon is tudatosan mozgatják a könnyen befolyásolható tömeget.
Most ezek mellé megalakul x darab fiatal értelmiségi párt, akik a Gozsduban 2-3 VBK mellett megszakértik, hogy lehet eljutni az asztrális financial independence állapotba, és olyan stílusban adják elő, amiből az egyszerű paraszt semmit nem ért, ezért jól elkönyveli magában, hogy ezek a pesti úri népek úgyis szarnak a fejére, és visszafordul Viktor urunkat hallgatni, aki tisztán és egyértelműen tudja megmagyarázni, hogy most éppen Soros miatt nem lehetnek szép dolgaink - az sem baj, ha hazugság, duplagondollal elhiszi.
Röviden ennyit a magyar politikáról.

ez elég accurate
Member
Gold: 17,767.00
Feb 22 2018 08:22am
Quote (anyd @ 22 Feb 2018 16:17)
Ha szerzel internetet onnan is tudsz shitpostolni

van internet ezekben a "kozossegileg fejlesztett" negyedekben is

a budik pottyantosak illetve vezetekes viz nincsen(hordani kell kutakrol illetve lajtoskocsikrol aruljak), de egyebkent teljesen normalis eletet lehet elni
Member
Gold: 5,302.77
Feb 22 2018 08:23am
Quote (BOSCH_CEO @ Feb 22 2018 02:59pm)

Én a tálalásra (marketingre) céloztam, nem arra, hogy milyen témákat dobtok be (természetesen én se örülnék, ha a Momentum karlengetésbe kezdene). A Nolimpia kampány szerintem zseniális volt, aztán ahogy bekerült a Momentum a politikai közéletbe a különféle vitafórumokon már elkezdtem kiérezni megnyilvánulásokból a "lenézést", valahogy a kommunikációból eltűnt az alázat, nem a tömeg lett megszólítva, hanem azok, akiktől pozitív visszacsatolást kapsz "ugye Béla, látod milyen okosak vagyunk?". És akkor megint ott tartunk, hogy van egy újabb párt, ami fikázza az összes többit, ráadásul a párton belüli gyerekes hatalmi konfliktusok is azt igazolják, hogy semmi újat nem kaptunk már megint. És igazából ez teljesen jó a Fidesznek, mert minél több a kis párt, annál jobban megoszlik az ellenzék, nekik pedig megmarad a stabil bázis.

This post was edited by -joey- on Feb 22 2018 08:26am
Member
Feb 22 2018 08:27am
Quote (BOSCH_CEO @ 22 Feb 2018 15:59)

nem érzem egyébként feltétlenül egyenlő lenne az, hogy az egyszerű parasztot próbálod megcélozni azzal, hogy populista hazugságokat kell nyomni, ha a momentum mentalitása kibírt volna lépni ebből az istenverte mentális buborékból amibe beleszületett, simán lehetett volna jó eredményeket elérni egyszerű üzenetekkel
mondjuk pridera menés helyett lehet értelmesebb lett volna, ha nem fossák le telibe a vidéki alapszervezeteket
vagy mondjuk nem tart fél évig felvenni a kapcsolatot mondjuk helyi támogató polgármesterekkel
vagy civilekkel
de igazából a program megírásán kívül semmi érdemleges nem történt
azt meg jól megkoronázta egy szarvas koppány bendegúz interjú
ggwp

de egyébként ha nolimpia után rögtön megcsináljuk pl azt a szamizdatos/saját maga terjesztős projektet, hogy mindenki nyomtathatja maga után amit 10 különböző embernek (többek között pg-nek is) mondtam, hogy kéne csinálni, elkezdtük volna nyomatni , az is mozgásban tartott volna csomó embert
de az is le lett fosva, annak ellenére, hogy mindenki helyeselt, hogy ez milyen fasza dolog
ehelyett is inkább bement fegyőr az origóba

This post was edited by Cpt_Ghost on Feb 22 2018 08:36am
Go Back To Magyar Topic List
Prev167891024Next
Add Reply New Topic New Poll