Quote (-joey- @ 2 Nov 2016 18:24)
Ne érts félre, nem akarok én senkit lebeszélni, de tény, hogy csak szűk réteg szorul rá igazán arra, hogy laptopot vegyen játszani.
Pár éve én is vettem egy komolyabb HP-t, mert üzleti utakra jó lesz a hordozhatóság (nem kértem cégest, mert nem szeretnék felelősséget vállalni azért, ami nem az enyém), meg majd ezen fogok játszani is, double win. Aztán pár utazás után tele lett a tököm azzal, hogy +3 kiló cuccot kell cipelni, ráadásul féltettem is, mert nem volt olcsó. Azóta egy 110 ezres Transformer Book-kal járok mindenhova, remekül kiszolgál, átalakítókkal megoldható a prezentálástól kezdve minden szar, ráadásul szinte semmit nem fogyaszt, 10-11 órát bírja egy töltéssel. És minden kiegészítővel együtt sincs másfél kiló. A nagy laptop meg itthon rohad, lassan másfél éve nem vittem sehova. Ezek után a következő gépem ennyi pénzért biztosan asztali lesz, mert azért a pénzért asztaliból jobb teljesítményt kapsz, hordozgatáshoz meg bőven elég egy alap modell. De ez csak az én példám.
nem értem h amit írtál h jön a témához, de akkor már...
mennyi az a pár éve? lehet h nem 3 kg-os laptopot kéne venni :- )
én is pár (2.5) éve vettem 1.8 kilósat és az még nehezebb is mint az akkori átlag, mert táccs
ja és persze 2.9 ghz, fullhd, 2 centi vastag
< 300k
??
profit