Quote (jarabekg @ Apr 26 2016 08:08pm)
amugy nem volt nagy kunszt, eleg sok kihasznalatlan potencial volt a teruleten
100k$-os (negyedeves szinten) a department, en voltam rajta az egyetlen PM, ezen felul meg volt nehany tolem fuggetlenul dolgozo embedded solution manager/opsmanager ilyesmi a departmenten (ami kb meg egyszer ugyan ennyi penz lett volna), ha kineveznek az o fonokuk is lettem volna. Mivel a felettem levo csoporvezetoi pozi ures volt atszervezes utan, ezert mar akkor kb azt a munkat vegeztem nagyon fika fizuert+nem kaptam beleszolast a felsobb vezetosegbe tartozo ugyekbe (aka a munkat elvegeztem mindenfele elony nelkul). Persze lehet, hogy csak hitegettek, hogy majd kineveznek, csak a munkat vegezzem el, aztan az elso adando alkalommal ha talalnak mast meg innen is kibasztak volna, ezt mar sosem tudom meg.
istenigazabol kurvasok kihasznalatlan lehetoseg volt, mert az elottem levo srac az alulrol jovo lehetosegeket atpasszolta a fonokomnek akinek nem volt ideje ezzel foglalkozni, en meg manuppoltam, a kezembe vettem a kezdemenyezest, es onalloan kihasznaltam ezeket a meglevo, meg a pluszba bejovo lehetosegeket, es ezzel termeltem +25k-t az elso honapban
egy startupnal ennyi kb eleg ahhoz, hogy kapj kinevezest, es ez karpotol azert, hogy egyebkent kurvara nem keszitenek fel arra, amit vegezned kene, illetve hogy kevesebb a fizud meg hasonlo dolgok.
hogyan használj idegen kifejezéseket úgy, hogy amúgy 2 mondatban meg lehetne fogalmazni, sőt, úgy, hogy még tudálékosabbnak és eladhatóbbnak tűnj
szerintem a munkahelyeden is ezt csinálod, félig angolul beszélsz és te vagy a király