Quote (BOSCH_CEO @ 22 Feb 2018 15:59)
de akkor mi a megoldás? mert az egyértelmű, hogy ha a fideszhez hasonló zsigerien undorító populizmust dobunk be,
-akkor nem lesz a pártnak szellemi bázisa
-a fidesznek több forrása van ugyan erre
Az a helyzet, hogy ebben nem lehet felvenni a fidesszel a versenyt, és valószínűleg indirekt kommunikációval nem lehet a fidesz fölé kerekedni, amíg ennyire primitív a társadalom. Valószínűleg csak nagyon hosszútávú erős terepmunkával lehetne felvenni a versenyt, de közben meg a médiában folyton megy az összefogás, a többi párt folytonos támadása. Bojár Gáborral is sikerütl tárgyalnom egyszer, én teljes mértékben csalódtam a magyar elitben is. Arra várok, hogy mikor tudunk végre kényelmesen lelépni az országból úgy, hogy nagyjából azt csináljuk már amit akarunk, és tudunk külföldön gyereket vállalni.
nem érzem egyébként feltétlenül egyenlő lenne az, hogy az egyszerű parasztot próbálod megcélozni azzal, hogy populista hazugságokat kell nyomni, ha a momentum mentalitása kibírt volna lépni ebből az istenverte mentális buborékból amibe beleszületett, simán lehetett volna jó eredményeket elérni egyszerű üzenetekkel
mondjuk pridera menés helyett lehet értelmesebb lett volna, ha nem fossák le telibe a vidéki alapszervezeteket
vagy mondjuk nem tart fél évig felvenni a kapcsolatot mondjuk helyi támogató polgármesterekkel
vagy civilekkel
de igazából a program megírásán kívül semmi érdemleges nem történt
azt meg jól megkoronázta egy szarvas koppány bendegúz interjú
ggwp
de egyébként ha nolimpia után rögtön megcsináljuk pl azt a szamizdatos/saját maga terjesztős projektet, hogy mindenki nyomtathatja maga után amit 10 különböző embernek (többek között pg-nek is) mondtam, hogy kéne csinálni, elkezdtük volna nyomatni , az is mozgásban tartott volna csomó embert
de az is le lett fosva, annak ellenére, hogy mindenki helyeselt, hogy ez milyen fasza dolog
ehelyett is inkább bement fegyőr az origóba
This post was edited by Cpt_Ghost on Feb 22 2018 08:36am